Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Sok hűhó semmiért (1993)

Much Ado About Nothing
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
penzesisti   2017. 08. 21.

legújabb vélemény

0

Mesés, könnyed, humoros, Egyedi atmoszférával bíró film, kicsiknek, nagyobban egyaránt jó kikapcsolódást ígérő, vicces film, aranyos karakterekkel, környezettel.

 
Milanman   2015. 05. 04.

0

A világirodalom egyik legfantasztikusabb "feel-good" művének elemi erejű feldolgozása, mely Branagh Shakespeare sztenderdjeihez nem csak méltó, de egyenesen az egyik legjobb. Igazi jókedv megalapozó alkotás.

 
Fildi   2015. 07. 29.

0

Kiskamaszként moziban láttam és nagyon élveztem. A zenéje is nagyon tetszett és a színészek alakítása is elragadó. Mai szemmel is szívesen megnézem. Aranyos film.

 
Robi92   2015. 11. 19.

0

Igazi jókedv ez a film. A szereplők jók lettek, a strázsamester tetszett a legjobban. Gyönyörű tájak, remek színészek,és a zene is kiváló,már többször is láttam,de mindig újra megnézem annyira szeretem.

 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

0

Egy összességében hatásos film, kellemesen csalódtam a filmben. Sose néztem volna meg hasonlót mégis hihetetlen élményt nyújtott. Többször is láttam és bátran mondhatom, aki kedveli, ezt a stílust nyugodtan megnézheti.

 
Mmaarrttoonn   2015. 03. 18.

0

Igazi, klasszikus kis családi vígjáték, ami a híres Shakespeare darabon alapszik. Megfogó kis szójátékok, romantikus, ugyanakkor vicces, megragadó film. Alapdarab.

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 29.

0

Szerintem Shakespeare is így gondolta volna! Kenneth Branagh stílusjegyeivel, az izgalmasan kiválasztott szereplőkkel, a remek magyar szinkronnal felejthetetlen szórakozás. Annyiszor láttam, hogy fejből idézem egyes sorait. 400 éves poénok még mindig ülnek! Ezzel kellene bevezetni a gyerekeket a Bárd világába. Mestermű.

A film összbevétele 22 551 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ursula szerepét eredetileg Judi Dench-nek ajánlották fel.

(rbernadett)
 

A dalok többségét nem vették fel előre.

(rbernadett)
 

Az eredeti Sok hűhó semmiért (1967) című filmben is valódi házaspár játszotta a főszerepeket, hiszen Robert Stephens és Maggie Smith a valóságban is házasok voltak, ahogy Kenneth Branagh és Emma Thompson is a 1993-as változatban. Később mind a két házasság válással végződött.

(rbernadett)
 

A film utolsó jelenetében a teljes stáb felsorakozik, amikor a "Hey Nonny Nonny" című dalt éneklik.

(rbernadett)