Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Snowpiercer - Túlélők viadala (2019-2022)

Snowpiercer
Filmadatlap
 
46
Szereplők
8
Vélemények
50
Képek
6
Videók

Galéria (50)

Videók (6)

 
jfruzsi97   2021. 09. 23.

legújabb vélemény

1

Már a film is nagyon tetszett, kíváncsi voltam, a sorozatban hogy fognak "eloszlani" a történések, meddig fogja fenntartani az érdeklődést. Egyelőre azt kell mondjam, engem megvett. Izgalmas, látványos, folyamatosan újabb és újabb dolgokra derül fény. Remélem, ez így is marad a végéig, és nem lesz "túlerőltetve".

 
HE7EDIK   2020. 05. 26.

0

Az egykor bombázó Connelly lassan egy alultáplált etiópra kezd hasonlítani, régen a puszta látványával elvitt egy filmet a hátán, ma már ez édes kevés. Ahogy ez a reboot is.

 
Norbert93   2020. 05. 29.

0
Kukába vele!

Nem értem, minek sorozatként rebootolni/spinnoffolni 2019-ben egy 2013-as, B kategóriás (ám mégis egyedi és kultikus) akciófilmet. Ki gondolja azt, hogy ez a "frissítés" jó lesz majd? Vagy azt, hogy meggazdagodnak a bevételekből? Különösen úgy, hogy önmagában véve is egy kifejezetten rossz sorozatot "hoztak össze". Persze lovagoljuk meg a streaming szolgáltatók sorozatdömpingjét, hiszen a sorozatokra bukik a nép, a Snowpiercert meg elég sokan letöltötték. Csak annyi a baj, hogy a címe miatt talán felfigyelnek rá egy pár rész megtekintéséig, de aztán irány a süllyesztő, és kaszát kap.

 
Robinson76   2020. 12. 09.

0
Egy felesleges feldolgozás

A társadalomkritika és a vizualitás szépen átjött itt is, viszont semmi újat nem tudott adni a hasonló címen futó, és nem túl régen sikerrel bemutatott filmhez. Ennek a szériának nem volt igazán létjogosultsága, így hát ez nem is lehetett sikeres. Arra azonban mindenképp jó volt, hogy akik fantáziát látnak a feldolgozásokban, talán elgondolkodjanak egy kicsit... Nem minden sikeres film vagy sorozat reboot lesz automatikus siker. Ahhoz tenni is kell.

 
tai69   2020. 05. 18.

0

Ez a sorozat egyértelműen hatásvadász számomra. Szerintem ahhoz képest, hogy ma számtalan remek szériát találunk a kínálatban, ez nagyon elmarad tőlük. Szóval ennél jobban oda kellett volna tenniük magukat a készítőknek a sztori terén, hogy ténylegesen felvegyék a versenyt. Ez van.

 
Bálint   2020. 02. 09.

0

Eléggé kacifántosan indul, de aztán rá lehet hangolódni. Nem mondom, hogy ez teljesen lekötött, bár voltak izgalmas pontok, és végül is néhány karakter valóban egészen jól kidolgozott. Szerintem érdemes belevágni.

 
Mark   2019. 12. 08.

0

Miután láttam a 2013-as, azonos című filmet, ami szerintem nagyon jól sikerült, nem értem ennek a sorozatnak a létjogosultságát. Egyszerűen nem tesz hozzá semmi pluszt a történethez, és nem tudja felülírni a film emlékeit.

 

A vonat kiindulási pontja Chicago volt, így azt nevezik "nulladik kilométernek", egy teljes kör megtétele nagyjából 6 hónapot vesz igénybe.

(Képkockák)
 

A vonaton kívüli világ -120 Celsius-fokos.

(Képkockák)
 

A vonat 1001 kocsiból áll, és több mint 16 kilométer hosszú.

(Képkockák)
 

A pilotepizódból 13 színészt vettek át a végleges verzióba, azonban néhányuk új szerepet kapott.

(Képkockák)
 

A pilotrészt sosem tették közzé, csak néhány jelenetet használtak fel belőle.

(Képkockák)