Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
148
Szereplők
44
Vélemények
430
Képek
6
Videók
 
Robert Langdon   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

1 évados

Azok alapján, amiket olvastam róla, reménykedve kezdtem neki. És az első évad, (a teljesen felesleges szerelmi katyvasz kivételével) nagyon is bejött. Itt még a dupla szál is tetszett. Viszont ahogy haladtam tovább, egyre laposabb lett, a második évad se túl jó (ennél már a két idősík se jó), a 3. pedig egyenesen selejtes. Ennyi hazugságot kitalálni akkor se lehet, ha az ember az interneten keresi és nem forgatókönyvírók munkája. A többi évad már nevetséges kategória. Bár azokba csak belenéztem. Ne nézze senki tovább az 1 évad után,ha nem akar nagyot csalódni.

 
indingo   2017. 05. 03.

Nem egy rossz sorozat, bár én sok mindent nem úgy tárnék a nézők elé ahogy. Az első évadok élvezetesebbek voltak, utána már túl szuperhősös lett az egész.


 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Abszolút favoritok között van, izgalmas, hogy egyszerre 2 idősíkon fut a cselekmény, de nem megy a sok flashback az élvezhetőség rovására. Remek a karakterfejlődés, és bár próbálja tudományos alapon bemutatni az univerzumát, mégis sokszor túl mesébe illő a történet. A szerelmi szál kissé klisés néha, de kárpótol érte a csavaros történet.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyon szépen körbeért a sorozat végre átláthatjuk Oliver teljes utazását ami nem volt egy gyalog galopp. Nagyon szuper lett és alig várom a következő évadot. Ajánlom.

 
beero88   2016. 01. 16.

Rohadt jó sorozat, tele van fordulatokkal, izgalmakkal és szerintem a legtöbb színésznek nagyon rendben van a játéka. Tetszik, hogy nem próbálják meg elaprózni a történetet sem.

 

A sorozat címe a negyedik évadtól kezdve arrow helyett the green arrow néven fut, ezzel is utalva arra, hogy sokkal képregényesebb irányba mennek el.

(sz.marci)
 

A legends of tomorrow sorozatban a zöld íjász felbukkan egy rész erejéig, ám itt öregebb, és a kinézete sokkal inkább hasonlít a képregényesre.

(sz.marci)
 

A Zöld Íjász íját meg lehet vásárolni 1395 dollárért.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.