Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

A harag: A kezdetek (2020)

Ju-on: Origins
Filmadatlap
 
5
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Rea387147   2021. 04. 08.

legújabb vélemény

0
Horror és Japán, megint megcsinálták! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Ha horrorról van szó, akkor számomra a japán horrorfilmek ugranak be, hiszen köztudottan a japánok nagyon nagy mesterei a horror műfajnak. Határozottan kijelenthetem, hogy megérte megnézni ezt a sorozatot is. Ugyan a horror kategóriában van elhelyezve, nagyon érdekesnek és izgalmasnak vélem ezt a sorozatot. Persze azt nem mondhatom, hogy nincs meg benne az, aminek köszönhetően a horror besorolást kapta. Inkább úgy fogalmaznám, hogy ez a sorozat inkább szellemileg hat ránk, nem pedig a jump sceares részek miatt nevezhető horrornak. A zenei betétdalok, a színészek játéka és maga történet is remekül illeszkednek egymáshoz, ami különösen dicséretre méltó szempont. Végezetül véleményem szerint az alkotók megint egy remek japán sorozatot hoztak nekünk el ezzel a sorozatban.

 
János Antal   2020. 11. 30.

0
Megéri

Én úgy gondolom, mindenképp megérte ezt a hatszor fél órát a sorozat. Engem kifejezetten lekötött, érdekelt, mi történik (és mi történt) a szereplőkkel. Kellően félelmetes, egy átlagos horrornál talán drámaibb a hangvétele. Nekem tetszett.

 
Ha egységként így nem is lesz kirobbanó a Ju-on: Origins, számos jelenetében elveszhetünk. több»
 
2020 egyik legjobban várt sorozata volt nálam, de nem sok választott el attól, hogy a negyedik rész végére ki is kapcsoljam a teljes érdektelenség miatt – pedig talán pont az utolsó két rész “mentette” meg az 1/10-es értékeléstől, de még ezek kicsit jobban eltalált hangulatával sem ajánlom senkinek. több»