Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Sötét angyal (2000-2002)

Dark Angel
Filmadatlap
 
77
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

1

Abszolút kedvenc tinisorozatom. Imádtam Max-et és Logant. Nagyon szurkoltam nekik. Kár hogy nem lett 3. évad és nem oldódott meg Max vírus kérdése Logannal. De amúgy egész tűrhető lezárása lett. Az első évadot akárhányszor újranézem imádom. Nem hiába... több»

 
tbelina29   2016. 07. 03.

0

Jessica Alba az egyik legdögösebb akciósorozat főszereplő, aki mást mond, annak nincs ízlése. Nem akarok is szexista lenni, de az én szemeimnek elég lett volna, ha csak ő ugrál össze vissza, engem már a személyével megnyertek volna. De szerencsére vo... több»

 
Scanian   2016. 09. 24.

0

Bár a történet hagyott némi kivetnivalót maga után, de az epizódszerkesztés kifejezetten jóra és izgalmasa sikeredett. Jessica Albáról sok jót lehetne mondani, de maradjunk annyiban, hogy kellemesen hozta a karaktert, másrészt meg gyönyörű, és ebből ... több»

 
Denisqoo   2015. 11. 14.

0

Ez a sorozat simán megállná a helyét ma is, nálam bőven újranézős kategória, szóval csak ajánlani tudom. Mondjuk a magyar tévék közül legalább egy leadhatta volna tisztességesen, de DVD-n kint van, és nem kerül semmibe, másrészt meg eleve javasolnám az eredeti hangot, de ez talán csak az én mániám.

 

Jessica Alba a sorozat forgatásán ismerkedett meg Michael Weatherlyvel, akivel hosszabb ideig egy párt alkottak.

(hp)
 

Az első évad ugyanazzal a mondattal kezdődik és végződik: "Néha úgy tűnik, mintha valaki mással esett volna meg, mintha egy történet lenne, amit valaha hallottam. Még akkor is, ha tudom, hogy megtörtént."

(hp)
 

Max motorjának rendszámtábláján James Cameron születési dátuma látható.

(hp)
 

Sketchy neve, Calvin Simon Theodore utalás az Alvin és a mókusok főszereplőire: Alvin, Simon és Theodore.

(hp)
 

A sorozat egy hatalmas cliffhangerrel ért véget.

(hp)