Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
30
Képek
1
Videók
Poseidon
 
Filmelemző   2018. 04. 29.

legújabb vélemény

Ha az ember az eredeti, 1972-es, Charlton Heston féle Poseidonhoz méri (The Poseidon Adventure), akkor némi csalódást okoz a film. Ám önmagában egy nagyon jó kis izgalmas mozi. Látványos és jó a rendezése is. Kurt Russelnek mondjuk nem való a mártír szerep, de egyébként jól hozza karakterét. Összességében jó film, értékelésem: 7/10 pont.

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Nem igazán vagyok oda a katasztrófa filmekért, de ez nem volt rossz. Elég izgalmas, cselekményes és tényleg jól alkakítanak benne a színészek, profik és hitelesek.


 
Thor   2015. 07. 15.

Kétségtelen, hogy nagyon látványos film, de valahogy mégis hiányérzetem volt. Nem minden a látvány, kellene ide rendes cselekmény és jól kidolgozott karakterek is, ezzel szemben a karakterek fele teljesen életszerűtlen. Nem is beszélve arról, hogy a mellékszerepekben nyújtott színészi teljesítmények alkalmanként az égbe kiáltanak. Összesítve közepes minőségű filmnek mondanám, de sokkal jobb is lehetett volna.

 
kuba.pal   2015. 02. 25.

A katasztrófafilmek néhány alapvető csapdájába ez a film is alaposan belesétált. A látvány rendben van, a Posseidon gyönyörű, a vihar is teljesen jó, nem ezzel van a gond. A karakterek nincsenek rendesen kidolgozva, sablonosak vagy következetlenül cselekszenek, amit esetleg még a helyzetre is lehetne fogni, de nem akarom. A cselekmény viszonylag vérszegény, nem sikerült mellékszálakkal feldobni, de látszik, hogy megpróbálták.

A film összbevétele 181 674 817 dollár volt (imdb.com).

 

Mindössze egyetlen napot forgattak a stúdió falain kívül. Azt a jelenetet például, amelyben Josh Lucas kocog, ekkor forgatták.

(ps)
 

A stáb több tagja is megbetegedett a forgatáson, amiért hideg vízben kellett órákig ácsorogniuk.

(ps)
 

A Guiness rekordok könyve 2010-ben a filmben látható Posseidon hajót a leglátványosabb CGI alkotta objektumnak nevezte.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.