Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
71

A Kelet

(The East)
 
macskulare  2015. 06. 10.

Ezek az emberek nem a nagyvilági átlagos társadalom tagjai ezért olyanokat csinálnak, mondanak ami egy átlag embernek tabu vagy elfogadhatatlan... ezzel is csak azt próbálták ábrázolni hogy ebben a közösségben teljesen szabadok és semmi nem történik az akaratuk ellenére...és mindenkit elfogadnak olyannak amilyen... Nem tudom mi a mai társadalom, ahol ismeretlenül csupán ránézésre mindenért megbélyegeznek stb... Érdemes nézni, megérteni emberek tetteit! :) Ajánlom a filmet.

 
hsanya182  2015. 06. 10.

Nagyon jól érzékelteti a film, ahogyan a PÉNZ a bűnbe taszítja társadalmunkat. Ártatlan emberek halnak meg a gyógyszeripar vagy más pénzorientált iparágak tudatos netán tudatlan felelőtlensége miatt. A Kelet nevű csoport rajtaütésekkel próbál korrigálni, felhívni az emberek figyelmét a vállalatok egészségkárosító tetteire. Egy ügynöknő sikeresen beépül azzal a céllal hogy majd leleplezik és likvidálják a csoportot. De ahogy közlebb kerül a csoport emberközpontúságához, és felismeri hogy cselekedeteinek oka van, nem hiábavalók a rajtaütések, elkezd együttérezni velük...Izgalmas, hangulatos film, figyelemreméltó alkotás, társadalmunk önpusztításának felelőtlenségeinek a hibáira rámutatván.

 
zsanett0820  2015. 05. 26.

Úgy tudom, hogy ez a film igen megosztotta a nézőket. Nekem mindenképp sokat jelent ez az alkotás, mert olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, ami itt van az orrunk előtt nap mint nap, és mi, emberek mégsem törődünk vele - tisztelet a ritka kivételeknek! Sajnálom, hogy nem látták elegen, és hogy sok embernek nem jött át a mondanivalója, pedig ez a jövőnk alapja, hogy odafigyelünk egymásra és a környezetünkre, a bolygónkra is és nem csak egoista módon élünk. Emellett fontos üzenete még az is szerintem, hogy attól, hogy hivatalos szervek, nagyhatalmú vállalatok valamit elítélnek és üldöznek, az még nem biztos, hogy a közjó ellen van. Talán csak vállalati, pénzügyi érdekekkel megy szembe. Ajánlom mindenkinek a megtekintését, szerintem már az is előrelépés, ha csak egyetlen ember mélyebben elgondolkozik ezeken a dolgokon, és megváltoztatja az esetlegesen rossz hozzáállását.

 
TribeBubu  2017. 03. 07.

Messze nem a legizgalmasabb film, azonban remek a mondanivalója. A befejezés meg valami hihetetlenül jó.
Nincs semmiféle kiemelkedő filmművészeti értéke (ilyen szempontból amolyan átlagosnál valamivel jobb kategória), mégis lebilincselő a története és az üzenete.
Ha igaz történet volna, a világ szebb hely lenne.

 
Pock  2016. 07. 05.

KIssé sablonos film, de azért a sztorija ötletes és tanulságos. Mai, reális, időszerű problémákat vet fel. Elgondolkoztatja a nézőt és le lehet vonni belőle a tanulságot.

Ellen Page
Ellen Page
Patricia Clarkson


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.