Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
77%

A gyerekek jól vannak (2010)

The Kids Are All Right
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Deku   2017. 10. 25.

legújabb vélemény

0

Szinte én szégyelltem magam a film megtekintése közben akkora hibák voltak benne. Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Teljesen elszúrt az egész legszívesebben mínuszt adnék rá mivel annyira nem tetszett.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

Szerintem ez egy jó kis film. Én kellemesen szórakoztam és örülök, hogy véletlenül megláttam a műsorban. Nagyon jó párbeszédek, nekem különösen "Nic" szövege tetszett, szórta a (néha kicsit durva) poénokat. Megmutatta, hogy az ilyen "más" család is u... több»

 
miklosvaridori   2017. 06. 28.

0

Kicsit langyos film, lassú mederben folynak az események de a hangsúly a mondanivalón van. Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo, mind jó színész és együtt kifejezetten tetszettek.

 
Mr. Zero   2015. 08. 30.

0

Top 10-ben benne van. Úristen az egyik kedvenc filmem. Látszik, hogy sok munka van benne. Imádom a sztorit, a szereplőket, az akció jeleneteket. Nagyon látványos film, az összes szereplőt imádom. Ha még nem láttad itt az ideje!

 
pillacica7   2015. 02. 11.

0

Nekem enyhe csalódás volt a film, több vonalon is. Sokkal több volt benne, mint amennyit kihoztak az eleje jól indult, de szerintem a végét elszúrták. Pedig az alapötlet kiváló, a szereposztás remek, a színészek kitesznek magukért.

 
kiscsillag8902   2015. 02. 23.

0

Jó kis film, nem mindennapi történet, és felfogás. Érdemes megnézni, különleges élményt nyújt a nézőnek. A színészek nagyon jól játszanak, a helyszín is szép.

 
tamas84   2016. 06. 09.

0

Király film volt, nagyon tetszett, hogy egy viszonylag érdekes, különleges témát dolgoz fel, és egyáltalán nincs semmiféle szájbarágós üzenete az egyenlőségről meg ilyesmikről, hanem pont az benne a jó, hogy normális emberként kezeli ezeket az amúgy szokatlan családokat is, ami tök jó.

A film összbevétele 34 705 850 dollár volt (imdb.com).

 

Az az Elvis Costello póló, amelyet Julianne Moore visel az egyik jelenetben, a valóságban a rendező, tulajdona.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet nagyban inspirálta a rendező és író, és Wendy nevű élettársának kapcsolata, akiknek szintén spermadonortól született meg fiúk. A rendező a filmet nekik ajánlotta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

A film 4 Golden Globe és 4 Oscar jelölést is kapott, de csak 2 Globe-ot kapott meg, méghozzá a legjobb színésznő (Anette Bening) és a legjobb film kategóriájában.

(ZeroHero)
 

Mark Ruffalo jeleneteit mindössze 6 nap alatt vették fel.

(kázsé)