Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
34
Szereplők
2
Vélemények
102
Képek
5
Videók
Doom Patrol
 
Norbert93   2019. 07. 19.
Beszéljünk a Doom Patrolról!

Ha röviden és határozottan szeretném összefoglalni, akkor egy néhol összefüggéstelen, totális agymenés lett a sorozat, s hiába benne az önirónia, az sem segít már. De különös módon ez a totális agymenés olyan harmóniában van a cselekménnyel és a karakterekkel, hogy összképben mégis egy szórakoztató és érdekes sorozattá válik, aminek igazság szerint nincs is főgonosza DC képregény-adaptáció létére ( egy másik szempont alapján pedig van főgonosz, de az antagonista karakter nem Mr. Senkiben keresendő). Néhol úgy éreztem, hogy egy konkrét karakter kapcsán – a mai irányvonalnak megfelelően – túlságosan előtérbe került a homoszexuális téma, ami bár részletekbe menően gazdagítja a karaktert, de néh... több»

 
Az amatőr   2019. 06. 20.
Van új a nap alatt, még a szuperhősök világában is

Futkosó fenekek, világuralomra törő szöcske, beszélő utca, és még csak pár dolgot említettem a Doom Patrol különleges világának furcsaságaiból. Nem mintha maguk a főszereplők nem lennének önmagukban is elég furcsák: egy agy robottestben, végtelen sok személyiség egyetlen lányban, egy a stressztől szanaszét folyó híresség és egy szénné égett pilóta, akit egy világító űrlény tart életben. Ők lennének tehát a hősök, akik, mint kiderül, valójában nem is azok, csak a társadalom megkeseredett torzszülöttjei. Ki tudja, talán Niles Cauldernek köszönhetően kaptak egy második esélyt, de vajon élnek vele? Többek között erre is keresi a választ a sorozat. Elrabolt megmentőjük keresése közben pedig végre... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.