Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
12
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Alfák
 
Edii   2015. 09. 22.

Izgalmas, fordulatos történet, jó karakterekkel és nagyszerű alakításokkal.

 
michal   2015. 11. 22.

Az első évadot még végigkövettem, de mivel nem voltam teljesen meggyőzve, ezért a másodikat csak bedaráltam, amint lement az évad. Ez viszont így egy kellemes csalódás volt, az utolsó részek pedig rendesen beleszegeztek a székbe.


 
julis   2015. 09. 24.

Elgondolkodtam, hogy elkaszálom az első pár rész után, de nem tettem nagyon rosszul, hogy kitartottam, mert tényleg egész jól összerakták. Jó végre a Heroes után újra egy kis misztikus téma. Persze nem mondom, hogy ez mennyire eredeti, de teljesen le tud kötni arra a negyven percre. Szóval kicsit ilyen gulity pleasure, de ilyen is kell. Objektíve ez egy erős hármas nálam.

 
Sonny   2015. 01. 26.

Egy igazán pörgős, akciódús széria lett az Aplhas, igaz, a második évad kicsit nehezen indult be, de aztán minden a helyére állt. Jók a karakterek, a sztori érdekes, és az egésznek van egy nagyon jellegzetes atmoszférája, ami számomra mindig az elsődleges szempont, ráadásul szerintem van benne egy komoly érzelmi töltet. Erős négyes, de lehet ebből még bármi.

 
cody0507   2014. 11. 25.

Hát ha egészébe kell néznem, akkor azt mondom, hogy bár az első évad sem volt rossz, de a másodikra aztán végképp magukra találtak a készítők. Értem én azokat, akik kicsit hurrognak a sztorira, hogy láttunk mi már ilyet, de a karakterek meg a csavarok simán megbolondítják a dolgot annyira, hogy az egész szerethető legyen.

 

A sorozat munkacíme "Section 8, Alphas" volt. Bár a szériát még 2006-ban kezdték el fejleszteni, csak 2009-ben kelt el a sorozatterv.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.