Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Napsütötte Toszkána (2003)

Under the Tuscan Sun
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 07. 07.

Gyönyörű helyszínen játszódik a film. Maga a története is érdekes, nem az a tucat fajta, nem követi a megszokott sémákat. Sok érzelem volt benne.

 
Greeta   2019. 07. 14.

Diane Lane gyönyörű a filmben. Tetszett azaz életérzés amit sugárzott a története. Szinte érezte az ember a bőrén a nap melegét. Könnyed és humoros, de van drámai oldala is.


 
Borsossy   2017. 09. 23.

Az egyik kedvenc romantikus filmem. Pozitív, vicces, jó színészek, kellemes történet, és gyönyörű környezetben játszódik. Egyik kommentben valaki azt írta, hogy csak időseknek ajánlott. Hát ezzel egyáltalán nem értek egyet, 20-as, 30-as éveikben járó környezetem imádja ezt a filmet. Pasiknak inkább barátnővel ajánlott, mivel a hölgyek olvadoznak a filmtől... :) (megjegyzem, azon gondolkodom, hogy aki szerint ez egy borzasztó és felesleges film, annak a lelkivilága milyen lehet, és vajon milyen filmeket tart jónak, és nem feleslegesnek.......? )

 
Timcsibaba77   2018. 12. 28.
vinczetimea82@gmail.com

Felejthetetlen filmélmény volt, még mindig szeretettel gondolok rá, és átjárja a szívemet a csodás Toscána. Elsőrangú szereplő válogatás, igazi remekmű. Én is kedvet kaptam egy kis olasz kiruccanásra.

 
Lowcash   2015. 06. 23.

Kellemes, szép film, ha magad alatt vagy, ettől egy kicsit pozitívabban fogod látni a dolgokat, ezt garantálom.

Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
Diane Lane
 
A Napsütötte Toszkána nem akar több lenni egy kellemesen szórakoztató darabnál, amely egyáltalán nem felszínes, de azért nem is fekszi meg a gyomrot, szerethető és kedves romantikus film, kevés az ilyen a műfajban, nem véletlen, hogy még mindig nem merült feledésbe. több»

A film összbevétele 58 878 723 dollár volt (imdb.com).

 

A film Frances Mayes azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Az író/rendező Audrey Wells azt nyilatkozta, hogy Patti szerepét kimondottan Sandra Ohra írta, mert nem tudott mást elképzelni a szerepre.

(rbernadett)
 

Zeus, a modell végig meztelen volt a fimben, akire utólag digitális alsónadrágot varázsoltak, hogy ne kapjon a film 18-as karikát.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.