Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A régi környék (2004)

Garden State
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Natalie Portman

Videók (3)

 
dandelion1983   2021. 11. 01.

legújabb vélemény

0

Tetszett a mondanivalója, a mélysége, ez egy igaz alkotás. A stílusával volt problémám, ezért vontam le egy csillagot a megérdemelt négyből.

 
Dorkateo   2017. 02. 23.

1

Kiváló. Nagyon szeretem a mélyen érző és értő filmeket. Ahol nem a cselekmény a lényeges, hanem a jelenben levés.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

1

Manapság már nem "divat" ilyen filmet készíteni, kicsit elgondolkoztató darab. Inkább dráma mint vígjáték, aki nagyokat nevetni akar ne ezt válassza az adott délutánra.

 
Ghotik   2016. 09. 26.

1

Karakteres, meggyőző és hiteles színészi alakítás. Igazi dráma, ami megfogja a nézőt. Jól összerakott, igényes film és a humora sem rossz. Igazi kikapcsolódás volt.

 
anita9215   2016. 05. 08.

0

Én imádom Zach Braff-ot a Dokik sorozatból de ez most nem jött össze kellőképp. Tökéletes példa ez arra, hogy nem mindig kell kiemelkedőnek lennie a filmnek. Ez pedig itt tökéletesen a középkategóriát üti számomra. Ami épp megfelel egy délutáni kikapcsolódásnak. Selejtes lett.

 
tomvétsz   2015. 11. 09.

0

Minden egyes percét élveztem, nagyon jól egyensúlyozik a dráma és a vígjáték határán, és mindkettőből épp annyit ad, amennyire szükség van. Nagyon jól adagolt mozi egy elsőfilmes rendezőtől, még több ilyet!

 
philboy   2015. 07. 20.

0

A régi környék egy kimondottan intelligens korhatáros komédia, és hiába gondolkodok rajta, egy rossz szót sem tudok rá mondani. Nagyszerű forgatókönyv, jó rendezés és kiváló alakítások, ezért nézünk filmeket. És hát Natalie Portman... a férfiak biztos értik, miről beszélek.

A film összbevétele 9 043 000 dollár volt (imdb.com).

 

Zach Braff a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Natalie Portman a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Zach Brafft a film összes jelenetében láthatjuk.

(hp)
 

Zach Braff Sam szerepére Natalie Portmant nézte ki, azonban saját bevallása szerint sosem gondolta volna, hogy a színésznő elvállalja a munkát.

(hp)
 

Natalie Portman annyira szégyellte a sztriptíz jelenetet, hogy Zach Braff lelkére kötötte, hogy ha nem lesz jó, akkor vágják ki a jelenetet. A férfiak nagy örömére erre azonban nem került sor.

(hp)