Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
154
Szereplők
42
Vélemények
200
Képek
3
Videók
 
indingo   2017. 05. 03.

Nem egy rossz sorozat, bár én sok mindent nem úgy tárnék a nézők elé ahogy. Az első évadok élvezetesebbek voltak, utána már túl szuperhősös lett az egész.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyon szépen körbeért a sorozat végre átláthatjuk Oliver teljes utazását ami nem volt egy gyalog galopp. Nagyon szuper lett és alig várom a következő évadot. Ajánlom.


 
beero88   2016. 01. 16.

Rohadt jó sorozat, tele van fordulatokkal, izgalmakkal és szerintem a legtöbb színésznek nagyon rendben van a játéka. Tetszik, hogy nem próbálják meg elaprózni a történetet sem.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Eszement módon csúcs sorozat. Azonnal érdeklődővé tett és azóta se bírtam leszokni róla. Szép lassan bontogatja kifele, hogy milyen hatásokkal van főszereplőnkre a múltja. Imádom.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Nem lesz a kedvencem. Pár rész után egyszerűen nem tudott lekötni, és el is vetettem az ötletet hogy behozzam a lemaradásomat. Egy idő után sablonos egy kicsit, és érdektelen.

 

A sorozat címe a negyedik évadtól kezdve arrow helyett the green arrow néven fut, ezzel is utalva arra, hogy sokkal képregényesebb irányba mennek el.

(sz.marci )
 

A legends of tomorrow sorozatban a zöld íjász felbukkan egy rész erejéig, ám itt öregebb, és a kinézete sokkal inkább hasonlít a képregényesre.

(sz.marci )
 

A Zöld Íjász íját meg lehet vásárolni 1395 dollárért.

(mdlg4th )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.