Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
52
Képek
1
Videók
 
Biktop   2015. 05. 01.

Érdemes a film előtt megnézni az "Ellen Rimbauer naplója"-t. Bár teljesen más hangulatú, de én örülök, hogy nálam ez volt a sorrend és nem fordítva.

 
VenuszProjekt   2015. 06. 06.

Nagyon tetszett ez a mini-sorozat. Talán nagyon picit vontatott, de legalább tovább élvezheti az ember azt a bizonyos hangulatot, amit a film áraszt magából. Mostanában sokszor eszembe jut, pedig nem a közelmúltban láttam, de az az igazság, hogy én is olyan helyen lakom, ahol nap mint nap hallom sajnos, hogy a ház folyamatosan épül. Már el is kereszteltem a társasházunkat Rose Rednek. :D Szóval visszatérve a filmre: ajánlom mindenkinek, aki szereti Stephen King agyszüleményeit. :)


 
goat2000   2016. 11. 16.

Nagyon félelmetes volt, amikor először láttam, de újra megnézve egyáltalán nem az. Szerintem ez egy nagyon jól felépített, izgalmas misztikus horrorfilm lett.

 

A forgatás 4 hónapon át tartott, míg az utómunka további fél évet vett igénybe.

(dulkap )
 

David Dukes a forgatás ideje alatt hunyt el, miután teniszezés közben szívinfarktust kapott.

(dulkap )
 

Jimmi Simpson és Melanie Lynskey a forgatáson találtak egymásra és 2007-ben össze is házasodták, bár 5 évvel később elváltak.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.