Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Szeress, ha tudsz! (1998)

Playing by Heart
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Attila G.   2019. 04. 10.

legújabb vélemény

1
Amikor beleszerettem Angelinába

Szerintem ez volt az első több cselekményszálon futó film, amit valaha láttam, még 19 évvel ezelőtt. Több korosztály képviselői életének egy darabkáját; problémáikat, s jelentősebb ügyes-bajos dolgaikat ismerhetjük meg. A szereposztás fergeteges. Arr... teljes kritika»

 
Berto49   2017. 05. 16.

0

Látszólag összefüggéstelen történetek, azonban a végére kialakul a Nagy Egész, ami valójában nyáltenger! Nagy színészek (Gena Rowlands, Sean Connery, Angelina Jolie, Ryan Phillippe, Dennis Quaid) jól játszanak, csak az eredmény egy klisékkel teli eze... több»

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

0

Csúcs! EZ kellemes kis kikapcsolódást nyújthat akár az egész család számára. Persze ízlés kérdése, nálam aratott a film rendesen. Egyben voltak a jelenetek és nem igen érheti panasz a filmet. Erős négyes!

 
baloghadyka   2015. 02. 03.

0

Megnyerő szereplők, igazi szerelmes sztori egy kesze-kusza vígjátékban, ami néha átcsap drámába, de nem bánjuk, sőt, olyankor jobb. :)

A film összbevétele 3 970 078 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

Ryan Phillippe nem mondta el a készítőknek, hogy kékre fogja festeni a haját, aznap tudták meg, amikor megjelent a forgatáson festett hajjal. Ugyan a stáb többi tagja meghökkent, a rendezőnek, Willard Carrollnak tetszett, így maradt a kék haj. Teljesen véletlenül Angelina Jolie is ugyanezen a napon festette be a haját.

(rbernadett)