Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

A rózsa vére (2002)

Rose Red
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
52
Képek
1
Videók

Galéria (52)

Videók (1)

 
JRD   2022. 10. 12.

legújabb vélemény

0

Egyik nagy kedvencem ez a film. Többször láttam, és noha már tudtam, mikor mi fog történni, mégis beleborzongtam. Érdemes megnézni. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2021. 08. 20.

3
Érdemes? Igyunk egy Kalumba Madagascart, és döntsük el!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Stephen Kinget, amikor rá volt kattanva a vicces cigikre és egyéb pörgős cuccokra, még jobban érdekelték a paranormális dolgok. Persze erre még rátett nála a pia, és már csak úgy pörögtek az agyában a pici, de annál gyorsabban forgó fogaskerekek. Saj... teljes kritika»

 
goat2000   2016. 11. 16.

0

Nagyon félelmetes volt, amikor először láttam, de újra megnézve egyáltalán nem az. Szerintem ez egy nagyon jól felépített, izgalmas misztikus horrorfilm lett.

 
VenuszProjekt   2015. 06. 06.

0

Nagyon tetszett ez a mini-sorozat. Talán nagyon picit vontatott, de legalább tovább élvezheti az ember azt a bizonyos hangulatot, amit a film áraszt magából. Mostanában sokszor eszembe jut, pedig nem a közelmúltban láttam, de az az igazság, hogy én i... több»

 
wirwil   2015. 05. 01.

0

Érdemes a film előtt megnézni az "Ellen Rimbauer naplója"-t. Bár teljesen más hangulatú, de én örülök, hogy nálam ez volt a sorrend és nem fordítva.

 
inzon   2020. 02. 18.

0

Nagyon régen unatkoztam már ennyire horrorfilmen. Köszönöm, Mr. King, hogy eszembe juttattad, milyen érzés ez.

 

A film nyitójelenetében az a felirat jelenik meg, hogy "Seattle 1991". Rögtön a következő felvételeken a Wenatchee komp látható, amit csak 1998-ban építettek meg és helyeztek szolgálatba.

(Bence377940)
 

A film elején Steve állítása szerint Rose Redet július 1-én fogják lebontani. A film végén, miközben a túlélők Rose Red előtt állnak, elvileg 6 hónappal az események után vagyunk. A gond az, hogy az expedíció az emlékezet napjának hétvégéjén, május végén volt. Ha az építkezést elhalasztották, akkor 6 hónappal később november vége/december eleje van. Tehát Washington államban a karaktereknek télies öltözéket kellene viselnie, ehelyett csupa nyárias ruházat van rajtuk.

(Bence377940)
 

Matt Rossnak híznia kellett, hogy Emeryt alakíthassa; sőt még egy kövérítő öltözéket is viselnie kellett.

(Bence377940)
 

A forgatás 4 hónapon át tartott, míg az utómunka további fél évet vett igénybe.

(dulkap)
 

David Dukes a forgatás ideje alatt hunyt el, miután teniszezés közben szívinfarktust kapott.

(dulkap)