Közösség

Vélemény:

57 És egyszer csak…

(2021)

Géppuskát ide...

JRD   2022.03.10 22:01
1

Annyira rossz, hogy ez már nem Aspirinért, hanem géppuskáért kiált. Túltolt polkorrektség, túltolt genderideológia, túltolt LMBTQ... Nincs jóformán egyetlen normálisan működő család sem a sorozatban. Ellenben van bi és homo, van mingli kapcsolat és magukat gyakran még mindig húszévesként kezelő nyugdíjasok. Mondjuk ez utóbbi nem is baj, hiszen attól, hogy megjelentek a ráncaink, még lehetünk viccesek, spiccesek, jókedvűek, szexik... stb. Mégis a sorinézés közepette eszembe jutott, hogy tényleg ennyire szükségük volt a pénzre, hogy bármit bevállaltak? Vajon ki pénzelhette a sorozatot? LMBTQ-csoportok? Woke-rajongók? Vagy csak hozták megint a kötelező és kényszerű ideológiai cunamit, mely méltatlanná tette a sorozatot a Szex és New York folytatásához. (Megjegyzem: Samantha egyénisége nagyon hiányzott a sorozatból, ahogyan Mr. Big karaktere is.) Természetesen ízlések és pofonok. Kinek mi jön be. Én szeretem, ha nem egy szórakoztató filmben akarnak ideológiákat letolni a torkomon. (Köszönöm szépen, én tudok ezek nélkül is helyesen, elfogadóan dönteni, ha azt arra érdemesnek találom.) Ettől függetlenül egyszer megnézhető. (Bár jómagam sok részt inkább csak meghallgattam... és az is épp elég volt.) Szóval, ha látni akarod, hogy a Szex és New York fílingje hova jutott, nosza! Fotelbe pattanj, és nézd meg! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!