Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Négy esküvő és egy temetés (1994)

Four Weddings and a Funeral
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
rbernadett   2015. 04. 21.

Az egyik legjobb angol vígjáték, hanem a legjobb. Számomra mégis a legmaradandóbb pillanat az a vers az egyetlen temetésen.

 
Deku   2017. 10. 25.

Lehetett volna sokkalta rosszabb is szóval én örülök, hogy ennyit képes volt adni. Tökéletes példa ez arra, hogy nem mindig kell kiemelkedőnek lennie a filmnek. Ez pedig itt tökéletesen a középkategória.


 
doroffee   2016. 02. 14.

Zseniális film. Olyan finom humorral operál, ami nem hivalkodó, mégis végig mosolyog az ember. Az is tetszett, ahogy ez a humor átváltott édesbússágba, és bemutatta, hogy milyen tulajdonképpen maga az élet a maga viszontagságaival együtt.

 
Akodako   2015. 06. 16.

Kicsit középszerű, sablonos kis film. Könnyed, egyszeri nézésre alkalmas, szórakoztató. Lazulni vágyó estékre való, egyszerű cselekményű, lightos film.

 
Bekmeli   2015. 07. 23.

Kissé sablonos, középszerű vígjáték, néhol elcsépelt unalmas poénokkal. Egyszer nézhető, langyos, könnyed film. Kategória kedvelőinek egyszeri nézésre való.

 

1994-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Hugh Grant a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Hugh Grant a forgatás alatt úgy gondolta, hogy ez egy csapni való film lesz.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.