Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73

Három szín: fehér (1994)

Trois couleurs: Blanc
Filmadatlap
 
21
Szereplők
1
Vélemények
3
Képek
2
Videók

 
erare   2015. 02. 18.

legújabb vélemény

A Három szín: Fehér kapcsán Julie Delphy nevét jegyeztem meg szintén egy életre. Gyönyörű történet a szerelemről, a kitartásról, a harcról. Nagyon szeretem a közeli kameraállásokat ezekben a filmekben, s hogy a rendező ad elég időt a szinte megmerevített képkocka, a leállított jelenet által kiváltott érzés átéléséhez.

Julie Delpy
Julie Delpy
 
Ez a mű is egy kiváló koncepció (és úgy marad teljesen egyedi, hogy közben mégis rokon a trilógia másik két darabjával), azonban nem minden eleme illeszkedik úgy, hogy ezt az elképzelést a lehető legjobban támogassa. Ahogy a varsói tél, ez a fehér is egy kissé szürke.
7,5/10 több»

A film összbevétele 1 464 625 dollár volt (imdb.com).

 

A film egy trilógia része, továbbiak : kék, piros. Mindhárom filmben láthatóak olyan jelenetek, melyeknek a hátterében lévő emberek felbukkannak a másik színben.

(citizenfour99)
 

A film szinte minden jelenetében látható legalább egy fehér tárgy.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.