Képregényekből filmet csinálni a 2000-es évek egyik legnagyobb biznisze Hollywoodban. Ennek két legnagyobb forrása természetesen a Marvel és a DC képregények, de időnként fel-felbukkannak olyan filmek is, amelyek e két gigantikus multiverzumon kívül született képregényeket dolgoznak fel. Ilyen volt Sylvain White 2010-ben megjelent akciófilmje is, amely a napokban debütált a Netflix kínálatában.

A Vesztesek bosszúja egy csapat magasan képzett kommandósról szól, akiket egy nap a CIA Bolíviába küld egy fedett akcióra. A cél egy helyi drogbáró likvidálása, ám a küldetés végén a csapat ráébred, hogy nem tervezik kimenteni őket a zónából. Sőt, egyenesen őket is el akarják tűntetni a föld színéről. Végül csak a képességeiknek köszönhetik, hogy megmenekülnek. Később a csapat úgy dönt, hogy illene megleckéztetni azt az áruló ügynököt, aki meg akarta öletni őket. Csakhogy az illetőt nagyon nehéz megfogni, mert olyan mint egy szellem.

A Vesztesek bosszúja valójában egy tipikus akciófilm, annak minden kötelező elemével. Amivel viszont felhívhatja magára a figyelmet, az a szereposztás, az ugyanis több Marvel-sztárt is felvonultat. Szerepel benne Chris Evans, Idris Elba és Zoe Saldana is, akik mind a Marvel-mozik valamely hősét alakították.

A film nem kapott különösen jó kritikákat korábban sem, a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól elég lesújtó 48 százalékot, a rajongóktól csak egy árnyalattal jobb 54 százalékot kapott. Itt, a Mafabon is csupán 66 százalékre éltékelték az olvasók. Ennek ellenére jelenleg igen népszerű a Netflixen, bár ezt valószínűleg inkább csak az új megjelenésének köszönheti.

Ha érdekel a film, látogass el a Mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.