Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

És egyszer csak… (2021-2022)

And Just Like That...
Filmadatlap
 
33
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
5
Videók

Galéria (12)

Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker
Kristin Davis
Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker
Kristin Davis
Sarah Jessica Parker
Cynthia Nixon
Kristin Davis
Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Cynthia Nixon
Kristin Davis
Kristin Davis
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Kristin Davis
Cynthia Nixon

Videók (5)

 
JRD   2022. 03. 10.

legújabb vélemény

1
Géppuskát ide...

Annyira rossz, hogy ez már nem Aspirinért, hanem géppuskáért kiált! Túltolt polkorrektség, túltolt genderideológia, túltolt LMBTQ... Ennyire szükségük volt a pénzre, hogy tényleg bármit bevállaltak? Vajon ki pénzelhette a sorozatot? (Megjegyzem: Samantha egyénisége nagyon hiányzott a sorozatból, ahogyan Mr. Big karaktere is.) Természetesen ízlések és pofonok! Kinek mi jön be! Én szeretem, ha nem egy szórakoztató filmben akarnak ideológiákat letolni a torkomon. (Köszönöm szépen, én tudok ezek nélkül is helyesen, elfogadóan dönteni, ha azt arra érdemesnek találom!) Ettől függetlenül egyszer megnézhető! Szóval, ha látni akarod, hogy a Szex és New York fílingje hova jutott, nosza! Fotelbe pattanj, filmre fel, és jó szórakozást!

 
indingo   2022. 02. 07.

1
És egyszer csak rájöttem, hogy ez tetszik...

Sokat gondolkodtam, hogy minek kell egy egykor népszerű, lezárt sorozatot újrakezdeni. Tudom, pénz-pénz-pénz. Hogy igény volt-e rá, nem tudom, de örülök, hogy esélyt adtam az új évadnak. A szereplők megöregedtek, de ne felejtsük el, hogy bizony a nézők is. Az első rész végén történtek miatt féltem, hogy nagyon szenvedős lesz, de rá kellett jönnöm, hogy teljesen életszagú lett a sorozat. Bizony emberek elmennek, egykori barátoktól eltávolodik az ember. Más terület, más kihívás elé sodorja őket az élet, vagy egyszerűen csak megromlik. Viszont legyen bármilyen korú is az ember, ismerkedni bármikor lehet. Egy új barát mindenkinek jól jön. Egy új szerelem pedig a legváratlanabb helyről kopogtathat be az ajtón. Sosem késő változtatni, tanulni vagy mást akarni. Szerintem a sorozat haladt a korral, megmaradtak benne a régi "Szex és New York"-os jegyek. A karakterek továbbra is szerethetőek, a ruhák szemkápráztatóak és New York még mindig nagyon izgalmas hely, még ha a főszereplők bizony már korosabbak is. Nézi az ember a sorozatot, és egyszer csak azon kapja magát, hogy ez tetszik.

 
dandelion1983   2022. 02. 22.

0

Nem lett rossz a folytatás, nagyjából hozza azt, amit vártam tőle. A készítők, ha nem is alkottak korszakmegváltó sorozatot, a régi széria színvonalát ennyi év után is tudták hozni, és hűen tud kapcsolódni a korábbi részekhez. A szereplők jellemvonásai is megmaradtak, egyedül csak Samantha hiánya fájó.

 
Fikatours_blogger   2022. 03. 08.

1
Kevesebb néha több

Mintha csak a keleti országok fóbiájának ellensúlyozására írták volna a forgatókönyvet, úgy érzem túltolták a gender vonalat. Mintha nem is szólna másról a manhattani felső-osztály sanyarú élete, csak a szép ruhákról és a politikai korrektségről. De hát mit akar itt egy férfi? Nézzen mást, nem igaz?

 
Melinda   2022. 01. 17.

1
Szomorú nosztalgia

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első részt néztem még csak végig, így véleményem talán nem releváns, de kikívánkozik. Az volt az érzésem, hogy fogtak egy kalapot, és minden létező aktuális közéleti és társadalmi kérdést, kételyt bedobtak, és beleakarták sűríteni a sorozatba. Ug... teljes kritika»

 
Attila   2021. 12. 09.

2

Megnéztem az első két részt és nem hánytam el magam, ami már önmagában is nagy teljesítmény. Politikailag korrekt szövegek, amiket csak egy idősödő amerikai tudna értékelni. Vagy figyelemre, vagy pénzre van szükségük, mert más okát nem látom annak, hogy ez megszületett. Az élet túl rövid az ilyenekre.

 
HanGa   2022. 01. 24.

1

Kezdetben furcsa volt, hogy megöregedtek a szereplők, de rá kellett jöjjek - ez a valóság. A néző felett is eljárt már a kor. A történetet sem lehet ugyanonnan folytatni, ahol évekkel ezelőtt abbahagyták.

 

A sorozat folytatódik, berendelték a második évadot. A hírek szerint 2023 nyarán már nézhetik is a rajongók.

(Gábor390920)
 

A Mirandát alakító Cynthia Nixon rendezőként is debütál ezzel a sorozattal. A részen együtt dolgozik majd Jon Tenneyvel, akivel egy párt játszottak az Advice from a Caterpillar (1999) című filmben. Tenney már dolgozott Sarah Jessica Parkerrel is az Equal Justice című produkcióban.

(Hupka Adrián)
 

Kim Cattrall nem tér vissza mint Samantha Jones. Az évek során többször is kijelentette, hogy többé nem szeretne a karakter bőrébe bújni és nem lesz része semmilyen folytatásoknak. A média állítása szerint ennek egyik oka toxikus kapcsolata Sarah Jessica Parkerrel.

(Hupka Adrián)
 

A nagy sikerű sorozat és a két mozifilm után visszatér Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis), ezúttal Samantha (Kim Cattral) nélkül. A karaktert alakító Kim Cattral korábban többször is nyilatkozott arról, hogy mennyire rossz volt közte és Sarah Jessica Parker között a viszony a sorozat és a filmek forgatása alatt. A sorozatban újfent feltűnik Mr. Big (Chris Noth) és Steve (David Eigenberg) is, de új arcként Sara Ramirez is szerepelni fog benne, akit a nézők a Grace klinika című sorozatból ismerhetnek.

(Gábor390920)