Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
135
Szereplők
43
Vélemények
430
Képek
3
Videók
 
indingo   2017. 05. 03.

Nem egy rossz sorozat, bár én sok mindent nem úgy tárnék a nézők elé ahogy. Az első évadok élvezetesebbek voltak, utána már túl szuperhősös lett az egész.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyon szépen körbeért a sorozat végre átláthatjuk Oliver teljes utazását ami nem volt egy gyalog galopp. Nagyon szuper lett és alig várom a következő évadot. Ajánlom.


 
beero88   2016. 01. 16.

Rohadt jó sorozat, tele van fordulatokkal, izgalmakkal és szerintem a legtöbb színésznek nagyon rendben van a játéka. Tetszik, hogy nem próbálják meg elaprózni a történetet sem.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Nem lesz a kedvencem. Pár rész után egyszerűen nem tudott lekötni, és el is vetettem az ötletet hogy behozzam a lemaradásomat. Egy idő után sablonos egy kicsit, és érdektelen.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Eszement módon csúcs sorozat. Azonnal érdeklődővé tett és azóta se bírtam leszokni róla. Szép lassan bontogatja kifele, hogy milyen hatásokkal van főszereplőnkre a múltja. Imádom.

 

A sorozat címe a negyedik évadtól kezdve arrow helyett the green arrow néven fut, ezzel is utalva arra, hogy sokkal képregényesebb irányba mennek el.

(sz.marci)
 

A legends of tomorrow sorozatban a zöld íjász felbukkan egy rész erejéig, ám itt öregebb, és a kinézete sokkal inkább hasonlít a képregényesre.

(sz.marci)
 

A Zöld Íjász íját meg lehet vásárolni 1395 dollárért.

(mdlg4th)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.