Dave Bautista elmondta, mi a nagy különbség közte és Dwayne Johnson közt

Dwayne Johnson és Dave Bautista is hasonló karriert tudhat már most maga mögött, hiszen mindketten a pankráció világát cserélték le Hollywoodra. Igen ám, csakhogy Dave Bautista szerint van köztük egy nagyon nagy és nem elhanyagolható különbség. Szerinte ugyanis Dwayne Johnson egyáltalán nem jó színész.

Dave Bautista neve a legtöbbeknek A galaxis őrzőiből lehet ismerős, ahol Draxet alakította. De szerepelt a Szárnyas fejvadász 2049-ben is, jelenleg pedig a Dűne forgatásán vesz részt. Dwayne Johnson filmjeit már lassan megszámolni is nehéz, a Szikla olyan alkotásokban vállalt főszerepet, mint a Jumanji: Vár a dzsungel, a Rampage: Tombolás, a Törésvonal és persze a Halálos iramban: Hobbs és Shaw.

Dave Bautista nemrégiben egy interjú során beszélt arról, hogy szerinte nagyon nagy különbség van kettejük között. Bár első ránézésre karrierjük hasonló ívet követ, szerinte valójában Dwayne Johnson és John Cena is pankrátorok, akik most épp filmeznek. Ezzel szemben ő egykor pankrátor volt, de most már színész.

Azt is hozzátette, hogy szerinte Dwayne Johnsonban van valami különleges, de ettől még egyáltalán nem tartja jó színésznek. Saját magát viszont remek karakterszínésznek gondolja, aki nem szeretne bennragadni az egyszerű akciósztár skatulyában. Szeretne díjnyertes rendezőkkel dolgozni, olyanokkal mint Denis Villeneuve, akivel jelenleg a Dűne elkészítésén dolgozik.

Dwayne Johnson egyelőre nem reagált színész és pankrátortársa kritikáira, de az azért elég sokatmondó esetében, hogy tavaly ő volt a legtöbbet kereső színész a világon. Ettől még persze nem kell attól tartani, hogy a közeljövőben Oscar-díjra jelölik, de valószínűleg nem is hajtják efféle ambíciók.