80% 42 szavazat
Spy/Master

Spy/Master

Spy/Master
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
28
Szereplők (28)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad - 6 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Hősünknek egyetlen esélye van az életben maradásra, ezért egy németországi diplomáciai utat használ fel ugródeszkaként az Államokba.

(Hupka Adrián)

Ország: Magyarország, Románia
Premier: 2023.05.19. | HBO Max (2023.05.19.)

KULCSSZAVAK

 
2023.12.29 Majorkas

legújabb vélemény

Folytatást érdemel

Tetszett, sikerült összehozni egy érdekes és izgalmas sorozatot egy felettébb érdekes időszakról. A stáblistából kiderül, hogy jelentős a magyar érdem. Így tovább!

0
 
2023.07.09 Robinson76

Nyomasztó diktatúrából az amerikai álomba

A történelmi hátteret adó korszak amúgy is rendkívül érdekes bázisa a sorozatnak, de a a forgatókönyvírók alaposan felturbózták a valós sztorit. Pedig elég erősnek tűnik az alapszituáció, mégis egy fordulatos, több szálon futó kémdrámát kreáltak belőle. Különösen a hat részes sorozat első pár epizódja tetszett, ahol izgalmasan bontakozik ki egy titkosszolgálati thriller. Ami az igazi gond a szériával kapcsolatban, az a forgatókönyv, és azon belül is az, ahogyan az amerikaiakat ábrázolják benne, illetve inkább a hírszerzésüket, amit igazi amatőrök alkotta, dilettáns brigádnak mutatnak be. A keleti blokk ügynökei végig hülyét csinálnak az amerikai hírszerzésből és a nyugatnémet rendőrségből, a legutolsó epizódban pedig több olyan jelenet van, amelyben ügyetlenségek sorát követik el, mert nekik soha nem tűnik fel semmi szembetűnő. Szóval egyre döcögősebb a sztori, és úgy haladunk a végkifejlet felé, hogy az egész történetet egyre nehezebb komolyan venni. Szerintem az alapsztorihoz közelebb álló és valósághűbb ábrázolás jobbat tett volna az amúgy bőven nézhető, tisztességesen összerakott produkciónak. A széria első harmada jó, de a végső benyomások miatt lefelé kerekítettem.

0
 
2023.10.08 Fikatours_blogger

Nem azt mondom, hogy a legjobb kémsorozat, amit láttam, de szórakoztatott, annak ellenére, hogy a főhős nem szerethető figura. Sajnálom, hogy Árpa Attilának csak egy mondat jutott, de Haumann Máténak és Orosz Ákosnak még annyi sem.

0
 
2023.06.16 King Leonidas

Izgalmas sztori, apró pontatlanságokkal és remek színészi játékkal. Erősen javallott a korszak és a téma iránt érdeklődőknek.

0
 
2023.05.19 orbanzso

Nagyon jó sztori, izgalmas, pörgős, végig fenntartotta az érdeklődésemet. Az első rész után alig vártam a másodikat, remélem ilyen iramban folytatódik.

0
 
Értékelés: 7/10
(2023. 06. 12.)
Az megvan, amikor a Tanú című filmben Bástya elvtárs kiborul, hogy a koncepciós per forgatókönyve szerint őt már nem akarják kinyírni a képzeletbeli ellenségek? Nos, ő biztosan irigykedne a Spy/Master főhősére. Viktor Godenaut, Ceaușescu fiktív kémfőnökét ugyanis legalább három titkosszolgálat akarja megölni. A sorozat HBO romániai, „Írj forgatókö... Több
Aranyélet
2015
Hol nézheted: HBO Max
Válaszcsapás
2010
Hol nézheted: HBO Max
A nagy öreg
2022
Hol nézheted: Disney+
Instant dohány
2021
Hol nézheted: Netflix
Szent játékok
2018
Hol nézheted: Netflix
Rablók: A sorozat
2021
Hol nézheted: Netflix
Sántárám
2022
Hol nézheted: Apple TV+
Bűnös Chicago
2014
Hol nézheted: SkyShowtime