Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
42
Vélemények
34
Képek
34
Videók
Törésvonal
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

Dwayne Jonhson állandóan morcos képét bámulva az agyam totálisan elkezdett zsiborogni.Ez az ember mit keres a képernyőn? Olyan buta fejet vág néha,hogy szinte nekem is fáj. Milliószor megfilmesített történet,na persze itt jól megszórták digitálisan,hogy szegény színészek el ne fáradjanak.Brrrr....álmomban sem jöjjön elő.

 
Deku   2017. 09. 13.

Hihetetlenül tetszett, kedveltem. Eme filmet egyszer biztos, hogy mindenkinek látnia kell mert ez eszméletlenül jó. Nem tudok mit mondani rá ezt tényleg látni kell nem olvasni. Remek.


 
indingo   2017. 04. 29.

Egy szokásos katasztrófafilm, átlagos és kiszámítható történettel és néhány földtani bukfenccel. A látvány eléggé élvezetessé tette a filmet.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Jobb volt mint vártam. Azt hitten a sok reklámmal meg a nagy beharangozással csak túloznak. De nem. Megvolt benne az izgalom, a látvány és a dráma. Ezek kellenek egy jó katasztrófafilmhez. Nem annyira kiszámítható, mint a legtöbb ilyen típusú film, d... több»

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Jó kis katasztrófa film, olyan kb mint a többi, csak Dwayne Johnson itt apa akinek a lánya bajban van, és igyekszik apai kötelességét tenni. A rengés hullámok meg csak jönnek és jönnek! A vége happy endel fog zárulni, láttsm már rosszabb katasztrófa ... több»

 
dailyfilmsan   2017. 12. 16.

Hát nem ez lesz a kedvenc katasztrófa filmem az biztos. Nem hagyott mély nyomot bennem. A film szereplői annyira butyután játszották el a szerepet megértem hogy a zöld háttér nem segít előhozni az érzelmeket de egy anya és egy apa könnyes szemmel bes... több»

 
hsanya182   2016. 07. 04.

Tipikus amerikai film, mellette elég látványos katasztrófa és kalandfilm. Egyszeri szórakozásra tökéletes élményt nyújt.

Carla Gugino
Dwayne Johnson

A film összbevétele 473 990 832 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 83 580 052 forintot termelt.

 

470,4 millió dollár bevétele volt a filmnek.

(LionelMessi10)
 

110 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A film premierjén Dwayne Johnson 3 perc alatt 105 selfit készített, így bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe.

(HercegPeter)
 

Bár a filmben Dwayne Johnson és Carla Gugino alakítja Alexandra Daddario apját és anyját, a valóságban Johnson csak 14 évvel, míg Gugino csak 15 évvel idősebb, mint Daddario.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Ez a produkció az utolsó kliséjéig ott tart, ahol a katasztrófafilmek 10 vagy 20 évvel ezelőtt, de cserébe legalább eszméletlenül jól néz ki. több»
 
A katasztrófafilm nehéz műfaj, többször sikerül gagyira, mint izgalmasra. A Törésvonal a kevés kivételt erősíti – bár maximálisan a megszokott sablonokból építkezik, azt nagyon szórakoztatóan teszi. több»
 
A lehetőségeivel – ha nem is maximálisan, de – összességében jól gazdálkodó, látványos, nyári pop-corn mozit kapnak azok a nézők, akik jegyet váltanak az alkotásra, sőt még azt is megkockáztatom, hogy jelen esetben a 3D sem felesleges. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.