Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
68
Szereplők
10
Vélemények
150
Képek
7
Videók
Légió
 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

Nagyon izgalmas sorozat, bár az elejént nagyon lassan indult be a cselekmény. Tipikusnak nem éppen mondható szerelmi történet a fő mozgatórugó. Imádom ahogy szépen lassan felfedi a belső külön személyiségét és ahogy a késítők játszanak ezzel. Érdekes ahogy a színeket megjelenítik amikor más más személyiség tör elő, vagy valami eltűntetett emléket mutatnak be. Izgalmas bár kissé kaotikus sorozat. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nagyon vártam a sorozatot, mert csupa jót olvastam róla. Imádom az ilyen témájú filmeket, de a negyedik rész után elkaszáltam, mert nagyon zavaros az egész.


 
sarkanyt   2017. 05. 07.

Ehhez a sorozathoz hasonlót sem tudnék mondani, annyira egyedi a vizualitása. Egyes jelenetek annyira jól meg lettek komponálva, minden (zene, kép, történet, szereplők) a helyén van, hogy többször újra kellett néznem, mert hihetetlen, hogy milyen jól összerakták. Felejthetetlen élmény!

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Számomra felfoghatatlan volt az az 5 rész, amit láttam, ezért felhagytam a nézésével. Nem értettem miről szól, azt igen ami a szemünk előtt játszódott, de a mögöttes tartalmat nem.

 
Lonka Nézhetetlen  2017. 07. 26.

Nem tudtam kivárni, hogy történjen valami kézzelfogható is a sorozatban, pedig általában bejönnek ezek a stílusú filmek. Itt annyira ugráltak a jelentek, hogy nem tudtam követni.

 
A Legion tehát újabb állatorvosi lova annak, hogy ami a két - két és fél órában, egy all star-gálaként működik a nagyvásznon (bár ugye az X-Men esetében már ez sem feltétlenül igaz...), azt nem érdemes nyolc órára széthúzni, egyetlen figurára építve. Még akkor sem, ha egyébként csili-vili diliházas papírba tudjuk csomagolni, mintha ez lényegében más lenne... több»
 
A stílus valahogy mégis legyőzi a tartalmat, a Légió összességében egy izgalmas és a műfajában egyedinek számító megoldásokkal operáló évadot tudhat maga mögött, amelynek komoly erőssége a művészibb narratívája, s remélhetőleg a hamarosan folytatódó második évadban kiküszöbölik a hibákat és magasabbra teszik a lécet. 7,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.