Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 09. 23.

Végre egy olyan film, amit szinte fenntartás nélkül lehet szeretni. Az első rész börtönjelenetei ugyan már a könyökömön jöttek ki, de aztán a mozdonyok száguldása a fenséges alaszkai télben, meg a színészek (Jon Voight, Eric Roberts, Rebecca De Mornay) fantasztikus játéka, a drámai, feszültség teljes percek kárpótoltak. Ezt a Koncsalovszkij-filmet moziban, széles vásznon kellett volna megnézni, de hol is játszanák ezt a ’85-ös moviet?!

 
tomtom   2015. 03. 19.

Eric Roberts ezért a filmszereoért Oscar-jelölést kapott! Tényleg szép teljesítmény volt, nem vártam volna ezt Koncalovsky-tól...egy igazán jó minőségű thrillert készített, kiváló színészi alakításokkal tarkítva.


 
tmotm   2019. 05. 18.

A filmnek 2 nagy problémája van. Eric Roberts félelmetesen dühítő karaktere, amit még el lehet fogadni, de az utolsó 5 percben az egész film súlytalan és mindfuck lesz. Sajnos itt nincs spoiler elrejtő opció, így nem akarom kiírni, de a film kb. 10 perc után véget is érhetett volna. Innentől kezdve pedig az egész értelmetlenné válik.

 
varjú   2015. 05. 10.

Nekem John Voight volt a személyes kedvencem belőle...Mindig bírtam a filmjeit, szerintem Angelina is tőle örökölt, de valami sokkal jobbra fejlesztette...hehe

A film összbevétele 7 936 012 dollár volt (imdb.com).

 

Ryûzô Kikushima és Hideo Oguni története alapján eredetileg Akira Kurosawa írta a forgatókönyvet, amit a három amerikai író aztán a végleges verzióra alakított.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.