Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
39%

A vadász és a préda (2021)

Prey
Filmadatlap
 
11
Szereplők
11
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Harper   2022. 04. 03.

legújabb vélemény

3
Csalódás volt a Prey

Nagyot csalódtam ebben a filmben, mert bár a témája kifejezetten érdekes és nagy lehetőségeket tartogató, a kivitelezés már kimondottan unalmas és gyengécske. Adott egy 5 fős kis csapat (30-as pasasokból), akik egyikük közelgő házassága kapcsán egy utolsó közös nagy túrára indulnak isten háta mögötti vidékekre. Igen ám, de az elhagyatott erdős terepen ismeretlen személy kezd lövöldözni rájuk. A kirándulás és túra innentől kezdve menekülésbe megy át. Az 5 férfi próbál lakott területre jutni, segítséget szerezni és az egészet ép bőrrel megúszni. A tettes személye - melyet nem árulhatok el természetesen - nagyon gázos, akciói pedig nagyon gyengécskék. Túl sok rejtély és meglepetés nincs a végső fordulatban sem, így a zárás is piszok halovány. Az unalmas rendezés mellett simán lehet híreket olvasni, közösségi oldalakon barangolni, levelezni, bármit csinálni. A végső csattanó miatt azonban kivárja az ember, de igazság szerint ezzel a filmmel elveszteget az életéből két órát. Értékelésem 50% jóindulattal. Főleg a táj miatt.

 
BoBamburg   2022. 02. 21.

0

Netflixen futottam bele ebbe a német filmbe. Egy erdőben kiránduló baráti társaság és egy rájuk vadászó őrült története. Semmi újat nem mutat, és azt is rém unalmasan és monoton módon. Pedig bírom az ilyen filmeket, de ez nagyon nem talált be.

 
Di Canio   2021. 09. 17.

1

Még jó film is lehetett volna ez, de nem lett. Elég unalmasan indul, később sem lesz sokkal jobb, a vége pedig gyenge.

 
stevepisti   2021. 09. 16.

0

Sajnos ez nagyon gyengére sikeredett, semmi izgalom, semmi extra. Pedig jól indul, aztán hosszas menekülés és bumm, vége. Kár is ragozni, nem ajánlom.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 09. 12.

0
Harmatgyenge

Értelmetlen lövöldözés, össze-vissza, rossz színészi játék. Teljes időpazarlás.

 
4EverAlfa   2021. 09. 18.

0
Unalomból unalomba

Gyenge történetvezetés, pedig az alapsztori jó lenne, de olyan összecsapottnak tűnik, hogy csak a gyönyörű természet ad kis vigaszt. A csattanó is teljesen sablonos. Gáz. Pedig a főszereplőnek voltak jó filmjei, de itt semmi nem jött át.

 
Lali   2021. 09. 13.

0

Örülnék ha valaki megnézné ezeket a filmeket, mielőtt kiadják őket. Teljes mértékben időpocsékolás, csak hozzá lehet adni a listához, ami tele van a csalódásokkal, amiket a Netflix okozott - és hosszú a lista.

 
Sok mindent szoktam csinálni filmnézés közben. A gyermek Babits házidolgozatának megvitatása pont nem tartozik az első 25 tipikus tevékenység közé, de most ez is megvolt (két legyet egy csapásra). Ha valaki nekilát A vadász és a prédának, minimum egy jó könyvet készítsen be mellé. több»