Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
52
Képek
1
Videók
 
goat2000   2016. 11. 16.

Nagyon félelmetes volt, amikor először láttam, de újra megnézve egyáltalán nem az. Szerintem ez egy nagyon jól felépített, izgalmas misztikus horrorfilm lett.

 
Biktop   2015. 05. 01.

Érdemes a film előtt megnézni az "Ellen Rimbauer naplója"-t. Bár teljesen más hangulatú, de én örülök, hogy nálam ez volt a sorrend és nem fordítva.


 
VenuszProjekt   2015. 06. 06.

Nagyon tetszett ez a mini-sorozat. Talán nagyon picit vontatott, de legalább tovább élvezheti az ember azt a bizonyos hangulatot, amit a film áraszt magából. Mostanában sokszor eszembe jut, pedig nem a közelmúltban láttam, de az az igazság, hogy én is olyan helyen lakom, ahol nap mint nap hallom sajnos, hogy a ház folyamatosan épül. Már el is kereszteltem a társasházunkat Rose Rednek. :D Szóval visszatérve a filmre: ajánlom mindenkinek, aki szereti Stephen King agyszüleményeit. :)

 

A forgatás 4 hónapon át tartott, míg az utómunka további fél évet vett igénybe.

(dulkap )
 

David Dukes a forgatás ideje alatt hunyt el, miután teniszezés közben szívinfarktust kapott.

(dulkap )
 

Jimmi Simpson és Melanie Lynskey a forgatáson találtak egymásra és 2007-ben össze is házasodták, bár 5 évvel később elváltak.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.