Július a Netflixen: 12 premierfilm és sorozat, amire érdemes lesz odafigyelned

A Netflix a nyári hőségben sem hagy minket unatkozni, júliusban újabb eredeti tartalmak várhatóak tőlük, amelyek biztosítják a szórakozást, ha éppen két vakáció között vagyunk.

Hajózhatunk a hét tengeren, ellátogathatuk egy feje tetejére állt világba, valamint körbeutazhatjuk a világot egy akciódús utazás keretén belül. Új sorozatok, filmek, animációk, régi ismerősök és eddig nem látott produkciók színesítik majd a hónapot. Mint minden más film és sorozat esetében, úgy most is igaz, hogy a premier időpontjától rögtön a mafabos adatlapokról is elindíthatjátok az adott műsort a rózsaszín 'Lejátszás a Netflixen'-mezőre kattintva, amennyiben van Netflix-előfizetésetek.

#12

dráma | romantikus

Netflix

Célène 17 éves idealista. Hisz az abszolút szerelemben, és jobban érdekli az olvasás, mint a közösségi hálózatok. Éppen arra készül, hogy egy időre külön éljen... több»

A Pireneusokban forgatott Veszedelmes viszonyok egy új francia romantikus film, amelyet Rachel Suissa írt és rendezett. Célène, akit Paola Locatelli alakít, új iskolába költözik, és egy kegyetlen fogadás középpontjában találja magát.
#11

70 A tőzsdekirály  (2022)

(1)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

A pénzügyi világ valós eseményein alapuló sorozat, aminek a középpontjában az önimádat, a megalománia és a kettős mérce áll. több»

Németországból származik ez az új, hatrészes sorozat egy fiktív FinTech-vállalat vezérigazgatójáról, akinek úgy tűnt, hogy csak felfelé vezet az útja. A színfalak mögött azonban a dolgok nem voltak túl rózsásak, mivel a vállalat pénzmosásba, a befektetők megtévesztésébe és még internetes pornográfiába is belekeveredett.
#10

akció | animáció | kaland

Netflix

Pó társul egy Vándorló Penge nevű, nemeslelkű angol lovaggal, hogy megtaláljanak egy négy hatalmas fegyverből álló gyűjteményt, mielőtt egy titokzatos menyétpár lecsapna... több»

A DreamWorks stúdió új projektjeinek részeként egy új sorozat is érkezik, amely a Kung Fu Panda univerzumában játszódik. Megemlítendő, hogy Jack Black visszatér, hogy mindenki szeretett pandáját szinkronizálja. Naná, hogy várjuk!
#9

62 Újra szingli  (2022)

(5)

vígjáték

Netflix

Michael, azt hiszi, hogy az élete tökéletes, amíg a férje 17 év után el nem hagyja. Michaelnek két nehézséggel is szembe kell néznie: elveszíti lelki társát, és a 40-es évei... több»

Az Emily Párizsban és a Szex és New York alkotójától valamint a Modern család producerétől érkezik egy új Netflix-vígjáték Neil Patrick Harris főszereplésével. A történet egy férfiról szól, akinek felborul az élete, miután párja 17 év után elhagyja.
#8

78 Bíbor szívek  (2022)

(10) (1)

dráma | romantikus | zenés

Netflix

Egy feltörekvő zenész váratlan módon találja meg az igaz szerelmet egy katona karjaiban. több»

Sofia Carson, Anthony Ippolito és Nicholas Galitzine a főszereplők ebben a romantikus drámában, amely egy feltörekvő zenészről szól, aki váratlan módon egy katona karjaiban találja meg az igaz szerelmet.
#7

66 A szürke ember  (2022)

(26) (5)

akció | thriller

Netflix

Egy Európában élő volt CIA ügynök megpróbálja megmenteni azoknak az életét, akik az ő kilétéről valójában nem is tudnak. több»

A Netflix történetének egyik legambiciózusabb akciófilmje idén júliusban érkezik a streaming szolgáltatóhoz. A filmben többek között Ryan Gosling, Ana de Armas, Rege-Jean Page, Chris Evans, Jessica Henwick, Billy Bob Thornton és Wagner Moura szerepelnek. A rendezőpáros pedig nem más, mint a Bosszúállók 3-4 duója, Anthony és Joe Russo.
#6

39 Meggyőző érvek  (2022)

(8) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Nyolc évvel azután, hogy Anne Elliotot meggyőzték, ne menjen hozzá egy szerény származású, daliás férfihoz, újra találkoznak. Vajon megragadja-e a második esélyt az igaz... több»

A várva várt kosztümös romantikus dráma július közepén kerül a Netflixre. A filmet Carrie Cracknell rendezte, és Jane Austen regényének új adaptációja. Dakota Johnson alakítja majd Anne Alliot szerepét, a főszerepben pedig Suki Waterhouse, Cosmo Jarvis, Henry Golding és Richard E. Grant lesz látható.
#5

50 Resident Evil  (2022)

(12) (1)

akció | horror | sci-fi | thriller

Netflix

Majdnem három évtizeddel a járvány kitörését követően az Umbrella cég sötét titkai a felszínre kerülnek. A nagysikerű videojáték élőszereplős adaptációja a Netflixtől. több»

A Constantin Film a Netflixszelel közösen egy vadonatúj változatot készít a Resident Evil videojáték-franchise-ból. A sorozat majdnem három évtizeddel az Umbrella Corporations által kibocsátott T-vírus felfedezése után, két idősíkon játszódik.
#4

77 A tengeri fenevad  (2022)

(10)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy legendás tengeri szörnyvadász élete a feje tetejére áll, amikor egy fiatal lány a hajójára száll, és összebarátkozik a legveszélyesebb fenevaddal. több»

A Disney-veterán Chris Williams idén nyáron kizárólag a Netflixre hozza el első nagy animációs filmjét. A lenyűgöző animációs kalózkalandban a hét tengeren hajózhatunk majd és vadászhatunk a legendás tengeri szörnyre. Karl Urban, Dav Stevens, Jared Harris, Kathy Burke és Marianne Jean-Baptiste kölcsönzik hangjukat a filmben felbukkanó karaktereknek.
#3

vígjáték

Netflix

Egy végzős gimnazista, aki eddig biztonságban, a figyelmet elkerülve élte az életét, megragadja a lehetőséget, hogy változtasson, és elkezdjen igazán élni, csakhogy másnap... több»

Lana Condor, aki leginkább a Netflix "A fiúknak..." című filmsorozatából ismert, lesz az új vígjátéksorozat főszereplője. A sorozat egy végzős gimnazistáról szól, aki felfedezi, hogy igazából egy szellem.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Miután megegyeztek, hogy még a főiskola előtt szakítanak, Claire és Aidan egy utolsó epikus randin végigjárják kapcsolatuk útját, ismerős és váratlan helyekre látogatnak el,... több»

Az ACE Entertainment idén vásárolta meg a jogokat Jennifer E. Smith regényének feldolgozására. A romantikus drámafilmet Talia Ryder és Jordan Fisher főszereplésével láthatjuk. A filmben egy szakítás szélén álló párral ismerkedhetünk meg, akik a főiskolára készülve egy utolsó randevú során felidézik kapcsolatukat.
#1

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»

A Stranger Things idén egy ütős évaddal tért vissza, és két részre osztották. Az évad első fele május 27-én jelent meg, a fennmaradó epizódok pedig július 1-jén érkeznek. Egyelőre keveset tudni arról, mire számíthatunk, de az biztos, hogy izgalmasnak ígérkezik az eddigiek alapján.