Új Szex és New York-sorozat készül, de ez valami egészen más lesz

Új Szex és New York projekten dolgozik a Bunim/Murray Productions és az eredeti könyvek szerzője, Candace Bushnell.

A produkciós cég Is There Still Sex in the City? cím alatt futó projektjéhez jelenleg befektetőket keresnek. Annyi már most tudható, hogy a film története négy ötvenes éveiben járó barátot követ, akik maguk mögött hagyják nagyvárosi életüket, hogy újra megtalálják a szerelmet. Terveik szerint egy vidéki kastélyban kezdenek új életet, ahol számos új, eddig számukra ismeretlen dolgot szeretnének megtapasztalni. A kérdés persze már csak az: Ki képes majd rabul ejteni a szívüket?

Bushnell annak idején New York Observerben szerkesztett egy rovatot, amelyből később a mára már kultikussá vált könyv kézirata is összeállt, és amelyet az HBO adaptált. A Szex és New York-sorozatból hat évad, további két egészestés Szex és New York-film, illetve egy spin-off is készült, az És egyszer csak…, amelynek jelenleg a harmadik évadát forgatják.

“Az ötvenes és annál idősebb nők a legforróbb új társkereső demográfiai csoport, és nekem tudnom kell, én is közéjük tartozom. Az évtizedek során mindenféle korú férfival randiztam, és nagyon izgatott vagyok, hogy egy olyan műsorban dolgozhatok, amely egyesíti a kapcsolatok iránti szenvedélyemet azzal a lehetőséggel, hogy segíthetek a hozzám hasonló nőknek eligazodni a szerelmi újrakezdésben” - nyilatkozta Candace Bushnel az új projekttel kapcsolatban.

“Úgy érezzük, hogy Candace márkája együtt nőtt a közönségével, és a társkereső térben szerzett szakértelme hihetetlen belépési pont egy magával ragadó társkereső kísérlethez” - tette mindehhez hozzá Julie Pizzi, a Bunim/Murray elnöke.

dráma | romantikus | vígjáték

A sorozat Carrie, Miranda és Charlotte életét követi nyomon, akik kapcsolata és barátsága már a 30-as éveikben összetett volt, és most, amikor az 50-es éveiket tapossák, egy... több»