Vesztesek bosszúja (2010)

The Losers

JRD   2022. 10. 03.

Szórakoztató, stílustalan, amolyan tipik akciófilm. Szórakozásnak megfelel egy [email protected] nap után, hiszen van benne látványos robbantgatás, némi lámúr, egy-egy poén is akad. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

Képkockák   2021. 10. 08.

Az tényleg Amerika Kapitány?

A The Losers - Vesztesek Bosszúja még akkor készült, mikor Chris Evans nem arról volt híres, hogy ő Amerika Kapitány (1 évvel később jelent meg a film). Valamint Idris Elba neve is fémjelezte a minőségibb akciófilmeket (ebben az évben jelent meg a T... teljes kritika»

mamiéstöti2   2016. 08. 07.

A film eléggé jellemtelenre sikeredett. Izgalmas volt, ötletes, néhol szórakoztató, de nem érzem azt, hogy egy jó filmet láttam. A szereposztás elég lapos volt.

Erik8csok   2022. 09. 28.

Jó kis akciófilm.Nemrég tudtam meg, hogy képregényből készült film, és szerintem a jobbik fajtába tartozik. Nekem tetszett, nagyon jó kis film, időtöltésnek tökéletes, jó a sztorija, és a karakterek. 4 csillagot simán megér.

VFTS   2016. 08. 02.

Az alap ötlet jó, a megvalósítás annál inkább nem. Ebből azért sokkal többet is ki lehetett volna hozni, így egy tipikus amerikai akció film lett ész nélküli lövöldözéssel és lényegében semmi történettel.

mimi   2015. 04. 27.

A Vesztesek bosszúja egy elbaltázott lehetőség.Lehetett volna az alapanyagból egy pörgő ritmusú akció mozit készíteni, de a producerek nem nyúltak elég mélyen a zsebükbe.Így a film megmarad egy buta, néhol kifejezetten gagyi Tv film szerűségnek.A tengerentúlon érdemelten bukott.

Hitman   2015. 03. 16.

Nagyon átlagos film, már-már futószalagon készült akciófilmnek mondanám. Van benne pár jó akciójelenet, de összességében nem dobtam tőle egy hátast. Annyira nem éri meg megnézni, az ember látott már ezer ilyet is, semmi szükség egy újabbra.

Zoe Saldana és Idris Elba 4 hónappal később újra közösen dolgozott egy filmen, a Tökéletes bűnözőkön (Takers - 2010).

(Képkockák)

Jeremy Renner kapta volna a főszerepet, azonban nem tudta egyeztetni az időpontot egy másik forgatással.

(Képkockák)

66 ember hal meg benne.

(Norbi)

Az eredeti képregény két készítőjét is bevonták a filmbe.

(kázsé)

A film elején látható repülőgép egy MIG-21.

(kázsé)