Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
49%

Resident Evil (2022)

Resident Evil
Filmadatlap
 
41
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
4
Videók

Galéria (7)

Ella Balinska
Lance Reddick
Lance Reddick
Lance Reddick
Tamara Smart

Videók (4)

 
harnas1207 Nézhetetlen  2023. 01. 14.

legújabb vélemény

0

Wake sorozat, főként a fiatal korosztály részére. Aki tudja, kerülje.

 
Caravaggio1978   2022. 07. 23.

5
Ez más, ez nem az! Nem kell mindent a nagy elsőhöz mérni! Ez egy más történet!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon lef¬*kázta mindenki, igen, talán más címet kellett volna adni neki, az a baj, mindenki a címről egy játékra, egy filmre asszociál. De ez nem az! A történet nagyon szuper volt, nekünk nagyon bejött, pedig hozzáteszem, az összes részt nem egyszer végig toltam Playstationön, láttuk a filmeket stb. És ennek ellenére nem hasonlítottam ehhez, ez egy önálló sztori. A két kiscsaj, de talán mindenki nagyon jól alakított, pár nap alatt végig toltuk az évadot, remélem lesz még. Nos, ami nem tetszett: Minden egyes részbe bele van erőltetve, hogy az az Umbrella-vezetője leszbikus, de nagyon erőltetetten, nyálasan. Nincs ezzel baj, de ez nagyon műanyagra sikerült. A két testvér természetesen más-más bőrszínnel rendelkezik, jólvan na, tudom, de akkor is vicces… azaz nem vicces. A másik, amitől majdnem leestem a székről: Adott egy kerek arcú, nagy kerek szemű fehér kiscsaj, akivel össze is futunk az epizódok során felnőtt nőként. Nos, belőle egy elég erősen keleti szemvonású nő lett, nem értem miért nem találtak hasonlót... Amúgy ez a jövő, műanyag minden. Jövő? Ez már velünk van. Eddig a vírusos filmek mentek, mostanában csak a zombisok. Mi következik ebből? Vírus már van. Ja, a sorozat utolsó pillanataiban a lány elolvassa az üzenetet. A nagy játékosok tudni fogják.

1
 
BRANTON Nézhetetlen  2022. 07. 19.

2
Tükröm, tükröm... Ki a leghányingerebb a vidèken?

Egy újabb woke cucc, melyen már kifakadni sincs kedvem.

 
JRD Nézhetetlen  2022. 07. 18.

1
Ez most komoly?!

Igyekszem szépen egy szóban megfogalmazni: [email protected]. Tömény [email protected]. Meg akarták lovagolni a Kaptár filmek élményét (és gondolom a kasszáját), de állatira nem sikerült. Nem mondom azt, hogy ne nézd meg. Nézd meg és döntsd el magad, hogy kár volt-e a filmszalagért (hiszen ízlések és pofonok). Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
erahurka   2022. 07. 17.

0

Nagyon furcsa kettős élmény volt ez az évad. Egyrészt szörnyen cringe és ostoba, borzasztóan idegesítő a fekete kislány és időnként még a látvány sem üti meg a szintet. A történet viszont valahogy elkapott és nézette magát, érdekelt mi sül ki a végér... több»

 
fankbringa   2022. 07. 29.

0
Rezizzent evil

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Megnéztük a sorozatot. Én szeretem a Resident Evil filmeket. Nem tudom miért tetszenek, de szívesen nézem meg őket. Hogy a fényképezés stílusa fogott meg, vagy az, hogy a történetben nem az erőszak a legfontosabb, nem tudom megmondani. Most a Netfli... teljes kritika»

 
Artúr   2022. 08. 01.

0
Számíts a legrosszabbra és örülj, ha valami nem olyan vészes

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Számíts a legrosszabbra és örülj, ha valami nem olyan vészes. Nekem ez a hozzáállásom a Netflix munkásságához. A véleményeket olvasva úgy látom, hogy széles körben elterjedt az általam csak úgy nevezett: netflixizmus-gyűlölet. Ki erősebben, ki óvatos... teljes kritika»

 

A sorozat munkacíme "Vénusz légycsapója" volt.

(Hupka Adrián)