Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Snowpiercer - Túlélők viadala (2019-2021)

Snowpiercer
Filmadatlap
 
46
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
6
Videók

Galéria (25)

Jennifer Connelly
Daveed Diggs

Videók (6)

 
jfruzsi97   2021. 09. 23.

legújabb vélemény

1

Már a film is nagyon tetszett, kíváncsi voltam, a sorozatban hogy fognak "eloszlani" a történések, meddig fogja fenntartani az érdeklődést. Egyelőre azt kell mondjam, engem megvett. Izgalmas, látványos, folyamatosan újabb és újabb dolgokra derül fény. Remélem, ez így is marad a végéig, és nem lesz "túlerőltetve".

 
7ETEDIK   2020. 05. 26.

0

Az egykor bombázó Connelly lassan egy alultáplált etiópra kezd hasonlítani, régen a puszta látványával elvitt egy filmet a hátán, ma már ez édes kevés. Ahogy ez a reboot is.

 
Norbert93   2020. 05. 29.

0
Kukába vele!

Nem értem, minek sorozatként rebootolni/spinnoffolni 2019-ben egy 2013-as, B kategóriás (ám mégis egyedi és kultikus) akciófilmet. Ki gondolja azt, hogy ez a "frissítés" jó lesz majd? Vagy azt, hogy meggazdagodnak a bevételekből? Különösen úgy, hogy önmagában véve is egy kifejezetten rossz sorozatot "hoztak össze". Persze lovagoljuk meg a streaming szolgáltatók sorozatdömpingjét, hiszen a sorozatokra bukik a nép, a Snowpiercert meg elég sokan letöltötték. Csak annyi a baj, hogy a címe miatt talán felfigyelnek rá egy pár rész megtekintéséig, de aztán irány a süllyesztő, és kaszát kap.

 
Robinson76   2020. 12. 09.

0
Egy felesleges feldolgozás

A társadalomkritika és a vizualitás szépen átjött itt is, viszont semmi újat nem tudott adni a hasonló címen futó, és nem túl régen sikerrel bemutatott filmhez. Ennek a szériának nem volt igazán létjogosultsága, így hát ez nem is lehetett sikeres. Arra azonban mindenképp jó volt, hogy akik fantáziát látnak a feldolgozásokban, talán elgondolkodjanak egy kicsit... Nem minden sikeres film vagy sorozat reboot lesz automatikus siker. Ahhoz tenni is kell.

 
tai69   2020. 05. 18.

0

Ez a sorozat egyértelműen hatásvadász számomra. Szerintem ahhoz képest, hogy ma számtalan remek szériát találunk a kínálatban, ez nagyon elmarad tőlük. Szóval ennél jobban oda kellett volna tenniük magukat a készítőknek a sztori terén, hogy ténylegesen felvegyék a versenyt. Ez van.

 
Gabor   2020. 02. 29.

0

Vizuálisan elég ígéretesnek tűnik, de nem ér fel a film sikeréhez. A sztorit továbbra is zseniálisnak tartom, a társadalomkritika is átjött, de mégis úgy érzem, remek példa arra, hogy nem mindig van értelme több bőrt lehúzni valamiről, Bong Joon-ho 7 évvel ezelőtt egyszerűen kimaxolta a témát.

 
Bálint   2020. 02. 09.

0

Eléggé kacifántosan indul, de aztán rá lehet hangolódni. Nem mondom, hogy ez teljesen lekötött, bár voltak izgalmas pontok, és végül is néhány karakter valóban egészen jól kidolgozott. Szerintem érdemes belevágni.