Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82

Sok hűhó semmiért (1993)

Much Ado About Nothing
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
Videók
 
penzesisti   2017. 08. 21.

legújabb vélemény

Mesés, könnyed, humoros, Egyedi atmoszférával bíró film, kicsiknek, nagyobban egyaránt jó kikapcsolódást ígérő, vicces film, aranyos karakterekkel, környezettel.

 
Milanman   2015. 05. 04.

A világirodalom egyik legfantasztikusabb "feel-good" művének elemi erejű feldolgozása, mely Branagh Shakespeare sztenderdjeihez nem csak méltó, de egyenesen az egyik legjobb. Igazi jókedv megalapozó alkotás.


 
Fildi   2015. 07. 29.

Kiskamaszként moziban láttam és nagyon élveztem. A zenéje is nagyon tetszett és a színészek alakítása is elragadó. Mai szemmel is szívesen megnézem. Aranyos film.

 
Robi92   2015. 11. 19.

Igazi jókedv ez a film. A szereplők jók lettek, a strázsamester tetszett a legjobban. Gyönyörű tájak, remek színészek,és a zene is kiváló,már többször is láttam,de mindig újra megnézem annyira szeretem.

 
Mmaarrttoonn   2015. 03. 18.

Igazi, klasszikus kis családi vígjáték, ami a híres Shakespeare darabon alapszik. Megfogó kis szójátékok, romantikus, ugyanakkor vicces, megragadó film. Alapdarab.

A film összbevétele 22 551 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ursula szerepét eredetileg Judi Dench-nek ajánlották fel.

(rbernadett)
 

A dalok többségét nem vették fel előre.

(rbernadett)
 

Az eredeti Sok hűhó semmiért (1967) című filmben is valódi házaspár játszotta a főszerepeket, hiszen Robert Stephens és Maggie Smith a valóságban is házasok voltak, ahogy Kenneth Branagh és Emma Thompson is a 1993-as változatban. Később mind a két házasság válással végződött.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.