Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76

Tűsarok (1991)

Tacones lejanos
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Tűsarok
 
Yosihiro   2019. 06. 05.

legújabb vélemény

Tüsarok

Igazából nekem nem tetszett ez a film. Volt benne ugyan spanyol virtus, de valahogy igazából a film hangulata történetvezetése nem tudott rabul ejteni. A színészek sem hozták a teljesítményt ami a közepesnél feljebb emelte volna ezt az alkotást. Amit ki tudok emelni az a zene és ének és tánc volt. A gyilkosság és annak kiderítése az szánalmasan rosszrul sikerült. Összeségében a képi vágások és rendezés közepes a forgatókönyv az pocsék lett nagyon sok kiegészítés kellene, hogy erre egy négy csillagot tudjak adni. A színészek ezen kapcsán nem tudják tudták hozzni a jó szinvonalat és maradt a közepes értékelés. A hang és zenei aláfestés néhol remek néhol pedig nem illik a filmhez. A történet vége pedig egy igazi katyvasz lett amit nem sikerült jól lezárni. Igazi érzelmek talán csak a zenékben élehtünk meg. Semmi olyan pozitívumot nemad ez a film amiért érdmes lenne akár többször is megnézni. Csak annak tudom ajánlani aki szereti a spanyol virtust és a kissé unalmas filmet mert ebben igazából nem történik semmi. Üdv Yosi

 
OrSi   2016. 08. 29.

tetszik ahogyan a stílusok, különböző szálak keveredésével rajzolódik ki a történet. Az egyik ugye a családi bonyodalom, a másik pedig a krimis vonal, amelyen a gyilkosság kivizsgálása folyik. Természetesen nem maradhatott el az egész filmen átívelő piros, mint összekötő, összetartó szín.


 
JamesBont   2015. 04. 24.

Ahogy a legtöbb újabb Almodóvar filmnél, ennél is megfigyelhető, hogy a sztori sokkal összeszedettebb, az események megjósolják önmagukat. Egyébként arra is csak Almodóvar képes, hogy ne tűnjenek ízléstelennek olyan dolgok, amik egyébként, ha nem ilyen jelenetekbe, nem ilyen módokon, nem ilyen Pedrosan lennének megkomponálva, annak tűnhetnének.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.