Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Idegpálya (2016)

Nerve
Filmadatlap
 
28
Szereplők
65
Vélemények
24
Képek
12
Videók

Galéria (24)

Emma Roberts
Dave Franco
Dave Franco
Dave Franco
Emma Roberts
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Dave Franco
Dave Franco
Juliette Lewis
Emma Roberts
Dave Franco
Emily Meade
Kimiko Glenn
Marc John Jefferies
Emily Meade
Machine Gun Kelly

Videók (12)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Legalább Emma Roberts jól néz ki. Aztán túl sok pozitívum nem is igen jut eszembe erről a szörnyű, erőtlen és gyenge filmről. Idegesítően rossz színészi játék, ami felbosszantott.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Egyedi film. Szokatlan, de mára már sajnos életszagúvá vált történetben találják magukat a következő generáció nagy színészei, melyben sikerült otthonosan mozogniuk.

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Összességében tetszett a film, az ötlete tetszett. Helyenként nem eléggé kidolgozott a történet. A könyv/film kiváló ötletet adott egy-két embernek és létrehozták a Kék Bálna nevű játékot, bár a napokban azt olvastam, hogy kamu az egész.

 
HercegPeter   2018. 07. 23.

1

Pozitív meglepetés. Izgalmas, érdekes. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a film sikeréhez a két fiatal is kellett. Nem azért, mert olyan jók voltak, csak az ő nevükkel könnyebb eladni. Kis túlzással akár igaz történet is lehetne. Ma már mindenki híres... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 09. 25.

0

A filmben leginkább az alapelgondolás tetszett. Egy olyan jelenség került bemutatásra, amely nagyon könnyen valósággá válhat, sőt már-már meg is történt (emlékezünk ezekre a netes kihívásokra, mint az igyál meg egy korsó sört húzóra, vagy öntsd le ma... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Katasztrofálisan gyengén alakult ez a film. Elszúrták az egész filmet és egy árva pontot sem adnék neki mert anyira rémes lett. Egyszerűen felejthető lett a film nem tetszett. Nem ajánlom.

 
Lamboh   2017. 10. 16.

0

A 2016-os év meglepetése. Abszolút nulla elvárással ültem neki, és nagyon élveztem. Tanulságos film, és sokatmondó. Oké, azért nem egy Oscar díjas alkotás, de a maga nemében egy remek alkotás.

A film összbevétele 85 251 425 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 150 717 175 forintot termelt. A hazai mozik összesen 125 346 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ahogy az már Hollywood-ban megszokottá vált, a film regény adaptáció, a könyvet Jeanne Ryan írta és a háromszoros Emmy-jelölt Jessica Sharzer készítette a mű alapján a forgatókönyvet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Casey Neistat YouTube sztár cameo szerepben feltűnik a filmben.

(puffancshercegnő)
 

Kimiko Glenn és Samira Wiley korábban együtt szerepeltek az Orange Is the New Black című sorozatban.

(ps)
 

Ez első a nagyköltségvetésű filmje.

(ps)
 

Amikor a film elején Emma Roberts a híreket olvassa, az egyik hírben feltűnik Dave Franco fivére, James Franco.

(ps)
 
Amíg a film a könnyedebb mederben csordogált, addig konkrétan egy egész különleges filmélményt okozott, amit a túltolt dráma sajnos megszakított. 60/100 több»
 
A filmekben az internet, a számítógépes technológia és az okostelefonok világa általában mélyen lebutítva – helló, Die Hard 4.0 – jelenik meg, az Idegpálya azonban szakít a negatív trendekkel, és végre olyannak ábrázolja ezt a világot, ahogyan azt valóban magunk körül látjuk. több»