Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Kate (2021)

Kate
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
5
Képek
3
Videók
Kate

Galéria (5)

Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead

Videók (3)

 
sptt   2022. 06. 06.

legújabb vélemény

0

Alapvetően nem egy rossz mozi. Pörgős, kemény, vagány dumák, remek akciójelenetek, de azért ma már ennél több eredetiséget is elvárna az ember egy filmtől. Ha nem tizenöt évesek vagyunk, akkor feltehetően már láttunk minimum száz akciófilmet, az pedi... több»

 
Artemisia   2021. 09. 18.

a nap véleménye

5
Kate

Mary Elizabeth Winsteadtől sosem álltak távol a badass női karakterek. A Netflix legújabb bérgyilkos sztorijának főszerepében egyedülálló nívót mutat; kár, hogy a Kate forgatókönyve viszont nélkülöz minden egyediséget. Noha a film a műfaj alapműveine... teljes kritika»

 
Zoltán384279   2021. 09. 10.

2
A női John Wick?

Azóta vártam ezt a filmet, mióta először láttam az előzetesét. A cikkben, amiben említették, női John Wicknek nevezték a főszereplő Kate-et. De ez csak annyiban egyezik, hogy mindketten bérgyilkosok, és nagyon látványosan tudnak ölni. Ettől függetlenül ez a film is az egyik kedvencem lesz. (A kedvenceim listája a John Wickkel kezdődik.) Bár eléggé kiszámítható a cselekmény, sőt az elejétől szinte biztosak lehetünk benne, hogy ki lesz a végső célpont, a látvány és a zene tökéletessé teszi a filmet. A szereplők is jól alakítanak. Zack Snyder például tanulhat belőle, hogy mikor és mennyit kell lassítani egy filmben, a szex és a melegek reklámozása is minimális volt. Annyit sajnálok, hogy a japán kultúra kimerült pár jelenetben és egy kardcsapásban, de lehet, hogy a mai Japán már ilyen. Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy egy ilyen betegségben szenvedő ember nem tudna végiggyilkolni egy várost, de ez egy film. És 5 csillagos film.

 
Eastern79   2021. 09. 14.

0
Halálos bosszú

Mary Elizabeth Winstead állati menő, még akkor is, ha a közelmúltban se szeri, se száma a csajos bosszúmoziknak. John Wick reneszánszát éli a női változataiban, és azt kell mondjam, hogy most a Netflix végre egy igazán ütős darabot hozott tető alá. Egyrészt a közeg, a japán kultúra nagyon feldobja, másfelől mer egészen nyers lenni, már ami az akciójeleneteket illeti. Két hibája van csupán, az egyik a rettenetes CGI, a másik pedig Woody Harrelson. Míg az első egy autós üldözésben hat úgy, mint valami béna videojáték, az utóbbi látványosan unja magát a szerepében. Harrelson és az autós malőr nélkül lehetett volna öt csillag, azonban még így is klasszisokkal jobb, mint a legtöbb bosszúmozi.

 
BRANTON   2021. 09. 10.

0
Egy jobbfajta Netflix film

Mary Elizabeth Winstead tökéletes erre a szerepre. Persze szögegyenes a film, tehát kiszámítható, de semmivel sem rosszabb, mint a társai. Az akciók hozzák azt a szintet, ami miatt kellemesen érzi magát az ember. Szerintem egy simán nézhető alkotás, amely ugyan nem váltja meg a világot, de 1x jó megnézni.

 
BoBamburg   2022. 05. 17.

0

Az utóbbi időkben elég sok ilyen bosszú-film látott napvilágot (főleg a John Wick sikere után), így kissé már megkopott a műfaj. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ugyanarra a mintára épül. Kate sem nyújt túl sok újdonságot, de azt stílusosan és szórakoztatóan teszi legalább.

 
jfruzsi97   2021. 10. 13.

1

Badass nő, aki "mindent" túlél, és mindenkit megöl. Érdekes koncepció. A kis csaj meg hatalmas forma volt benne. Tele akcióval és kis humorral. Ennek ellenére egyszer meg lehet nézni.

 
A lezárás ettől még merész, mégis szembemegy a katarzissal. Izgalmas akciójelenetek ide vagy oda, a stáblista megjelenésével a Kate hiányérzetet hagy maga után, de annyira azért nem, hogy megbánjuk az elmúlt másfél órát. több»
 
Talán az egyetlen képsor, ami többet jelenthet annál, amit látunk, az, amikor virtuális neonfény cseresznyevirág-szirmok hullanak a felhőkarcoló méretű kivetítőn. Ez a momentum tökéletesen leképezi, milyen film a Kate: színes és nagyon mesterkélt. több»
 
A fentiekből már kitűnik, hogy ez a film átlagos, azonban az átlag jó felén helyezkedik el. Nem unalmas, sőt! Számos jól elhelyezett poént találhatunk benne, és ha eltekintünk attól, hogy bárki tudna ilyet írni (ismét visszatérek arra, hogy a szinte már kötelező elemmé váló „csavar” arcpirító könnyedséggel kitalálható mindenki által), akkor még majdnem jónak is tűnhet egy átunatkozott vasárnap délután helyett. több»