Jön az Úszó erőd remake-je,  de mi a helyzet az 'új' Steven Seagallal?

Az 1992-es sikerfilm, a Steven Seagal főszereplésével forgatott Úszó erőd is remake-et kap a Warner Bros. égisze alatt. A film az HBO Max-en debütál majd, a rendezői széket Timo Tjahjanto foglalja el, míg a forgatókönyvet Umair Aleem szerzi.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Seagal visszatér-e valamilyen módon az ex-tengerészgyalogos szakács, Casey Ryback szerepében, aki egyedül akadályozott meg egy terroristacsoportot abban, hogy átvegyék az irányítást egy amerikai csatahajó felett, és azt sem jelentették be hivatalosan, hogy ki veszi majd át a stafétát az akciósztártól. Az Andrew Davis által rendezett film több mint 156 millió dolláros bevételt hozott világszerte, így nem is volt kérdés, hogy elkészült a Száguldó erőd címre keresztelt folytatás.

Az indonéz filmrendező, Tjahjanto a V/H/S/2 „Safe Haven” című szegmens rendezésével kezdte a pályafutását. Ezt a The Night Comes for Us és a May the Devil Take You követte.

Tjahjanto jelenleg a Vonat Busanba: Zombi expressz című koreai sikerfilm New Line-os remake-jének rendezésével van elfoglalva, melyről épp a napokban derült ki, hogy Last Train to New York (Utolsó vonat New Yorkba) címmel érkezik majd a mozikba.

Aleem írta a Netflix bérgyilkosos akciófilmjét, a Kate-et, amelyben Mary Elizabeth Winstead és Woody Harrelson játszotta a főszerepet. 

Arról, hogy mikor debütálhat a film, egyelőre nincsenek információk. 

akció | thriller

Casey Ryback (Steven Seagal alakítja), a USS Missouri csatahajó szakácsa, akinek titkos múltja van: a férfi egykoron Vietnamban és a Közel-Keleten is harcolt. Amikor terroristák... több»