Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
77
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Abszolút kedvenc tinisorozatom. Imádtam Max-et és Logant. Nagyon szurkoltam nekik. Kár hogy nem lett 3. évad és nem oldódott meg Max vírus kérdése Logannal. De amúgy egész tűrhető lezárása lett. Az első évadot akárhányszor újranézem imádom. Nem hiába. A legjobb rendezők és írók hozták össze. Epikus futurisztikus jövőkép. Káosz a köbön.

 
Edii   2015. 09. 24.

Jó sorozat, tetszett nagyon. Jessica Alba kiválót alakít. Csak a befejezése!! Miért?! :)


 
tbelina29   2016. 02. 19.

Jessica Alba az egyik legdögösebb akciósorozat főszereplő, aki mást mond, annak nincs ízlése. Nem akarok is szexista lenni, de az én szemeimnek elég lett volna, ha csak ő ugrál össze vissza, engem már a személyével megnyertek volna. De szerencsére volt azért más érdeme is a sorozatnak, egész pofás sztorit írtak a karakter köré, és azért két évadnál talán többet is érdemelt volna.

 
Denisqoo   2015. 11. 14.

Ez a sorozat simán megállná a helyét ma is, nálam bőven újranézős kategória, szóval csak ajánlani tudom. Mondjuk a magyar tévék közül legalább egy leadhatta volna tisztességesen, de DVD-n kint van, és nem kerül semmibe, másrészt meg eleve javasolnám az eredeti hangot, de ez talán csak az én mániám.

 
Scanian   2015. 09. 24.

Bár a történet hagyott némi kivetnivalót maga után, de az epizódszerkesztés kifejezetten jóra és izgalmasa sikeredett. Jessica Albáról sok jót lehetne mondani, de maradjunk annyiban, hogy kellemesen hozta a karaktert, másrészt meg gyönyörű, és ebből nem engedek. Bár az első évad egy kicsit gyengébb volt, de a másodikra egészen felpörögtek az események, nagy kár, hogy rögtön kaszát kapott, és így nincs rendes lezárás sem. Az utolsó rész után olyan érzésem volt, mint a Terminator: Sarah Connor krónikái után. Aki látta, tudja miről beszélek.

 

Jessica Alba a sorozat forgatásán ismerkedett meg Michael Weatherlyvel, akivel hosszabb ideig egy párt alkottak.

(hp)
 

Az első évad ugyanazzal a mondattal kezdődik és végződik: "Néha úgy tűnik, mintha valaki mással esett volna meg, mintha egy történet lenne, amit valaha hallottam. Még akkor is, ha tudom, hogy megtörtént."

(hp)
 

Max motorjának rendszámtábláján James Cameron születési dátuma látható.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.