Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Ms. Marvel (2022)

Ms. Marvel
Filmadatlap
 
41
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Iman Vellani
Iman Vellani
Iman Vellani
Iman Vellani
Matt Lintz
Iman Vellani
Matt Lintz
Iman Vellani
Matt Lintz
Iman Vellani
Iman Vellani
Matt Lintz
Iman Vellani

Videók (2)

 
Kriszfiu33   2022. 06. 10.

legújabb vélemény

0

Eddig nagyon tetszik. Mint Pókember és Marvel kapitány egy karakterbe gyúrva. A Marvel friss marad és folyamatosan meglepetéseket okoz! Reméljük tartják a minőséget.

 
Tonyka   2022. 06. 09.

0
Tini limonádé szuperhős köntösben

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem tudom merre tart majd ez a sorozat, az első rész viszont nem volt rossz. Könnyen azonosultam a tinédzserrel, és a problémáival. Szépen rávilágítanak, hogy nem egyszerű az élet idegenként egy országban. Komoly kihívás megfelelni a saját kultúrád követelményeinek, miközben húz a másik világba való beilleszkedés, illetve annak a hatásai. Hiába, fertőző a nyugati kultúra. Mi nézők is eltöprengünk mi is a helyes. Mindkét világnak vannak erényei, szóval nem egyszerű az útkeresés. Szerencsére nem dramatizálják túl, hősnőnk humorral, komolytalansággal és egy baráttal hidalja át a gondokat. Egyelőre kedves kis sztori, remélhetőleg maradnak ezen a vonalon, ami még idősebb fejjel is nézhető, élvezhető. A szereplőválogatás jól sikerült, érdekes karakterek. Szépen felépítették a családot, szigorú anya, a kissé engedékenyebb apa, és hozzá egy segítőkész testvér. A fura, de tehetséges barát is rendben van. Persze vannak klisék, többek közt a népszerű undok széplány is ide tartozik. Világmegváltásra nem számítok, de lehet belőle egy jó kis szórakoztató családi sorozat. A lehetőség megvan benne, szóval szurkolok, hogy maradjon ez az irány. Remélhetőleg érdekes karakterfejlődést láthatunk. Kíváncsi vagyok miféle hatása lesz a keménymagos rajongásból, szuperhőssé válásnak. No és a karperec eredete is tartogat még érdekességet, valószínűleg.

 
matrosh1980   2022. 06. 09.

0

Egy újabb szánalmas sorozat, ami akár a legrosszabb is lehet, mire a végére érünk az évadnak. A gyártási pénzek elpazarlása. Marvel és Disney tudtok ti jobbat is.

1
 

A második MCU-projekt, amelyben kanadai színész a főszereplő (Iman Vellani). Az első Simu Liu volt, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája (2021) című filmben, majd Tatiana Maslany lesz a következő a She-Hulk (2022) sorozatban.

(Hupka Adrián)
 

A Marvel kapitány színésznője, Brie Larson állítólag szerepelt volna a sorozatban.

(Hupka Adrián)
 

Kamala Khan 2013-ban debütált a Marvel-képregényekben Ms. Marvelként. Előtte ezt a szerepet Carol Danvers töltötte be, aki a jelenlegi Marvel Kapitány.

(Hupka Adrián)
 

Az MCU egyik első olyan szuperhős-eredettörténete, amelyet nem filmként adtak ki - a She-Hulk (2022) mellett.

(Hupka Adrián)
 

Ms. Marvel (Kamala Khan) lesz a Marvel első élőszereplős muszlim hőse.

(Hupka Adrián)