Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
64%

Kate (2021)

Kate
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
3
Videók
Kate

Galéria (5)

Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead

Videók (3)

 
Artemisia   2021. 09. 18.

legújabb vélemény a nap véleménye

2
Kate

Mary Elizabeth Winsteadtől sosem álltak távol a badass női karakterek. A Netflix legújabb bérgyilkos sztorijának főszerepében egyedülálló nívót mutat; kár, hogy a Kate forgatókönyve viszont nélkülöz minden egyediséget. Noha a film a műfaj alapműveine... teljes kritika»

 
Zoltán384279   2021. 09. 10.

2
A női John Wick?

Azóta vártam ezt a filmet, mióta először láttam az előzetesét. A cikkben, amiben említették, női John Wicknek nevezték a főszereplő Kate-et. De ez csak annyiban egyezik, hogy mindketten bérgyilkosok, és nagyon látványosan tudnak ölni. Ettől függetlenül ez a film is az egyik kedvencem lesz. (A kedvenceim listája a John Wickkel kezdődik.) Bár eléggé kiszámítható a cselekmény, sőt az elejétől szinte biztosak lehetünk benne, hogy ki lesz a végső célpont, a látvány és a zene tökéletessé teszi a filmet. A szereplők is jól alakítanak. Zack Snyder például tanulhat belőle, hogy mikor és mennyit kell lassítani egy filmben, a szex és a melegek reklámozása is minimális volt. Annyit sajnálok, hogy a japán kultúra kimerült pár jelenetben és egy kardcsapásban, de lehet, hogy a mai Japán már ilyen. Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy egy ilyen betegségben szenvedő ember nem tudna végiggyilkolni egy várost, de ez egy film. És 5 csillagos film.

 
Eastern79   2021. 09. 14.

0
Halálos bosszú

Mary Elizabeth Winstead állati menő, még akkor is, ha a közelmúltban se szeri, se száma a csajos bosszúmoziknak. John Wick reneszánszát éli a női változataiban, és azt kell mondjam, hogy most a Netflix végre egy igazán ütős darabot hozott tető alá. Egyrészt a közeg, a japán kultúra nagyon feldobja, másfelől mer egészen nyers lenni, már ami az akciójeleneteket illeti. Két hibája van csupán, az egyik a rettenetes CGI, a másik pedig Woody Harrelson. Míg az első egy autós üldözésben hat úgy, mint valami béna videojáték, az utóbbi látványosan unja magát a szerepében. Harrelson és az autós malőr nélkül lehetett volna öt csillag, azonban még így is klasszisokkal jobb, mint a legtöbb bosszúmozi.

 
Zoltán Molnár   2021. 09. 10.

1
Kate, a halálosztó

Szerintem egyszer kellemesen nézhető, jó kis akciófilm. Nem sablonos, nem gagyi, inkább A kategóriás.

 
4EverAlfa   2021. 09. 10.

0
Bosszúhadjárat a lelki békéért

A film hozta, amit elvártam, nagyon jó ütemű vonalvezetés, pörgős, látványos akciójelenetek, amik végig este játszódnak, de nem ment a láthatóság rovására. A film hossza nem érezhető. A hősnő és a jakuza lány kapcsolatának alakulása szépen kidolgozott része, sőt talán központi része a filmnek, amit a színésznők nagyszerű alakítás hitelessé is tett. Maga a sztori kiszámítható, de nem unalmasan sablonos. Woody hozta a kötelezőt, nem erre a szerepére lesz a legbüszkébb, de jól adta a karakterét. Nekem is hiányzott kicsit az igazi Japán bemutatása, de talán igaza van az előttem szólónak, lehet, hogy már ennyi látható csak az igazi japán kultúrából egy megalopoliszban.

 
BRANTON   2021. 09. 10.

0
Egy jobbfajta Netflix film

Mary Elizabeth Winstead tökéletes erre a szerepre. Persze szögegyenes a film, tehát kiszámítható, de semmivel sem rosszabb, mint a társai. Az akciók hozzák azt a szintet, ami miatt kellemesen érzi magát az ember. Szerintem egy simán nézhető alkotás, amely ugyan nem váltja meg a világot, de 1x jó megnézni.

 
Labancz Norbert   2021. 09. 16.

0
Korrekt akciófilm

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Pörgős, véres akciófilm némi csavarral, de nem az eredetiségével fog levenni a lábadról, ha érted, hogy értem. Kikapcsol a játékidő alatt, leköt, aztán mész tovább a dolgodra. Woody Harrelson eleve többet játszik annál, hogy azt mondhatnánk, cameo.