Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
Videók
 
Berto49   2018. 05. 13.

legújabb vélemény

Annette Bening nélkül nem is lenne érdemes megnézni ezt a filmet, de vele érdemes, mert kimondottan a jutalomjátékának tekinthető. A harmincas évek londoni színházi világába röpítik el a nézőt, Koltai Lajos csodálatosan szép képei. A rendezés viszont eléggé vontatott, nekem kissé a szappanoperák stílusa (elnézést Direktor úr!) jutott az eszembe. A finálé jól sikerült, de ezzel együtt Szabó István kis számú, kevésbé jól sikerült munkái közé tartozik. Azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy olyan sztárokkal dolgozni, mint Bening, Irons, Gambon ritkán adódott meg magyar rendezőnek.

 
Leoni   2016. 04. 23.

Ez egy remek film a színházi világról, és egy valódi csillagról, aki csak a középpontban szereti jól érezni magát. Szeszélyes, szenvedélyes és érdekes ez a mi Júliánk, aki néha maga se tudja, hogy mit akar, de amint rájön, akkor megszerzi. Az is nagyon tetszett, ahogy néha odaképzeli régi színházi rendezőjét maga mellé, aki a magánéletben is segíti tanácsaival, hogy hogyan színészkedjen. Pláne öröm, hogy egy magyar rendezte. :)


 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Odáig voltam ettől a filmtől. Minden karakter megkapta a maga erős stílusát. Szerintem szépen elindult és felvezette a karaktereket. Nekem üdítő volt ez a koncepció és bármikor újra nézném.

Jeremy Irons
Annette Bening
Annette Bening
Lucy Punch
Lucy Punch
Lucy Punch
Tom Sturridge
Lucy Punch
Tom Sturridge
Annette Bening
Lucy Punch
Lucy Punch
Annette Bening
Jeremy Irons
Annette Bening
Tom Sturridge
Annette Bening
Tom Sturridge

A film összbevétele 7 739 049 dollár volt (imdb.com).

 

Somerset Maugham (1874-1965) sok filmrendező kedvelt szerzője volt, néhány könyvét többször is megfilmesítették. Ezek közé tartozik a "Színház" című is, amit Szabó István rendezett meg 2004-ben.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.