A zöld íjász (2012-2020)

indra666   2022. 05. 16.

Talán, ha a cselekmény úgy folytatódik, mint ahogy kezdődik az első rész… Zavaró tud lenni egy-egy résznél, hogy frankóra három részre osztható a felvezetés, semmi agyalás, majd gyors lezárás, mert fogy az idő. Szerintem ez itt nagyon érezhető. Ez a jót cselekszem, mint egy szuperhős, hát kicsit gagyi, nekem.

indingo   2017. 05. 03.

Nem egy rossz sorozat, bár én sok mindent nem úgy tárnék a nézők elé ahogy. Az első évadok élvezetesebbek voltak, utána már túl szuperhősös lett az egész.

Robinson76   2022. 03. 02.

Szép volt, jó volt, elég volt

A széria 1. évadáról nagyon jókat hallottam korábban, a 2. évadról is többségében jó vélemények jutottak el hozzám, a 3. évadtól viszont egyre kevésbé voltak meggyőzőek a kritikák, ezért biztosra mentem. Amúgy is húztam-halasztottam a megtekintését az utóbbi 5 év sorozatdömpingje miatt, majd hoztam egy salamoni döntést, és csak az első évadot néztem, ami alapján nekem egy jól sikerült sorozat benyomását keltette, de annyira azért nem, hogy az egyre inkább elszuperhősösödő szériát tovább folytassam. Amúgy ha sokak szerint az 1. évad a legjobb, akkor így legalább a csúcson hagytam abba.

Yosihiro   2017. 12. 13.

Kiváló sorozat egy kiváló képregény történetből. Nagyon szeretem ahogy ezen alkotásokat összekapcsolják más képregény történetekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Deku   2017. 08. 21.

Nagyon szépen körbeért a sorozat végre átláthatjuk Oliver teljes utazását ami nem volt egy gyalog galopp. Nagyon szuper lett és alig várom a következő évadot. Ajánlom.

Bazzzsi   2017. 11. 04.

Nem igazán tudom hová tenni ezt a sorozatot. Olyan érzésem volt,a mikor néztem (3. évadig) mintha már láttam volna, nekem sok film/sorozatot juttat az eszembe.

VvV   2018. 12. 28.

A legjobb és legtartalmasabb szuperhősős sorozatok egyike. Igényes a története és jó a megvalósítása.

A sorozat címe a negyedik évadtól kezdve arrow helyett the green arrow néven fut, ezzel is utalva arra, hogy sokkal képregényesebb irányba mennek el.

(sz.marci)

A legends of tomorrow sorozatban a zöld íjász felbukkan egy rész erejéig, ám itt öregebb, és a kinézete sokkal inkább hasonlít a képregényesre.

(sz.marci)

A Zöld Íjász íját meg lehet vásárolni 1395 dollárért.

(Archívum)

A Zöld Íjász bevezető részében észrevehető, Caity Lotz (Sarah) szerepét végül Jacqueline MacInnes Wood kapta meg. Ennek az oka máig ismeretlen.

(Archívum)

John Diggle eredetileg nem szerepelt a képregényben, őt kifejezetten a sorozat miatt tették bele.