Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%

Képmás (2017)

Counterpart
Filmadatlap
 
52
Szereplők
Vélemények
80
Képek
4
Videók
Képmás
J.K. Simmons
J.K. Simmons
Nazanin Boniadi
J.K. Simmons
 
Egyelőre a tudományos fantasztikum része nem került további kibontásra és valahol a dráma és a thriller között lavíroz meglehetősen egyenetlenül, de remélni tudom, hogy a későbbiek során magára talál majd a sorozat, mert a potenciál megvan benne. Lehet, hogy egy bevezető epizódnál ennyi pont elég, hiszen a rész vége is jelzi, hogy sokkal több titok lappang a háttérben, mint ami elsőre látszik. 7/10 több»
 
A Képmás egy HBO-ra illő, okosan építkező sci-fi a világokat szétválasztó, ideológiai és önismereti szakadékról. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Azok számára, akik szeretik az apránként adagolt, egyre fokozódó izgalmakat, és a sci-fi, valamint a krimi/thriller műfajai sem állnak tőle távol, kötelezően javasolt sorozatról beszélhetünk, aminek minden epizódja külön érdekességeket tartogat a néző számára. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.