Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Sötét árvák

(Orphan Black)
 
rbernadett  2016. 02. 17.

Az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időkben láttam benne az utóbbi idők egyik legnagyobb tehetségével. Én is azok táborában tartozom akik minden díjat odaadnánakTatiana Maslany-nak mindazért, amit a ebben a filmben művel. Csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni a színésznőről, ami nem is csoda, hiszen 6, 7 vagy 8 különböző karaktert játszik úgy, hogy ha nem tudnám, hogy ezeket a szerepeket egy és ugyanaz a személy alakítja, nem hinném el. Néha még mindig megkérdőjelezem. :) Emellett mindenképp említésre méltó a többi színész játéka is, és maga a történet is, ami izgalmas, érdekes és magával ragadó. Mindenképp ajánlom!

 
acey   2014. 12. 11.

Brutálisan jó sci-fi lett az Orphan Black, már az első rész nyitójelenete után leesett az állam. Baromi jó és friss sztori, hihetetlen erős alakítások (ki az a Tatiana Maslany, hogy ekkorát játszik?) és az egész viszonylag alacsony költségvetésből készült. Na nem mintha ez látszódna rajta. Csak ajánlani tudom, egy újabb kultikus sorozat van születőben, kár lenne lemaradni róla.

 
trixxy  2017. 11. 17.

Az első évadon vagyok most még csak túl, de kíváncsian várom a többit. Nagyon lebilincselő, izgalmas és érdekes sorozat, a témáját nagyon eltalálták. A főszereplő lány egy igazán tehetséges színésznő, sokszor elcsodálkozok, hogy azokat a lányokat mennyire jól tudja játszani, akik sem természetre, sem kinézetre nem hasonlítanak egymásra. Zseniális tehetség.

 
pav  2016. 05. 30.

A 2013-as év egyik legjobb újonca volt, egyedül a Banshee-t tudnám még kiemelni, ami hasonló élményt nyújtott nekem. Persze nem gyenge a mezőny, ahol helyt próbál állni, de remekül teszi amit tesz, de az egész első évad végig tudta hozni az első rész színvonalát, különösebb kilengések nélkül, ráadásul a fináléval is odatették magukat a készítők. Nálam stabil heti program lett belőle.

 
notimoni  2017. 01. 27.

Még csak 8 részt láttam belőle, de engem lenyűgöz ez a sorozat. Izgalmas a történet, szuperek a szereplők és igenis odabilincseli az embert a tv/számítógép elé. Le a kalappal :) Aki akar egy izgi sorozatot, kezdjen bele! Én csak ajánlani tudom!

 

Mrs. S háza Maslany és Gavaris kedvenc díszlete, Tatiana úgy nyilatkozott, hogy ő és Jordan valamiért úgy érezték, mintha otthon lennének. Valami van a levegőjében, ami megnyugtató.

(rbernadett)
 

Minden szereplőnek más a kedvenc klónja. Maslany viccelődött, hogy az övé Danielle (a halott klón, akinek at útlevelét Sarah találja meg egy táskában). Kennedy kedvence Allison. Jordan Gavaris megoszlik. A karakterének, Felixnek a kedvence Sarah, azonban a színész kedvence Cosima.

(rbernadett)
 

Jordan Gavaris (Felix) és Maria Doyle Kennedy (Mrs. S) mind a ketten szeptember 25-én születtek.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.