Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

A gyerekek jól vannak (2010)

The Kids Are All Right
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

legújabb vélemény

Szinte én szégyelltem magam a film megtekintése közben akkora hibák voltak benne. Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Teljesen elszúrt az egész legszívesebben mínuszt adnék rá mivel annyira nem tetszett.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Szerintem ez egy jó kis film. Én kellemesen szórakoztam és örülök, hogy véletlenül megláttam a műsorban. Nagyon jó párbeszédek, nekem különösen "Nic" szövege tetszett, szórta a (néha kicsit durva) poénokat. Megmutatta, hogy az ilyen "más" család is u... több»


 
Mr. Zero   2015. 08. 30.

Top 10-ben benne van. Úristen az egyik kedvenc filmem. Látszik, hogy sok munka van benne. Imádom a sztorit, a szereplőket, az akció jeleneteket. Nagyon látványos film, az összes szereplőt imádom. Ha még nem láttad itt az ideje!

 
miklosvaridori   2017. 06. 28.

Kicsit langyos film, lassú mederben folynak az események de a hangsúly a mondanivalón van. Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo, mind jó színész és együtt kifejezetten tetszettek.

 
pillacica7   2015. 02. 11.

Nekem enyhe csalódás volt a film, több vonalon is. Sokkal több volt benne, mint amennyit kihoztak az eleje jól indult, de szerintem a végét elszúrták. Pedig az alapötlet kiváló, a szereposztás remek, a színészek kitesznek magukért.

 
kiscsillag8902   2015. 02. 23.

Jó kis film, nem mindennapi történet, és felfogás. Érdemes megnézni, különleges élményt nyújt a nézőnek. A színészek nagyon jól játszanak, a helyszín is szép.

 
tamas84   2016. 06. 09.

Király film volt, nagyon tetszett, hogy egy viszonylag érdekes, különleges témát dolgoz fel, és egyáltalán nincs semmiféle szájbarágós üzenete az egyenlőségről meg ilyesmikről, hanem pont az benne a jó, hogy normális emberként kezeli ezeket az amúgy szokatlan családokat is, ami tök jó.

A film összbevétele 34 705 850 dollár volt (imdb.com).

 

Az az Elvis Costello póló, amelyet Julianne Moore visel az egyik jelenetben, a valóságban a rendező, tulajdona.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet nagyban inspirálta a rendező és író, és Wendy nevű élettársának kapcsolata, akiknek szintén spermadonortól született meg fiúk. A rendező a filmet nekik ajánlotta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

A film 4 Golden Globe és 4 Oscar jelölést is kapott, de csak 2 Globe-ot kapott meg, méghozzá a legjobb színésznő (Anette Bening) és a legjobb film kategóriájában.

(ZeroHero)
 

Mark Ruffalo jeleneteit mindössze 6 nap alatt vették fel.

(kázsé)
 

A film címét az azonos című The Who számról kapta.

(kázsé)
 

Paul szerepét eredetileg Ewan McGregornak szánták.

(kázsé)
 

Nic szerepére eredetileg Robin Wright neve is felmerült.

(kázsé)
 

Julianne Moore már öt évvel azelőtt elvállalta a szerepét és megkapta a forgatókönyvet, mielőtt elkezdtek forgatni.

(kázsé)
 

Annette Beninget és Julianne Moore-t is Oscarra jelölték, de végül egyikük sem nyerte meg.

(kázsé)