Június 21-től indítható a mafab filmadatlapjáról is ("Hol nézheted" fül, Netflix ikonra kattintva) Jessica Alba legújabb filmje, melyben a színésznő visszatér az akciófilmes kezdeteihez! Jön a Robbanáspont a Netflixen!

Jessica Alba számára nem idegen az akció. A Sötét angyal és a Sin City - A bűn városa sztárja már régóta használhatja akciófilmes tudását is a filmvásznon, de új filmjében, melynek Alba volt a producere is, a színésznő még több lehetőséget kapott, mint amire számított. 

A nagy visszatérés

"Nagyon régóta nem csináltam már közelharcot és intenzív akciót" - mesélte Alba a Tudumnak - "tényleg azt akartam, hogy ez egy "intimebb" fajta harcélmény legyen, ha ki kell iktatnom valakit". 

Elmondása szerint eltökélt szándéka volt, hogy új filmje főszereplőjét, Parkert többé tegye, mint egy egyszerű fegyverforgató szakértő. Mouly Surya rendezővel és a film kaszkadőrcsapatával együttműködve Alba beépítette az indonéz késes harcot a film harci koreográfiájába, és olyan jeleneteket készített, amelyek gyors gondolkodást és mozgást igényelnek. 

A filmmel kapcsolódva

A rendező Surya számára a történet váratlanul nagy erővel bírt: "Azt hiszem, az egyik dolog, ami vonzott, hogy ebben a filmben veszteség van" - mondja - "És én tényleg kapcsolódtam ehhez a gyászhoz, mivel elvesztettem az apámat néhány évvel korábban". 

Alba is megdolgozott a gyásszal a forgatás kapcsán: "A nagyapám a film készítése közben hunyt el" - mondta - "Sok személyes élményből merítettem, amikor a filmet csináltam, egyszerűen azért, mert szó szerint csak úgy megtörtént, és a bárban játszódó jelenetekben valóban sok családi fotót használhattam fel."

A sztori

Parker (Jessica Alba) a különleges erők kommandósaként aktív szolgálatot teljesít a tengerentúlon, amikor hazahívják a szülővárosába azzal a tragikus hírrel, hogy édesapja hirtelen meghalt. A nő, aki most a családi bár tulajdonosa, újra kapcsolatba kerül egykori barátjával, a seriffből lett Jessevel (Mark Webber), annak forrófejű bátyjával, Elvisszel (Jake Weary) és a nagyhatalmú apjukkal, Swann szenátorral (Anthony Michael Hall), miközben megpróbálja megérteni, mi is történt valójában az apjával. 

De a válaszok keresése hamarosan rossz irányba halad, és Parker szembe találja magát a szülővárosában garázdálkodó erőszakos bandával. Mivel nem tudja, kiben bízhat igazán, kommandós kiképzéséből merít, és bizonyítja, hogy számolni kell vele, miközben az igazság után kutat, és megpróbálja helyrehozni, ami Swann megyében rosszul sült el, fedett ügynök társa és hacker Spider (Tone Bell), valamint a helyi díler Mike (Gabriel Basso) segítségével. 

akció | thriller

Egy képzett kommandós (Jessica Alba) a különleges erőknél átveszi apja bárját, miután az hirtelen meghal, és hamarosan összetűzésbe kerül a szülővárosában garázdálkodó... több»