Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Tűsarok (1991)

Tacones lejanos
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Tűsarok
 
Hakker   2018. 04. 21.

Hát ez a film nem tartozik Almodóvar jobb filmjei közé. Ennél a filmnél a középszerűség a megfelelő kifejezés. A filmbe belevitt "csavar" is eléggé kiszámítható volt. Az átlag filmeknél lényegesen jobb film, de a jobb Almodóvar filmekhez képest gyenge.

 
OrSi   2016. 08. 29.

tetszik ahogyan a stílusok, különböző szálak keveredésével rajzolódik ki a történet. Az egyik ugye a családi bonyodalom, a másik pedig a krimis vonal, amelyen a gyilkosság kivizsgálása folyik. Természetesen nem maradhatott el az egész filmen átívelő piros, mint összekötő, összetartó szín.


 
JamesBont   2015. 04. 24.

Ahogy a legtöbb újabb Almodóvar filmnél, ennél is megfigyelhető, hogy a sztori sokkal összeszedettebb, az események megjósolják önmagukat. Egyébként arra is csak Almodóvar képes, hogy ne tűnjenek ízléstelennek olyan dolgok, amik egyébként, ha nem ilyen jelenetekbe, nem ilyen módokon, nem ilyen Pedrosan lennének megkomponálva, annak tűnhetnének.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.