Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Az ördög Ohióban (2022)

Devil in Ohio
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Emily Deschanel
Emily Deschanel
Madeleine Arthur
Madeleine Arthur

Videók (1)

 
Victorine   2022. 11. 03.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon igyekeztem, hogy megszeressem, de csak nem jött be. Sajnos nagyon ingerszegényre sikeredett. Sokkal többet vártam, amatőrnek tűnt az egész, nem nagyon volt mélysége, a színészi játék sem kiemelkedő.

 
indingo   2022. 09. 29.

4

Tetszett az első évad, bár úgy tudtam, minisorozat. A történet kellően sejtelmes volt, végig érezni lehet valamim furcsa kettősséget. Érdekes volt egy szektáról szóló sorozat, bár láttunk már ilyet. Ami miatt számomra más volt, hogy nem a szekta van ... több»

 
JRD   2022. 09. 13.

1

Érdekes és unalmas. Sátánista és még sem. Rejtélyes de mégis tudod, hogy mi fog történni. Ebben a filmben nincs semmi extra. Szórakoztató, talán néhol elgondolkodtató, de alapjaiban felszínes és sablonos. Persze ne hallgass rám, nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Emmersson   2022. 09. 12.

0
Nyomokban sem tartalmaz ördögöt

Adva volt sok jó összetevő egy remek koktélhoz, de ez egy langyos és gyenge lötty lett. A Dr. Csontból ismerős Emily Deschanel, Sam Jaeger (S.W.A.T. - Ostromállapot) és Madeleine Arthur (A fiúknak... filmek) alapvetően jól játszottak, főleg Mae szerepét hozta jól a fiatal színésznő. A másik összetevő a misztikum, a "sötét oldal". Ezt meg összecsapták. Rámentek a lelki oldalára a dolgoknak, pszicho-thrillert faragva a kihagyott horror ziccerből, de ettől meg unalmas lett a sztori. És egy deka ördög nem sok, annyi sem volt a sorozatban! A könyv Magyarországon még nem jelent meg, de a sorozat nem hozta meg a kedvemet hozzá.

 
Della Street   2022. 09. 19.

1
háááát

Véleményes. Nem tudtam ellenállni annak, hogy az egyik főszereplő pszichiáter, (és nagyon intelligensen, empatikusan kommunikál), de a sztori bizony elnagyolt és sematikus. Szerintem. Meg csak nem is féltem (aka #noncreepy). Fun fact: Képzeljétek, a stáblistában szerepelt olyan, hogy "COVID nurse."

 
Lóri Ádámcsik   2022. 09. 04.

0
Pedig jól indult

Az előzetes alapján nagyon ígéretesnek tűnt. Az első kér rész izgalmas is volt, de utána elromlott a színvonal és a történet is valahogy. Unalmas lett és sehova sem tartott. Sokkal jobb is lehetett volna.

 
Vali   2022. 09. 29.

0
Béna

Nulla feszültség, szinte előre látható szálak, hihetetlenül sablonos, mindenféle izgalomtól mentes. Ehhez sok gondolkodás,rejtélyes szál beszövése nem kellett. Néhol a zenei aláfestés jobb,mint a sorozat. Ezért lassan is néztem végig. Nagyon béna.

 

Gerard Celasco feltűnt az Emily Deschanel fémjelezte Doktor Csont című sorozatban is egy kisebb szerep erejéig.

(indingo)
 

A sorozat Daria Polatin azonos című regénye alapján készült.

(indingo)