Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

A zöld íjász (2012-2020)

Arrow
Filmadatlap
 
148
Szereplők
44
Vélemények
430
Képek
6
Videók
 
Robert Langdon   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

0
1 évados

Azok alapján, amiket olvastam róla, reménykedve kezdtem neki. És az első évad, (a teljesen felesleges szerelmi katyvasz kivételével) nagyon is bejött. Itt még a dupla szál is tetszett. Viszont ahogy haladtam tovább, egyre laposabb lett, a második évad se túl jó (ennél már a két idősík se jó), a 3. pedig egyenesen selejtes. Ennyi hazugságot kitalálni akkor se lehet, ha az ember az interneten keresi és nem forgatókönyvírók munkája. A többi évad már nevetséges kategória. Bár azokba csak belenéztem. Ne nézze senki tovább az 1 évad után,ha nem akar nagyot csalódni.

1
 
indingo   2017. 05. 03.

0

Nem egy rossz sorozat, bár én sok mindent nem úgy tárnék a nézők elé ahogy. Az első évadok élvezetesebbek voltak, utána már túl szuperhősös lett az egész.


 
Deku   2017. 08. 21.

0

Nagyon szépen körbeért a sorozat végre átláthatjuk Oliver teljes utazását ami nem volt egy gyalog galopp. Nagyon szuper lett és alig várom a következő évadot. Ajánlom.

1
 
beero88   2016. 01. 16.

0

Rohadt jó sorozat, tele van fordulatokkal, izgalmakkal és szerintem a legtöbb színésznek nagyon rendben van a játéka. Tetszik, hogy nem próbálják meg elaprózni a történetet sem.

 
Norbi   2018. 07. 25.

0

Nem lesz a kedvencem. Pár rész után egyszerűen nem tudott lekötni, és el is vetettem az ötletet hogy behozzam a lemaradásomat. Egy idő után sablonos egy kicsit, és érdektelen.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Kiváló sorozat egy kiváló képregény történetből. Nagyon szeretem ahogy ezen alkotásokat összekapcsolják más képregény történetekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

1

Eszement módon csúcs sorozat. Azonnal érdeklődővé tett és azóta se bírtam leszokni róla. Szép lassan bontogatja kifele, hogy milyen hatásokkal van főszereplőnkre a múltja. Imádom.

Galéria (430)

Videók (6)

 

A sorozat címe a negyedik évadtól kezdve arrow helyett the green arrow néven fut, ezzel is utalva arra, hogy sokkal képregényesebb irányba mennek el.

(sz.marci)
 

A legends of tomorrow sorozatban a zöld íjász felbukkan egy rész erejéig, ám itt öregebb, és a kinézete sokkal inkább hasonlít a képregényesre.

(sz.marci)
 

A Zöld Íjász íját meg lehet vásárolni 1395 dollárért.

(Archívum)
 

A Zöld Íjász bevezető részében észrevehető, Caity Lotz (Sarah) szerepét végül Jacqueline MacInnes Wood kapta meg. Ennek az oka máig ismeretlen.

(Archívum)
 

John Diggle eredetileg nem szerepelt a képregényben, őt kifejezetten a sorozat miatt tették bele.

(Archívum)
 

A bemutató részben utalnak Mike Grell-re, ezáltal tisztelegve előtte, hisz hosszú ideig ő is írója volt a képregénynek.

(Archívum)
 

Alex Kingston és John Barrowman mielőtt az Arrow sztárjai lettek a Dr. Who sorozatban is játszottak.

(Archívum)
 

A képregényben a Zöld Íjász társénak, Speedy-nek heroin problémái voltak. A sorozatban Oliver emiatt utal is a képregényre, hisz Speedy-nek hívja a húgát, akinek szintén akadtak drog problémái.

(Archívum)
 

Gyakran emlegetik Blüdhaven városát, és egyszer el is látogattak oda. Ez a város híres a képregényekből ismert Dick Grayson-ról, más néven Batman szárnysegédjéről, Robin-ról.

(Archívum)
 

A képregényben eredetileg Dinah „Laurel” Lance a Black Canary. A műsorban viszont a húga ölti magára ezt a fekete jelmezt, és Laurel csak Sarah halála után veszi át a szerepét.

(Archívum)