Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
62
Vélemények
24
Képek
12
Videók
Idegpálya
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Egyedi film. Szokatlan, de mára már sajnos életszagúvá vált történetben találják magukat a következő generáció nagy színészei, melyben sikerült otthonosan mozogniuk.

 
indingo   2017. 04. 12.

Összességében tetszett a film, az ötlete tetszett. Helyenként nem eléggé kidolgozott a történet. A könyv/film kiváló ötletet adott egy-két embernek és létrehozták a Kék Bálna nevű játékot, bár a napokban azt olvastam, hogy kamu az egész.


 
HercegPeter   2018. 07. 23.

Pozitív meglepetés. Izgalmas, érdekes. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a film sikeréhez a két fiatal is kellett. Nem azért, mert olyan jók voltak, csak az ő nevükkel könnyebb eladni. Kis túlzással akár igaz történet is lehetne. Ma már mindenki híres és gazdag akar lenni és ezért képesek akár bármit megtenni. Aki ezért pórul jár az meg is érdemli.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 09. 25.

A filmben leginkább az alapelgondolás tetszett. Egy olyan jelenség került bemutatásra, amely nagyon könnyen valósággá válhat, sőt már-már meg is történt (emlékezünk ezekre a netes kihívásokra, mint az igyál meg egy korsó sört húzóra, vagy öntsd le magad egy vödör jeges vízzel?). Nagyon sok emberi alantasság került bele ebbe a filmbe, mint a kukkolás utáni vágy, a tömegpszichózis, a 15 perc hírnév iránti elképesztő vágy, illetve az, hogy mindenki bizonyítani akarja, mennyire is tudja feszegetni a saját határait. Tetszettek ezek a mobilos kameramegoldások is, sokat dobtak az egész hangulatán, s a színészek játéka is összességében tetszett. Minden pozitívuma ellenére, s szerintem ez a játékidőből fakad, hogy (SPOILER!) a fő konfliktust nagyon hamar megoldották, s ennek az egész "játéknak" a fő mozgatóiról nem tudunk meg semmit. Ennek ellenére egy izgalmas és pörgős film, amely nemcsak kikapcsol, hanem elgondolkodtat is.

 
Deku   2017. 08. 30.

Katasztrofálisan gyengén alakult ez a film. Elszúrták az egész filmet és egy árva pontot sem adnék neki mert anyira rémes lett. Egyszerűen felejthető lett a film nem tetszett. Nem ajánlom.

Emma Roberts
Dave Franco
Dave Franco
Dave Franco
Emma Roberts
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Dave Franco
Dave Franco
Juliette Lewis
Emma Roberts
Dave Franco
Emily Meade
Kimiko Glenn
Marc John Jefferies
Emily Meade
Machine Gun Kelly
 
A filmekben az internet, a számítógépes technológia és az okostelefonok világa általában mélyen lebutítva – helló, Die Hard 4.0 – jelenik meg, az Idegpálya azonban szakít a negatív trendekkel, és végre olyannak ábrázolja ezt a világot, ahogyan azt valóban magunk körül látjuk. több»
 
A tinifilmektől elvárható színvonalat és hozzáállást tökéletesen hozza, de úgy gondolom, hozzám hasonlóan sokak számára fog egy enyhe csalódást okozni, hogy kissé rosszul sáfárkodott az alapötlet által megpiszkált jelenségekkel.
7/10 több»
 
A film egy kihagyott ziccernek tűnik. Kár érte, mert az ötlet többet ígért, mint egy limonádészerű egyszeri bűnös élvezet. 5,5/10 több»

A film összbevétele 85 251 425 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 150 717 175 forintot termelt. A hazai mozik összesen 125 346 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ahogy az már Hollywood-ban megszokottá vált, a film regény adaptáció, a könyvet Jeanne Ryan írta és a háromszoros Emmy-jelölt Jessica Sharzer készítette a mű alapján a forgatókönyvet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Casey Neistat YouTube sztár cameo szerepben feltűnik a filmben.

(puffancshercegnő)
 

Kimiko Glenn és Samira Wiley korábban együtt szerepeltek az Orange Is the New Black című sorozatban.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.