Mi nézz szeptemberben a Netflixen?

Az ősz első hónapját sem vette fél vállról a Netflix. Mutatjuk, mire volt érdemes odafigyelned a streaming szolgáltató szeptemberi kínálatából. 

Nagyszabású eredeti produkciók, új és visszatérő sorozatok és sok más a Netflix szeptemberi kínálatában. 

A hónap legnagyobb dobása a Mary főszereplésével készült Kate volt, melyben hősnőnknek 24 óra áll majd a rendelkezésére, hogy megtalálja a gyilkosát. Mondjuk a film nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de az akció tekintetében azért elég keményen odavágott.

Új sorozattal jelentkezett A Hill-ház szelleme alkotója, Mike Flanagan. A Mise éjfélkor egy hidegrázós, misztikus thriller, amire a műfaj rajongóinak mindenképp érdemes odafigyelniük.

A könnyedebb produkciók kedvelőinek érzelmes, de egyúttal humorban gazdag kikapcsolódást ígért a Kaptál még egy esélyt, melynek főszereplője, egy huszonéves lány a váratlan halála után visszatér a Földre, hogy jóvátegye a hibáit.

Szeptemberben érkezett A nagy pénzrablás utolsó évadának első felvonása, melyben a pattanásig feszültek az idegek, de ebben a hónapban ért véget sokak kedvence, a Lucifer, valamint a harmadik évaddal folytatódott a Szexoktatás is.

Érkezett egy megható, átfogó dokumentumfilm a hétszeres Formula 1-es világbajnokról, Michael Schumacherről, valamint Bear Grylls is visszatért egy újabb interaktív kalanddal.

De mindez persze még távolról sem minden. Az alábbi listán megtaláljátok a hónap 13 legígéretesebb címét szinopszisokkal, előzetesekkel és premierdátumokkal. Ne feledjétek, a premier napjától bármelyik műsort rögtön a Mafab.hu adatlapjairól is elindíthatjátok, amennyiben van Netflix előfizetésetek. 

Jó böngészést és kellemes szórakozást kívánunk! 

#13

dráma | kaland | thriller

Netflix

Egy baráti társaság számára a hétvégi kirándulás valóságos rémálommá válik, amikor valaki a fák közül vadászni kezd rájuk.

Egy legénybúcsú apropóján Roman és testvére, Albert a barátaikkal túrázni indul a hegyekbe. Amikor a csapat lövéseket hall a közelből, csak vadászokra gyanakodnak, azonban csakhamar kénytelenek rádöbbenni, hogy a lombok közül valaki célkeresztbe vette őket. 
#12

70 Mise éjfélkor  (2021)

(13)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Egy félreeső szigeten egy közösség csodaszerű eseményeket és ijesztő ómeneket  tapasztal, miután egy karizmatikus, titokzatos fiatal pap érkezik a településre. több»

A Hill-ház szelleme alkotója, Mike Flanagan új, hét részes sorozata egy kis, elszigetelt közösség történetét meséli el, melynek megosztottságát csak tovább szítja egy megszégyenített fiatal férfi visszatérése és egy karizmatikus lelkész érkezése. Megmagyarázhatatlan jelenségek sora veszi kezdetét, a vallási hév pedig eluralkodni látszik a közösségen. De vajon mi ennek a ‘csodának’ az ára?
#11

dráma | vígjáték

Netflix

Az okos, de nagyon visszahúzódó Teté új iskolába kerül, és bármire hajlandó, hogy beilleszkedjen. Viszont az osztály legnépszerűbb lányának más tervei vannak... több»

Tetê úgy érzi, sem az iskolában, sem otthon nem fogadják el. Amikor munkanélküli szülei miatt nagyszüleihez kell költöznie Rio de Janieróba, a 16 éves lány megpróbál új életet kezdeni az iskolában.
#10

dráma | vígjáték

Netflix

Az új igazgatónő érkezésével megváltozik az egyenruha és a hozzáállás is. Elérkezett a változás szele a Moordale iskolába. több»

Új év, új kihívások. Otis egyre otthonosabban mozog a szex világában, Eric és Adam már hivatalosan is egy pár, Jean pedig babát vár. A nagysikerű Szexoktatás 3. évada sok-sok bonyodalmat és humort ígér a nézők számára.
#9

83 Schumacher  (2021)

(8) (2)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

A dokumentumfilm a hétszeres Forma 1-es világbajnok, Michael Schumacher életét és pályafutását dolgozza fel.

A Michael Schumacher családjának jóváhagyásával készült filmben számos ritka és korábban nem látott archív felvételt láthatnak a nézők a hétszeres Formula 1-es világbajnokról. A filmben végigkövethetjük Schumacher felemelkedését, megismerhetjük személyiségének rejtett oldalát és családját.
#8

kaland

Netflix

Bear Gryllsnek egy repülőbaleset után súlyos amnéziája van, ezúttal azonban nem csupán a saját élete a tét, hiszen meg kell találnia a pilótát, aki nélkül egész biztosan... több»

Rendező: Ben Simms
Szereplők: Bear Grylls
Bear Grylls visszatért egy újabb interaktív filmmel az egész család számára. Egy repülőgép-szerencsétlenséget követően Bear elveszíti az emlékeit, de mindent elkövet, hogy ő és pilótája ép bőrrel megússzák a jéhideg vadonban. Ehhez azonban a Te segítségedre is szüksége lesz.
#7

dráma | fantasy | krimi

Netflix

Lucifer megszerezte az előléptetést, de vajon kell-e neki a meló? Chloe viszont feladni készül nyomozói hivatását. Amenadiel csatlakozik a rendőrséghez. több»

Az utolsó évaddal búcsút kell vennünk Lucifertől, ezúttal azonban már mindörökre. Az ördög Istenné vált, illetve, majdnem… De miért habozik? Készítsd a papírzsebkendőket, mert keserédes búcsúra számíthatsz a finálétól. 
#6

66 Kate  (2021)

(14)

akció | thriller

Netflix

Egy bérgyilkos története, akinek 24 óra áll rendelkezésére, hogy bosszút álljon ellenségein. több»

A hónap egyik, ha nem a legnagyobb dobása a Kate Mary Elizabeth Winstead főszereplésével. A történet főszereplője egy tökéletes gyilkológép, a bérgyilkosok egyik legjobbja. Azonban miután az egyik akciója során megmérgezik, mindössze 24 órája van arra, hogy megtalálja a ‘gyilkosát’, és bosszút álljon. Kate eközben megismerkedik egy korábbi áldozata lányával, akiben váratlan szövetségesre lel.
#5

51 JJ és E  (2021)

(2) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Két fiatal ugyanabban a városban nőtt fel, noha a társadalmi különbségek fényévekre elválasztották őket egymástól. Minden megváltozik azonban, amikor ugyanabba a középsuliba... több»

2021-ben járunk, a helyszín Stockholm. A történet főszereplője Elisabeth és John-John, akiket szakadékok választanak el egymástól kulturálisan és társadalmi szinten egyaránt, de amikor egy osztályba kerülnek, minden megváltozik.
#4

akció | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A csapatot bezárták egy bankba, és már több mint 100 órája ott rostokolnak. Megmentették Liszabont, viszont elvesztették egy társukat. A professzort elkapta a Sierra, és fogalma... több»

A két felvonásos finálé első része szeptember 3-án érkezik a Netflixre. A nagysikerű spanyol széria főhősei immár több mint 100 órája foglalták el a Spanyol Nemzeti Bank épületét. A Professzor fogságba került, és nincs menekülési terve. Az óra pedig ketyeg, és már katonaság is megjelent a bank épületénél...
#3

72 A Q-egység  (2021)

(3)

akció | animáció | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy jóképű titkosügynök és LGBTQ szuperkémekből állló csapata hihetetlen kalandokba keveredik. több»

A Netflix új sorozatának főhőse, Steve Maryweather az amerikai hírszerzés aduásza volt, amíg ki nem derült róla, hogy meleg. Az ügynökség nem tudja kirúgni, ezért Nyugat-Hollywoodba küldik, hogy ne legyen szem előtt. A férfi LBMTQ csapatot toboroz, hogy együttes erővel vegyék fel a harcot az igazságtalansággal szemben.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A főszereplő születésnapja során elhalálozik. Kap egy második esélyt, hogy helyrehozza ballépéseit. több»

Egy fiatal nő hatalmas bulira készül, hogy megünnepelje a születésnapját, de váratlan halála keresztülhúzza a számításait. Legnagyobb meglepetésére kap még egy esélyt, hogy mindent jóvá tegyen, és hogy bebizonyítsa, helye van az égi VIP-szobában.
#1

Netflix

Dale Brisby a szociális hálózatokat és rodeóban való jártasságát hasznosítja annak érdekében, hogy a cowboy hagyományok fennmaradjanak. Most pedig megtanítja a világot, hogyan... több»

Rendező: Josh Wade
Dale Brisby a közösségi média erejét és a rodeós képességeit próbálja meg kamatoztatni, hogy életben tartsa a cowboy tradíciót.