Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
6
Vélemények
25
Képek
5
Videók
 
Norbert93   2020. 05. 29.

legújabb vélemény

Kukába vele!

Nem értem minek sorozatként rebootolni/spinnoffolni e2019-ben egy 2013-as B kategóriás (ám mégis egyedi és kultikus) akciófilmet. Ki gondolja azt hogy ez a "frissítés" jó lesz majd? Vagy azt, hogy meggazdagodnak a bevételekből? Különösen úgy, hogy önmagában véve is egy kifejezetten rossz sorozatot "hoztak össze"!Persze lovagoljuk meg a streaming szolgáltatók sorozatdömpingjét, hiszen a sorozatokra bukik a nép, a Snowpiercer-t meg elég sokan letöltötték. Csak annyi a baj, hogy a címe miatt talán felfigyelnek rá egy pár rész megtekintését, de aztán irány a süllyesztő és kaszát kap.

 
HETEDIK   2020. 05. 26.

Az egykor bombázó Connelly lassan egy alultáplált etiópra kezd hasonlítani, régen a puszta látványával elvitt egy filmet a hátán, ma már ez édes kevés. Ahogy ez a reboot is!


 
tai69   2020. 05. 18.

Ez a sorozat egyértelműen hatásvadász számomra. Szerintem ahhoz képest, hogy ma számtalan remek szériát találunk a kínálatban, ez nagyon elmarad tőlük. Szóval ennél jobban oda kellett volna tenniük magukat a készítőknek a sztori terén, hogy ténylegesen felvegyék a versenyt. Ez van.

 
Gabor   2020. 02. 29.

Vizuálisan elég ígéretesnek tűnik, de nem ér fel a film sikeréhez. A sztorit továbbra is zseniálisnak tartom, a társadalomkritika is átjött, de mégis úgy érzem, remek példa arra, hogy nem mindig van értelme több bőrt lehúzni valamiről, Bong Joon-ho 7 évvel ezelőtt egyszerűen kimaxolta a témát.

 
Bálint   2020. 02. 09.

eléggé kacifántosan indul, de aztán rá lehet hangolódni. Nem mondom, hogy ez teljesen lekötött, bár voltak izgalmas pontok, és végül is néhány karakter valóban egészen jól kidolozott. Szerintem érdemes belevágni.

 
Mark   2019. 12. 08.

Miután láttam a 2013-as, azonos című filmet, ami szerintem nagyon jól sikerült, nem értem ennek a sorozatnak a létjogosultságát. Egyszerűen nem tesz hozzá semmi pluszt a történethez és nem tudja felülírni a film emlékeit.

Jennifer Connelly
Daveed Diggs
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.