Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A vadon foglyai (1997)

The Edge
Filmadatlap
 
24
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Gyorvik   2022. 12. 09.

legújabb vélemény

0
A vadon enciklopédikus foglyai

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy különösen elegáns film Anthony Hopkins számára (na és a rajongói számára), aki leginkább azért a kimért, megfontolt, bölcs karaktereket hozta fantasztikus módon, és kevésbé az intrikust. Természetesen nem elvitatandó a remek színésztől, hogy álta... teljes kritika»

 
indingo   2019. 05. 22.

0

Fagyban vizes ruhában nem megfagyni, szakadó esőben lobogó tűz vagy kis bicskával medvét nyúzni ha mindezekkel nem törődünk tulajdonképpen egy jó kis kalandfilm arról hogyan éljük túl a vadon megpróbáltatásait és persze a végére kiderül hogy az összetartás a majdnem barátság és a sok küzdelem mögött ott a nő.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

0

Imádom ezt a mozit!Rengetegszer láttam,és nem tudom megunni.Hopkins zseniális,és mintha a szerepet is ráöntötték volna.A film görbe tükör a semmitmondó,pénzéhes,álságos embereknek,akik egyre többen vannak.Mennyit ér az élet? Mindent,és semmit,csak más szemszögből kell néznünk.

 
Yosihiro   2019. 10. 06.

0
A vadon foglyai

Ha azt mondom ez egy remek film akkor tévedek. Ez egy nagyon jó film. A címéböl kiindulva és A. Hopkins szereplésével igazából nem számítottam ennyire jóra. Egyszerü és zseniális film remek látvánnyal és történettel. Hopkins szerintem egy díjat megérdemelt volna. A medvés jelent volt a legjobb ami igazi vadont idézö. Maga a történet egy szerelmi háromszög de izgalmas végkifejlet lesz belöle. Az ember leül nézni és elviszi egy olyan irányba, hogy na itt történni fog valami. Ekkor talán nem azt kapjuk amit várunk de összességében egy klasszikus filmet nézhetünk meg. Lehet érzeni a filmen azt az eröt amit sugároz. Az érzelmek táncolnak a vásznon nagyon jól átjön a színészek remek teljesítményt nyujtanak. Összességében a képi és hanghatások lenyügözöek. A föszerpelök hozzák a történet színvonalát söt emelnek is rajta és így a film kiérdemli a megérdemelt öt csillagot! Csak ajánlani tudom mindenki számára akik szeretik a szerelmi történetet és ezzel karöltve a krimibe forduló akció jeleneteket a vadon szépségével karöltve. Üdv Yosi

 
HercegPeter   2019. 06. 29.

0

Az a baj, ha én meghallom Sinkó László hangját akkor nekem egyből Frank Drebin és/vagy az Üvegtigris rendőrfőnöke jut eszembe és várom a poént. Így kicsit nehéz komolyan venni, hiszen gyerekkorom rengeteg vidám perce ehhez a hanghoz köthető. Ha megpr... több»

 
harnas1207   2018. 12. 03.

0

Egyszer érdemes megnézni. A színészek jók, a történet izgalmas. Érdekes, hogy a film alakulása közben az ember előbb az egyik karakternek szurkol, majd a másiknak.

 
drg0602   2021. 06. 01.

0

Rengetegszer láttam ezt a filmet. Hopkins és Alec Baldwin nagyon jó színészek. Ezt persze ebben a filmben is bizonyítják. Egy szuper jó kalandfilm. Mindenképpen érdemes legalább egyszer megnézni. 8/10

A film összbevétele 6 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

Hopkinsot a forgatás során kórházba kellett szállítani.

(HE7EDIK)
 

A filmben egyetlen állat sem sérült meg.

(HE7EDIK)
 

A filmben egy idomított medve szerepelt.

(HE7EDIK)
 

Hopkins kaszkadőrrel dolgozott.

(HE7EDIK)
 

Robert De Niro és Dustin Hoffman egyaránt szóba került arra a szerepre, amit végül Anthony Hopkins kapott.

(rbernadett)