Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Napsütötte Toszkána (2003)

Under the Tuscan Sun
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane

Videók (1)

 
TomÁcs   2020. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Remek film. Nem lehet elmenni a környezet mellett, szinte a bőrén érzi az ember a nap melegét és érzi a virág illatot. A története bájos, kedvelhető a humora, de a drámai részek is csak még gazdagabbá tették a filmet.

 
indingo   2019. 07. 07.

0

Gyönyörű helyszínen játszódik a film. Maga a története is érdekes, nem az a tucat fajta, nem követi a megszokott sémákat. Sok érzelem volt benne.

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Egy jól sikerült alkotás,lélegzetelállítóan szép helyszíneken,és a képi világa is megkapó.Imádom Diane Lane -t,egy igazán szép,és tehetséges színésznő.Hölgyeknek,Uraknak egyaránt ajánlott mozi! Szerintem igencsak többször nézős!

 
Greeta   2019. 07. 14.

0

Diane Lane gyönyörű a filmben. Tetszett azaz életérzés amit sugárzott a története. Szinte érezte az ember a bőrén a nap melegét. Könnyed és humoros, de van drámai oldala is.

 
Borsossy   2017. 09. 23.

0

Az egyik kedvenc romantikus filmem. Pozitív, vicces, jó színészek, kellemes történet, és gyönyörű környezetben játszódik. Egyik kommentben valaki azt írta, hogy csak időseknek ajánlott. Hát ezzel egyáltalán nem értek egyet, 20-as, 30-as éveikben járó... több»

 
anonym   2014. 11. 11.

0

Borzasztó, teljesen felesleges és unalmas film. A nagyszüleink korosztálya talán még élvezheti, de ha nem vagy még hatvan, el se kezdd. :)

 
Lowcash   2015. 07. 08.

0

Kellemes, szép film, ha magad alatt vagy, ettől egy kicsit pozitívabban fogod látni a dolgokat, ezt garantálom.

A film összbevétele 58 878 723 dollár volt (imdb.com).

 

Kate Walsh és Sandra Oh később a Grace klinika című sorozatban szerepeltek együtt.

(Gábor390920)
 

A film Frances Mayes azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Az író/rendező Audrey Wells azt nyilatkozta, hogy Patti szerepét kimondottan Sandra Ohra írta, mert nem tudott mást elképzelni a szerepre.

(rbernadett)
 

Zeus, a modell végig meztelen volt a fimben, akire utólag digitális alsónadrágot varázsoltak, hogy ne kapjon a film 18-as karikát.

(rbernadett)
 

A német pár, akik meg akarják vásárolni Bramasole-t, amikor a főszereplő feltűnik, a német verzióban francia párként szerepeltek.

(rbernadett)