Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
29
Szereplők
42
Vélemények
34
Képek
34
Videók
Törésvonal
Carla Gugino
Dwayne Johnson
 
Frodo Skywalker   2020. 05. 22.

legújabb vélemény

Nem kell többet várni tőle, mint ami: látványos, de kiszámítható akciófilm.

 
Deku   2017. 09. 13.

Hihetetlenül tetszett, kedveltem. Eme filmet egyszer biztos, hogy mindenkinek látnia kell mert ez eszméletlenül jó. Nem tudok mit mondani rá ezt tényleg látni kell nem olvasni. Remek.


 
indingo   2017. 04. 29.

Egy szokásos katasztrófafilm, átlagos és kiszámítható történettel és néhány földtani bukfenccel. A látvány eléggé élvezetessé tette a filmet.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Jobb volt mint vártam. Azt hitten a sok reklámmal meg a nagy beharangozással csak túloznak. De nem. Megvolt benne az izgalom, a látvány és a dráma. Ezek kellenek egy jó katasztrófafilmhez. Nem annyira kiszámítható, mint a legtöbb ilyen típusú film, de nem is annyira kiismerhetetlen. Több klisével is találkozhatunk, de attól még izgalmas.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Jó kis katasztrófa film, olyan kb mint a többi, csak Dwayne Johnson itt apa akinek a lánya bajban van, és igyekszik apai kötelességét tenni. A rengés hullámok meg csak jönnek és jönnek! A vége happy endel fog zárulni, láttsm már rosszabb katasztrófa filmet is. Állítóleg lesz második rész , ahol az egész világ megtapasztalja a kegyetlen rengéseket. Ritka, hogy egy katasztrófa filmnek van második része, kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki.

 
Ez a produkció az utolsó kliséjéig ott tart, ahol a katasztrófafilmek 10 vagy 20 évvel ezelőtt, de cserébe legalább eszméletlenül jól néz ki. több»
 
A katasztrófafilm nehéz műfaj, többször sikerül gagyira, mint izgalmasra. A Törésvonal a kevés kivételt erősíti – bár maximálisan a megszokott sablonokból építkezik, azt nagyon szórakoztatóan teszi. több»
 
A lehetőségeivel – ha nem is maximálisan, de – összességében jól gazdálkodó, látványos, nyári pop-corn mozit kapnak azok a nézők, akik jegyet váltanak az alkotásra, sőt még azt is megkockáztatom, hogy jelen esetben a 3D sem felesleges. több»

A film összbevétele 473 990 832 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 83 580 052 forintot termelt.

 

470,4 millió dollár bevétele volt a filmnek.

(LionelMessi10)
 

110 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A film premierjén Dwayne Johnson 3 perc alatt 105 selfit készített, így bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe.

(HercegPeter)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.