Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
64
Vélemények
24
Képek
12
Videók
Idegpálya
 
Valerie   2020. 05. 07.

legújabb vélemény

Izgatott voltam az előzetes miatt. Sajnos csalódtam. Olyan, mint egy átlagos tini romantikus film, csak hozzáadták ezt az elemet. A karakterek szinte mind sztereotípiák, nem tudunk róluk semmit. A játékról magáról is alig derül ki valaki. Középszerű.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Egyedi film. Szokatlan, de mára már sajnos életszagúvá vált történetben találják magukat a következő generáció nagy színészei, melyben sikerült otthonosan mozogniuk.


 
indingo   2017. 04. 12.

Összességében tetszett a film, az ötlete tetszett. Helyenként nem eléggé kidolgozott a történet. A könyv/film kiváló ötletet adott egy-két embernek és létrehozták a Kék Bálna nevű játékot, bár a napokban azt olvastam, hogy kamu az egész.

 
HercegPeter   2018. 07. 23.

Pozitív meglepetés. Izgalmas, érdekes. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a film sikeréhez a két fiatal is kellett. Nem azért, mert olyan jók voltak, csak az ő nevükkel könnyebb eladni. Kis túlzással akár igaz történet is lehetne. Ma már mindenki híres... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 09. 25.

A filmben leginkább az alapelgondolás tetszett. Egy olyan jelenség került bemutatásra, amely nagyon könnyen valósággá válhat, sőt már-már meg is történt (emlékezünk ezekre a netes kihívásokra, mint az igyál meg egy korsó sört húzóra, vagy öntsd le ma... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

Katasztrofálisan gyengén alakult ez a film. Elszúrták az egész filmet és egy árva pontot sem adnék neki mert anyira rémes lett. Egyszerűen felejthető lett a film nem tetszett. Nem ajánlom.

 
Lamboh   2017. 10. 16.

A 2016-os év meglepetése. Abszolút nulla elvárással ültem neki, és nagyon élveztem. Tanulságos film, és sokatmondó. Oké, azért nem egy Oscar díjas alkotás, de a maga nemében egy remek alkotás.

Emma Roberts
Dave Franco
Dave Franco
Dave Franco
Emma Roberts
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Dave Franco
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
Dave Franco
Dave Franco
Juliette Lewis
Emma Roberts
Dave Franco
Emily Meade
Kimiko Glenn
Marc John Jefferies
Emily Meade
Machine Gun Kelly

A film összbevétele 85 251 425 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 150 717 175 forintot termelt. A hazai mozik összesen 125 346 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ahogy az már Hollywood-ban megszokottá vált, a film regény adaptáció, a könyvet Jeanne Ryan írta és a háromszoros Emmy-jelölt Jessica Sharzer készítette a mű alapján a forgatókönyvet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Casey Neistat YouTube sztár cameo szerepben feltűnik a filmben.

(puffancshercegnő)
 

Kimiko Glenn és Samira Wiley korábban együtt szerepeltek az Orange Is the New Black című sorozatban.

(ps)
 

Ez Machine Gun Kelly első a nagyköltségvetésű filmje.

(ps)
 

Amikor a film elején Emma Roberts a híreket olvassa, az egyik hírben feltűnik Dave Franco fivére, James Franco.

(ps)
 
A filmekben az internet, a számítógépes technológia és az okostelefonok világa általában mélyen lebutítva – helló, Die Hard 4.0 – jelenik meg, az Idegpálya azonban szakít a negatív trendekkel, és végre olyannak ábrázolja ezt a világot, ahogyan azt valóban magunk körül látjuk. több»
 
A tinifilmektől elvárható színvonalat és hozzáállást tökéletesen hozza, de úgy gondolom, hozzám hasonlóan sokak számára fog egy enyhe csalódást okozni, hogy kissé rosszul sáfárkodott az alapötlet által megpiszkált jelenségekkel.
7/10 több»
 
A film egy kihagyott ziccernek tűnik. Kár érte, mert az ötlet többet ígért, mint egy limonádészerű egyszeri bűnös élvezet. 5,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.