Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Féktelenül (1994)

Speed
Filmadatlap
 
25
Szereplők
26
Vélemények
35
Képek
4
Videók

Galéria (35)

Keanu Reeves
Sandra Bullock
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Jeff Daniels
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves

Videók (4)

 
Erik8csok   2022. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Szerintem a 90-es évek legjobb akciófilmje. Nagyon pörgős, és nagyon jó jelenetek vannak benne. Keanu Reeves és Sandra Bullock is nagyon jól alakított, és összeillett a párosuk. A sztori is jól ki lett találva, úgyhogy én csak ajánlani tudom. Nekem n... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 29.

0

Nem ütött akkorát,mint gondoltam,de nem rossz film.Keanu Reeves azért nagymértékben javít a produkción. Kellemes időtöltés.

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Színészileg nagyon ott van a szeren ez a film hisz Keanu-t erre teremtették. Látványvilágban is egész kellemeset alkottak, zenei világa is igazán jó lett és ne felejtsük el a történetet. Szerintem zseniális.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Nagyon jó túszkiszabadítós akciófilm. Izgalmas, akciódús és nagyon pörgősek az események végig. Sandra Bullock és Keanu Reeves között pedig csak úgy izzott a levegő. Tökéletes választások voltak a főszerepekre.

 
harnas1207   2018. 12. 24.

0

Régi kedvenc volt, nagyon durva akciófilm, amit gyerekként végig lehetett izgulni. Sandra Bullock ugyan minden film élvezetét lehúzza, főleg a kötelező szerelmi szállal, de attól még felnőtt fejjel is szerethető marad a Féktelenül.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

0

A bácsi nagyon ijesztő volt. Azért a terrortól való rettegés rendesen benne van a filmben. Annak ellenére, hogy tele van idegesítő klisékkel, egyszer még nézhető.

 
Eniq   2018. 08. 24.

0

Ebben a filmben szerettem meg Keanu Reeves-t és Sandra Bullock-ot nagyon jól játszik benne mindkét színész. A sztori jó kis pörgős én nem unatkoztam egy percig se és annak ellenére, hogy már nem mai darab szívesen újranézem ha adják a tvben.

A film összbevétele 350 448 145 dollár volt (imdb.com).

 

A metrószerelvény jeleneteihez valójában egy átalakított belsejű buszt használtak.

(Miska bácsi)
 

Keanu Reeves és Jeff Daniels S.W.A.T. alakulatosokkal gyakorolt, hogy mozdulataik hitelesek legyenek.

(Miska bácsi)
 

A hiányzó útszakasz feletti átugrást kétszer vették fel, mert elsőre túl simán ment a landolás. Valójában természetesen az út hiányzó részét digitálisan távolították el.

(Miska bácsi)
 

Tíz buszt használtak a forgatás során, és mindegyiken volt egy másik kormány is. Az egyiket Bullock használta, a másikat a kaszkadőr sofőr, aki többször a busz tetején vezetett.

(Miska bácsi)
 

A rágógumis jelenetet, mikor ürügy kellett neki, hogy átüljön, Bullock csak improvizálta.

(Miska bácsi)