Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66
Filmadatlap
 
56
Szereplők
5
Vélemények
190
Képek
4
Videók
Runaways
 
indingo   2018. 08. 04.

Tinik, szuperképességek...….. nem tudnak erről a témáról leszállni a készítők. Semmitmondó részek, üres párbeszédek jellemzik a sorozatot.

 
Bazzzsi   2018. 07. 03.

Nemcsak a mozikba tör be egyre több Marvel sztori, hanem a televíziók számára sorozatok formájában is megjelenik. Már egy picit kezd számomra unalmas lenni, de tudom hogy van rá igény. Érezni rajta, hogy képregény alapján készült, de valahogy a XXI. századhoz képest ez már egy kicsit gyermeteg megvalósítás. Szokványos karakterek, jó csaj, jó pali, a kocka és a meg nem értett lány. Nagyon elcsépelt, minden egyediséget nélkülöző figurák. Szokás szerint jóval idősebbek alakítják a középiskolás fiatalokat. Amúgy a színészek alakításával semmi baj sincs. Már az elejétől fogva furcsa szemmel néztem a történések alakulását, de a legnagyobb meghökkenést egy dinoszaurusz megjelenése okozta. Annyira abszurd volt, hogy a sorozat nézésének feladásán gondolkodtam, de végül befejeztem az első évadot. A története is gyenge lábakon áll, a különleges képességek is bénák. A szülők ku-klux-klánhoz hasonló ülései inkább nevetségesek voltak, mintsem meghökkentőek. Gregg Sulkin is örökre beszorul a középszerű sorozat színészek közé, pedig többre hivatott. Az első évad középszerűre sikeredett, sok rejtély és izgalom nem volt benne. Mindenképpen többet vártam tőle.


 
Lonka   2018. 08. 26.

Nem tudom lesz-e második évad, de sok minden nem derült ki és több szál is nyitva maradt. Elég light-os a sztorija.

 
Az amatőr   2018. 07. 24.

Jó kis sorozat, igaz, hogy kissé futurisztikus, de nekem tetszett.Mondjuk a főgonosz elég béna, és azt sem értem miért nem hagyták meghalni, ahelyett, hogy minden évben feláldoznak neki egy gyereket. A koncepció,tehát nem hibátlan viszont a színészi alakítás mindenért kárpótolja a nézőt. Szerintem mindenki nagyon jól játszotta a ráosztott szerepet, legalábbis a tinisorozatok szintjén ez az egyik legigényesebb. Az izgalom pedig minden részben egyre fokozódik és garantáltan nem fogjuk tudni abbahagyni, ha egyszer elkezdtük. A részek előrehaladtával, mind a szereplők, mind az indítékaik árnyalódnak, így az évad végére egy egészen színes felhozatalt kapunk a szokásos klisék helyett. Egyre mélyebbre áshatunk a múltban és így lehetőségünk van jobban megérteni a jelen történéseit. A második rész után szinte mindig kapunk egy bónusz visszajátszást is a 15-20 évvel ezelőtti történésekből, ami tovább bonyolítja az események menetét, ezzel még érdekesebbé és lendületesebbé téve a sorozatot. A képességek is jól ki lettek választva nem mindennapi személyiséget kölcsönözve birtoklójuknak, örültem,hogy nem kliséket tettek be minthogy tud repülni vagy ilyesmi, hanem tényleg a marvelben eddig még nem látott erőkkel ruházták fel a hőseinket. A sorozat jól feldolgozza a szokásos kamasz problémákat is, az apa -fiú ellentétet, a lázadást, az első ciklust a lányoknál, a diszkópartik veszélyeit, első szerelmet, a gimis problémákat, a csapathoz tartozás vágyát, és mindezt könnyedén, nem felnagyítva, a cselekmény természetes részeként. Összességében, tehát a Runaways egy jól megalkotott izgalmas tinisorozat, szuperhős mítosszal fűszerezve. Már nagyon várom a második évadot. Értékelésem: 55.

 
oroszi   2018. 03. 24.

Elég nehezen indul el a sorozat, de a 4-5. résztől elég izgalmas, fordulatos. Elejéhez kell kitartás, de megéri.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.