Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Mise éjfélkor (2021)

Midnight Mass
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Videók (2)

 
Lóri Ádámcsik   2021. 12. 16.

legújabb vélemény

0
Unalmasss

Néztem, néztem, de nem kötött le egyáltalán. Végigpörgettem az évadot, hogy legalább tudjam mi lesz a vége, de felesleges volt időt pazarolni rá. Vontatott, és a szereplők sem az igaziak.

 
Anti007   2021. 09. 29.

a nap véleménye

5
Amikor a csodák mellett veszélyeket is rejthet az éjféli mise...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Mise éjfélkor misztikus, olykor borzongató, kissé nyugtalanító hangulata emlékeztethet a Bly-udvarház szellemére. Nem véletlenül, mivel ezt a sorozatot is Mike Flanagan rendezte (ahogy A Hill-ház szellemét is.) Az említett két sorozatot igazi remek... teljes kritika»

1
 
jfruzsi97   2021. 10. 15.

4

Nagy reményeket fűztem hozzá a Bly udvarház után. De csalódtam. Annyira túltolták, erőltették a kereszténységet benne (már kívülről fújtam lassan a Bibliát), hogy sokszor bele is pörgettem, mert untam. Vagy azért pörgettem bele, mert csak szimplán un... több»

 
Péter   2021. 09. 25.

2

Nagyon lassan indul be, de megéri. Elgondolkodtató, és a karakterek érdekesek, illetve szimpatikusak.

 
dosty   2021. 09. 24.

2

Eddig elég ütős vallási horror. Remélem, ilyen lesz továbbra is.

 
Greta   2021. 10. 04.

0

Egyedi munkának látom, szívvel-lélekkel készítve. Ettől függetlenül időnként terjengős, dagályos. A párbeszédek és monológok néhol remekek, máshol önismétlők, unalmasak vagy érzelgősek. Az egészet nagyon bátornak tartom ateista hangolása miatt, nem f... több»

 
Péter Fazekas   2021. 11. 19.

0

Én kellemesen csalódtam benne!

 
Mike Flanagan kétségtelenül az egyik legtehetségesebb, kortárs horrorrendező, aki módszeresen építi karrierjét a zsánerben fürdőzve. A direktebb alkotásai után (Oculus, Hush, Quija 2) hamar megtalálta igazi terepét, a pszichológiai horroron belül, ahol a zsánereszközök a narrációt és a kontextust szolgálják, segítve az elmélyülést a karakterdrámában. több»
 
A Midnight Mass megtekintése során úgy éreztem, mintha egy Stephen King adaptációt néznék. Bizonyos aspektusaiban visszaadja a Mester zsenialitását, de a szavai által elménk vásznára festett képek minőségéhez képtelen felérni. Ezt a misét kellő odaadással tarthatták volna egy katedrálisban is, de végül oda került ahová igazán való, egy névtelen falu apró, szürke kis templomába… több»
 
Fogadalmat tesznek, hogy aki először hal meg közülük, az megpróbál kapcsolatba lépni a többiekkel a túlvilágról, egyikük halála után rejtélyes események sorozata veszi kezdetét a hospice-ban. Jövő ősszel érkezik, pont időben Halloween-re. Alig várom. több»