Szikla hivatalosan is jó fej

Dwayne Johnson (azelőtt a Szikla) Hollywood egyik legfelkapottabb és legjobban kereső sztárja, aki "hivatalosan" is jó fej. Elvenítsünk fel egy korábbi történetet, mely bizonyítja is mindezt.

Az akcióhős, aki ha kell, nagyon vicces is tud lenne,  megtudta, hogy egy tízéves kisfiú nemcsak kimentette a nagymamájuk úszómedencéjéből a kétéves kisöccsét, hanem újjá is élesztette. És ez azért sikerült neki, mert látta kedvenc színészét a Törésvonal című katasztrófafilmben, így aztán ismerte a szívmasszázs szabályait. Mit tehet erre egy filmsztár? Meghívta a kis Jacobot, az öccsét Dylant és a szüleit magához – pontosabban a munkahelyére: Vancouverbe, ahol éppen egy új filmet forgatott.

A színész az Instagramján keresztül invitálta meg a fiút és a szüleit, vett nekik repülőjegyet, és amíg ott voltak vele, a kissrác korlátlan csokoládéevési 'jogot' is kapott. De talán még ennél is többet ér, hogy Dwayne igazi hősnek nevezte.

A színész új filmje, a Dzsungeltúra már a mozikban.

akció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

A Disney ikonikus kalandparkja által inspirált Dzsungeltúra egy akciódús, az 1900-as évek elején az Amazonas dzsungelében játszódó kalandfilm, melyben Dwayne Johnsont egy... több»