Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
86

A szolgálólány meséje

(The Handmaid's Tale)
 
indingo  2017. 06. 03.

Egy 1990-ben készült film sorozattá dolgozása. Nagyon bejövős disztópia, érdekes sztorival, ami az elején nagyon furcsa volt, de miután megszoktam a történéseket, már nem zavart.

 
Deku  2017. 08. 23.

Sokáig szemeztem ezzel a sorozattal, nagyon kétkedve vágtam bele de megérte minden perce mert nagyon érdekes. Ezt az újdonság érzését pedig nem sok sorozat tudja megadni.

 
Szilonka  2017. 05. 30.

Van valami szokatlan az egész sorozatban, meg a sztori abszurdságán. Talán a főszereplő csaj furcsa nekem, meg is leptek a készítők, hogy egy csúnyácska főszereplőt választottak. Érdekes, újszerű sorozat.

 
Lonka  2017. 07. 23.

Megnézve az első évadot gyorsba megvettem a könyvet is. Nagyon elgondolkodtató a story, ami érdekes hogy az első rész kezdetben nem is tetszett, de annyit agyaltam rajta, hogy magával ragadott.

 
Bazzzsi  2017. 11. 01.

Nagyon megrázó történet egy beteg világról, ahol teljesen semmibe veszik a nőket egy két lábon járó inkubátor szerepét töltik be. HA pénzed van mindent megtehetsz.

Madeline Brewer
Max Minghella
Joseph Fiennes
Ann Dowd
O. T. Fagbenle
Samira Wiley
Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Joseph Fiennes
Elisabeth Moss
Smoking Barrels: A szolgálólány meséje
A szolgálólány meséje akár inverze is lehetne a görcsösen maníros Gaiman-adaptációnak, nemcsak azért, mert már most biztos vagyok, hogy az év legjobbját tisztelhetjük benne, hanem mert ezt szögesen ellentétes elvek mentén érte el. Attól bravúros, hogy csupa olyan döntést hoz, amelyek látszólag kézenfekvőek, valójában azonban rémálommal érnek fel egy tévés producer számára, aki egy sikerszériát kíván létrehozni. De nem hogy ezen ellentmondások ellenére ér sikert, hanem éppen, hogy ezek miatt.
 

A legjobb sorozat mellett a legjobb színésznőnek (Elisabeth Moss) és a legjobb női mellékszereplőnek (Ann Dowd) járó Emmy díjat is bezsebelték a sorozat szereplői.

(GedyPapa)
 

2017-ben legjobb dráma kategóriában megnyerte az Emmy-t!

(GedyPapa)
 

A sorozat alapjául szolgáló könyvben a korabeli viszonyok miatt nem szerepel(het)tek színesbőrű karakterek.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.