Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 03.

Egyszer érdemes megnézni. A színészek jók, a történet izgalmas. Érdekes, hogy a film alakulása közben az ember előbb az egyik karakternek szurkol, majd a másiknak.

 
Akodako   2015. 06. 17.

Nagyon jó film kiváló szereplőkkel. Egyedi hangulatú, érdekes, izgalmas sztori. Anthony Hopkins remekül alakítja a karaktert, nem csalódtam benne. Időtálló, ma is szívesen megnézem, mert igazi élményt nyújt, akár többször is nézhető.


 
Jozzsef   2015. 11. 22.

Több szempontból is kiemelkedő alkotásnak tartom. Örülök,hogy Anthony Hopkins tolmácsolta. Gyönyörű táj és remek zene társult a filmhez. Izgalmas kalandfilm,mely emberi érzéseket is boncolgat.A medve a legaranyosabb!

 
Kandurbaba   2016. 02. 09.

Anthony Hopkinsban ebben a filmben sem csalódtam. Annyira hitelesen, eredetien alakít, amivel egy különleges fezültséget teremt. Egyedülálló, érdekes film!

 
A vadon foglyaiban úgy váltják egymást a kegyetlenül jó, és a csak egyszerűen érdektelen epizódok, mint ahogy a metaforikus jellegű fejlődéstörténet és a naturalisztikus túlélőmozi. több»
 

Hopkinsot a forgatás során kórházba kellett szállítani.

(HETEDIK )
 

A filmben egyetlen állat sem sérült meg.

(HETEDIK )
 

A filmben egy idomított medve szerepelt.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.