Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
25
Vélemények
35
Képek
4
Videók
Féktelenül
 
sabnock666   2019. 08. 29.

legújabb vélemény

Nem ütött akkorát,mint gondoltam,de nem rossz film.Keanu Reeves azért nagymértékben javít a produkción. Kellemes időtöltés.

 
Deku   2017. 07. 26.

Színészileg nagyon ott van a szeren ez a film hisz Keanu-t erre teremtették. Látványvilágban is egész kellemeset alkottak, zenei világa is igazán jó lett és ne felejtsük el a történetet. Szerintem zseniális.


 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Nagyon jó túszkiszabadítós akciófilm. Izgalmas, akciódús és nagyon pörgősek az események végig. Sandra Bullock és Keanu Reeves között pedig csak úgy izzott a levegő. Tökéletes választások voltak a főszerepekre.

 
harnas1207   2018. 12. 24.

Régi kedvenc volt, nagyon durva akciófilm, amit gyerekként végig lehetett izgulni. Sandra Bullock ugyan minden film élvezetét lehúzza, főleg a kötelező szerelmi szállal, de attól még felnőtt fejjel is szerethető marad a Féktelenül.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

A bácsi nagyon ijesztő volt. Azért a terrortól való rettegés rendesen benne van a filmben. Annak ellenére, hogy tele van idegesítő klisékkel, egyszer még nézhető.

Keanu Reeves
Sandra Bullock
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Jeff Daniels
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
 
Szórakoztató és látványos akciófilm, kiváló színészi alakításokkal, kötelező darab! több»

A film összbevétele 350 448 145 dollár volt (imdb.com).

 

A metrószerelvény jeleneteihez valójában egy átalakított belsejű buszt használtak.

(Miska bácsi)
 

Keanu Reeves és Jeff Daniels S.W.A.T. alakulatosokkal gyakorolt, hogy mozdulataik hitelesek legyenek.

(Miska bácsi)
 

A hiányzó útszakasz feletti átugrást kétszer vették fel, mert elsőre túl simán ment a landolás. Valójában természetesen az út hiányzó részét digitálisan távolították el.

(Miska bácsi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.