Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
68
Szereplők
10
Vélemények
150
Képek
7
Videók
Légió
 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

Nagyon izgalmas sorozat, bár az elejént nagyon lassan indult be a cselekmény. Tipikusnak nem éppen mondható szerelmi történet a fő mozgatórugó. Imádom ahogy szépen lassan felfedi a belső külön személyiségét és ahogy a késítők játszanak ezzel. Érdekes... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

Nagyon vártam a sorozatot, mert csupa jót olvastam róla. Imádom az ilyen témájú filmeket, de a negyedik rész után elkaszáltam, mert nagyon zavaros az egész.


 
sarkanyt   2017. 05. 07.

Ehhez a sorozathoz hasonlót sem tudnék mondani, annyira egyedi a vizualitása. Egyes jelenetek annyira jól meg lettek komponálva, minden (zene, kép, történet, szereplők) a helyén van, hogy többször újra kellett néznem, mert hihetetlen, hogy milyen jól összerakták. Felejthetetlen élmény!

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Számomra felfoghatatlan volt az az 5 rész, amit láttam, ezért felhagytam a nézésével. Nem értettem miről szól, azt igen ami a szemünk előtt játszódott, de a mögöttes tartalmat nem.

 
Lonka Nézhetetlen  2017. 07. 26.

Nem tudtam kivárni, hogy történjen valami kézzelfogható is a sorozatban, pedig általában bejönnek ezek a stílusú filmek. Itt annyira ugráltak a jelentek, hogy nem tudtam követni.

 
Greeta   2017. 12. 30.

Négy részig bírtam. Addig nem sikerült kiderítenem, hogy miről is szól a sorozat, mi a célja, a mondanivalója ha van neki egyáltalán olyan. 2017 egyik legjobb sorozataként tartják számon.

 
eszticickany   2017. 12. 18.

Nagyon színvonalas sorozat, imádtam a képvilágát. A főgonosz alapvetően eléggé röhejesen néz ki, de annyira eltalálták a hozzá tartozó hang és vizuális effekteket, hogy a végére már engem is kirázott a hideg a látványától. Alig várom a következő évadokat.

 
A Legion tehát újabb állatorvosi lova annak, hogy ami a két - két és fél órában, egy all star-gálaként működik a nagyvásznon (bár ugye az X-Men esetében már ez sem feltétlenül igaz...), azt nem érdemes nyolc órára széthúzni, egyetlen figurára építve. Még akkor sem, ha egyébként csili-vili diliházas papírba tudjuk csomagolni, mintha ez lényegében más lenne... több»
 
A stílus valahogy mégis legyőzi a tartalmat, a Légió összességében egy izgalmas és a műfajában egyedinek számító megoldásokkal operáló évadot tudhat maga mögött, amelynek komoly erőssége a művészibb narratívája, s remélhetőleg a hamarosan folytatódó második évadban kiküszöbölik a hibákat és magasabbra teszik a lécet. 7,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.