Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Snowpiercer - Túlélők viadala (2019-2022)

Snowpiercer
Filmadatlap
 
46
Szereplők
10
Vélemények
50
Képek
6
Videók

Galéria (50)

Videók (6)

 
ChironIcon   2022. 10. 14.

legújabb vélemény

0

Húztam, halasztottam a megnézését. Az azonos címen futó filmet nagyon kedvelem. Valószínűleg pont azért gondoltam, hogy nem nyeri majd el a tetszésem a sorozat. Hiszen mit is lehet produkálni több évadon keresztül, amit egyébként cirka két órában már... több»

 
HE7EDIK   2020. 05. 26.

0

Az egykor bombázó Connelly lassan egy alultáplált etiópra kezd hasonlítani, régen a puszta látványával elvitt egy filmet a hátán, ma már ez édes kevés. Ahogy ez a reboot is.

 
jfruzsi97   2021. 09. 23.

1

Már a film is nagyon tetszett, kíváncsi voltam, a sorozatban hogy fognak "eloszlani" a történések, meddig fogja fenntartani az érdeklődést. Egyelőre azt kell mondjam, engem megvett. Izgalmas, látványos, folyamatosan újabb és újabb dolgokra derül fény. Remélem, ez így is marad a végéig, és nem lesz "túlerőltetve".

 
Robinson76   2020. 12. 09.

0
Egy felesleges feldolgozás

A társadalomkritika és a vizualitás szépen átjött itt is, viszont semmi újat nem tudott adni a hasonló címen futó, és nem túl régen sikerrel bemutatott filmhez. Ennek a szériának nem volt igazán létjogosultsága, így hát ez nem is lehetett sikeres. Arra azonban mindenképp jó volt, hogy akik fantáziát látnak a feldolgozásokban, talán elgondolkodjanak egy kicsit... Nem minden sikeres film vagy sorozat reboot lesz automatikus siker. Ahhoz tenni is kell.

 
Norbert93   2020. 05. 29.

0
Kukába vele!

Nem értem, minek sorozatként rebootolni/spinnoffolni 2019-ben egy 2013-as, B kategóriás (ám mégis egyedi és kultikus) akciófilmet. Ki gondolja azt, hogy ez a "frissítés" jó lesz majd? Vagy azt, hogy meggazdagodnak a bevételekből? Különösen úgy, hogy önmagában véve is egy kifejezetten rossz sorozatot "hoztak össze". Persze lovagoljuk meg a streaming szolgáltatók sorozatdömpingjét, hiszen a sorozatokra bukik a nép, a Snowpiercert meg elég sokan letöltötték. Csak annyi a baj, hogy a címe miatt talán felfigyelnek rá egy pár rész megtekintéséig, de aztán irány a süllyesztő, és kaszát kap.

 
Török389133   2022. 07. 07.

0

Az igaz, hogy a film jobb volt, de ez a sorozat is nagyon jó lett. Izgalmas, feszült, végig érdekes, nagyon jó alakításokkal.

 
tai69   2020. 05. 18.

0

Ez a sorozat egyértelműen hatásvadász számomra. Szerintem ahhoz képest, hogy ma számtalan remek szériát találunk a kínálatban, ez nagyon elmarad tőlük. Szóval ennél jobban oda kellett volna tenniük magukat a készítőknek a sztori terén, hogy ténylegesen felvegyék a versenyt. Ez van.

 

A vonat kiindulási pontja Chicago volt, így azt nevezik "nulladik kilométernek", egy teljes kör megtétele nagyjából 6 hónapot vesz igénybe.

(Képkockák)
 

A vonaton kívüli világ -120 Celsius-fokos.

(Képkockák)
 

A vonat 1001 kocsiból áll, és több mint 16 kilométer hosszú.

(Képkockák)
 

A pilotepizódból 13 színészt vettek át a végleges verzióba, azonban néhányuk új szerepet kapott.

(Képkockák)
 

A pilotrészt sosem tették közzé, csak néhány jelenetet használtak fel belőle.

(Képkockák)