Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Tűsarok (1991)

Tacones lejanos
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Yosihiro   2019. 06. 05.

legújabb vélemény

0
Tüsarok

Igazából nekem nem tetszett ez a film. Volt benne ugyan spanyol virtus, de valahogy igazából a film hangulata történetvezetése nem tudott rabul ejteni. A színészek sem hozták a teljesítményt ami a közepesnél feljebb emelte volna ezt az alkotást. Amit ki tudok emelni az a zene és ének és tánc volt. A gyilkosság és annak kiderítése az szánalmasan rosszrul sikerült. Összeségében a képi vágások és rendezés közepes a forgatókönyv az pocsék lett nagyon sok kiegészítés kellene, hogy erre egy négy csillagot tudjak adni. A színészek ezen kapcsán nem tudják tudták hozzni a jó szinvonalat és maradt a közepes értékelés. A hang és zenei aláfestés néhol remek néhol pedig nem illik a filmhez. A történet vége pedig egy igazi katyvasz lett amit nem sikerült jól lezárni. Igazi érzelmek talán csak a zenékben élehtünk meg. Semmi olyan pozitívumot nemad ez a film amiért érdmes lenne akár többször is megnézni. Csak annak tudom ajánlani aki szereti a spanyol virtust és a kissé unalmas filmet mert ebben igazából nem történik semmi. Üdv Yosi

 
OrSi   2016. 08. 29.

0

tetszik ahogyan a stílusok, különböző szálak keveredésével rajzolódik ki a történet. Az egyik ugye a családi bonyodalom, a másik pedig a krimis vonal, amelyen a gyilkosság kivizsgálása folyik. Természetesen nem maradhatott el az egész filmen átívelő piros, mint összekötő, összetartó szín.

 
JamesBont   2015. 04. 24.

0

Ahogy a legtöbb újabb Almodóvar filmnél, ennél is megfigyelhető, hogy a sztori sokkal összeszedettebb, az események megjósolják önmagukat. Egyébként arra is csak Almodóvar képes, hogy ne tűnjenek ízléstelennek olyan dolgok, amik egyébként, ha nem ily... több»