Egy kórházi pszichiáter egy titokzatos szektaszökevényt bújtat, majd a világa a feje tetejére áll, amikor a különös lány érkezése azzal fenyeget, hogy saját családját is szétszakítja.

A kép forrása: Netflix
A kép forrása: Netflix
Nem értem, sokaknak mi baja ezzel a sorozattal. Nem kell számítani valóban hatalmas nagy fordulatokra, izgalmakra, vérengzésre. Egy szép lassan csordogáló, végig feszülő film, kellő izgalmakkal, jó színészi játékkal, értelmes részekkel. Érteni kell a lényeget.
Adva volt sok jó összetevő egy remek koktélhoz, de ez egy langyos és gyenge lötty lett. A Dr. Csontból ismerős Emily Deschanel, Sam Jaeger (S.W.A.T. - Ostromállapot) és Madeleine Arthur (A fiúknak... filmek) alapvetően jól játszottak, főleg Mae szerepét hozta jól a fiatal színésznő. A másik összetevő a misztikum, a "sötét oldal". Ezt meg összecsapták. Rámentek a lelki oldalára a dolgoknak, pszicho-thrillert faragva a kihagyott horror ziccerből, de ettől meg unalmas lett a sztori. És egy deka ördög nem sok, annyi sem volt a sorozatban! A könyv Magyarországon még nem jelent meg, de a sorozat nem hozta meg a kedvemet hozzá.
Nagyon jól kezdődött, izgalmas volt. De az utolsó két rész dögunalom volt számomra. Kellemes volt viszont látni és hallani Emily Deschanelt Bertalan Ágnes szinkronjával. A „kiválasztott” Madeleine Arthur színésznőben volt valami misztikus, valami fur... Több
Gerard Celasco feltűnt az Emily Deschanel fémjelezte Doktor Csont című sorozatban is egy kisebb szerep erejéig.