Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Sötét árvák (2013-2017)

Orphan Black
Filmadatlap
 
79
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
5
Videók

Galéria (12)

Videók (5)

 
Barta Attila   2022. 05. 31.

legújabb vélemény

0
Izgalmas

Izgalmas és fordulatos film, tele izgalommal, itt-ott egy kicsit olyan gagyinak tünhet, de ettől eltekintve jó volt nézni.

 
rbernadett   2016. 02. 17.

2

Az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időkben láttam benne az utóbbi idők egyik legnagyobb tehetségével. Én is azok táborában tartozom akik minden díjat odaadnánakTatiana Maslany-nak mindazért, amit a ebben a filmben művel. Csak szuperlatívuszokba... több»

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 19.

2
Nem az én világom

Kétszer futottam már neki a pozitív pontozások miatt, de szerintem éppen átlagos sorozat. Vacak zene időnként rendesen idegesítő, kiforratlan karakterek, biztos valahol majd kibuggyan egy remek sztori de aligha tudom megvárni ha egy káoszos katyvaszt kell hozzá kibírnom. Majd pár év múlva nekifutok megint....

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

0

Nagyon izgalmas és pörgős sorozat. Izgalmas végigkövetni, hogy mit meg nem tesznek a túlélésért. Kifejezetten örültem a romantika faktort idővel kicsit visszavették. Az a része egyáltalán nem passzolt bele szerintem.

 
trixxy   2017. 11. 17.

0

Az első évadon vagyok most még csak túl, de kíváncsian várom a többit. Nagyon lebilincselő, izgalmas és érdekes sorozat, a témáját nagyon eltalálták. A főszereplő lány egy igazán tehetséges színésznő, sokszor elcsodálkozok, hogy azokat a lányokat men... több»

 
notimoni   2017. 01. 27.

0

Még csak 8 részt láttam belőle, de engem lenyűgöz ez a sorozat. Izgalmas a történet, szuperek a szereplők és igenis odabilincseli az embert a tv/számítógép elé. Le a kalappal :) Aki akar egy izgi sorozatot, kezdjen bele! Én csak ajánlani tudom!

 
acey   2014. 12. 11.

1

Brutálisan jó sci-fi lett az Orphan Black, már az első rész nyitójelenete után leesett az állam. Baromi jó és friss sztori, hihetetlen erős alakítások (ki az a Tatiana Maslany, hogy ekkorát játszik?) és az egész viszonylag alacsony költségvetésből ké... több»

 

Mrs. S háza Maslany és Gavaris kedvenc díszlete, Tatiana úgy nyilatkozott, hogy ő és Jordan valamiért úgy érezték, mintha otthon lennének. Valami van a levegőjében, ami megnyugtató.

(rbernadett)
 

Minden szereplőnek más a kedvenc klónja. Maslany viccelődött, hogy az övé Danielle (a halott klón, akinek at útlevelét Sarah találja meg egy táskában). Kennedy kedvence Allison. Jordan Gavaris megoszlik. A karakterének, Felixnek a kedvence Sarah, azonban a színész kedvence Cosima.

(rbernadett)
 

Jordan Gavaris (Felix) és Maria Doyle Kennedy (Mrs. S) mind a ketten szeptember 25-én születtek.

(rbernadett)
 

, aki Delphine szerepét játssza, azon kevesek egyike volt, aki "versenyzett" a főszerepért. Bár nem kapta meg a főszerepet, Delphine szerepét Graeme Manson kimondottan neki írta.

(rbernadett)
 

Tatiana Maslany kanadai, ezzel szemben brit, amerikai, német és ukrán karaktereket is megszemélyesít a sorozatban. Továbbá francia, olasz és osztrák karakterekhez is adja az arcát.

(rbernadett)