Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
81%

Dzsungeltúra (2021)

Jungle Cruise
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
9
Videók

Galéria (13)

Emily Blunt
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Emily Blunt

Videók (9)

 
hp   2021. 09. 01.

legújabb vélemény

0

Ami az előző generációnak A Karib-tenger kalózai volt, az a mostaninak a Dzsungeltúra. Nagyon korrekt családi/kalandfilm, amit tényleg Johnson és Blunt remekül működő párosa emel az átlag fölé. Amit ez a film ígér, ami két órányi könnyed és szórakozt... több»

 
Artemisia   2021. 08. 09.

a nap véleménye

6
Újabb sikervárományos Disney produkció

A Disney a A Karib-tenger kalózai után újabb Disneylandbéli látványossága megfilmesítése mellett döntött. Az egeres cég újra és újra bizonyítja, hogy mindenkinél jobban tudja, mi kell a népnek, mindenkinél jobban ért az örökzöld családi mozik receptj... teljes kritika»

 
Eastern79   2021. 08. 01.

2
Szórakoztató kaland

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Metallica gyönyörű, Nothing else mothers című slágerére kísértetiesen hasonlító dallamokkal indít a Disney legújabb kalandfilmje, amelyben A hold könnyeinek, vagyis egy a telihold fényénél virágzó misztikus fa mindent (is) gyógyító szirmainak a leg... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 16.

0
Egy remek kis Disney produkció a borúsabb napokra is akár

Olvastam pár negatív véleményt, de szerencsére jóval több a pozitív fogadtatás a film iránt. Nem értem azokat az illetőket, akiknek nem tetszett, hiszen egy meseszerű Disney kalandfilmről van szó, ami a zseniális látványvilág mellett még egészen viccesnek is bizonyult. A Disney a szokásos módon a három legfőbb fűszerből kotyvasztott, ha szabad így fogalmaznom, hiszen a pörgős kaland mellett ott volt a jópofájú vígjáték és a mély dráma is. Dwayne Johnsonnak a kőkemény akciófilm mellett az e fajta vígjáték is egészen jól állt, és Emily Blunttal egy igazán jó párost alkottak. A Hang nélkül után igazán érdekes volt az állandó jókedv és mosoly Blunt arcán, de igencsak jól állt neki. A rosszfiú szerepében pedig Jesse Plemons igencsak jól öltötte magára az igencsak irritáló "Joachim herceg" karakterét, de kiemelhetném Jack Whitehall "MacGregor Houghton" egészen vicces és szórakoztató karakterét is. Egy igazán családbarát alkotás, és ezen a filmen nagyon is érezhető volt, mégis mire van szüksége most az embereknek, ehhez általában nagyon jó érzékkel nyúl a Disney. Megvolt benne minden, ami kell, leültette a nézőt, és ott is tartotta, ameddig vége nem lett. Egy remek kis történet, egy igazán látványban gazdag alkotás az Amazonas folyó gyönyörű édenkertjében.

 
Orosz István   2021. 08. 02.

0

Én úgy indultam, hogy ez a film hatalmas bukás lesz. Viszont kellemesen csalódtam. Mondhatni a fűszerezést eltalálták. A történet a maga módján egyszerű volt, de elegendő volt a nézői figyelem lekötéséhez, a látvány nagyon is szép volt, de nem tolták... több»

 
uniterra   2021. 08. 01.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én azon mosolygok, hogy a színészek nem piszkolódnak. Mindenki sterilen tiszta marad, történjen bármi, nem izzad. A csaj átesik a tetőn hanyatt a földre, majd feláll, s máris makulátlanul tiszta az inge. Irigylem...

 
kounicakhaha   2021. 08. 03.

3

Na, szerintem egy ilyen filmre már nagyon-nagyon régóta szükség volt. Egyszerűen eszméletlenül pörgős, kalandos és vicces. Mindenképpen látni kell.

A film 329 787 468 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 201 758 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Emily Blunt elsőre olvasás nélkül visszadobta a forgatókönyvet. Dwayne Johnson azonban felkereste és meggyőzte, hogy szerződjön le.

(Artemisia )
 

A filmet a Hawaii Kauai szigetén forgatták, ahol teljesen felépítették a filmben látható kis kikötővárost, mintegy 5 hónap alatt.

(Artemisia )
 

A Dzsungeltúra hajóútakhoz hozzátartoznak az út során elsütött szóviccek. A film készítői e szokásra utalnak Frank fárasztó szóvicceivel.

(Artemisia )
 

Az 1955-ös Dzsungeltúra programot az Afrika királynője című film ihlette.

(Artemisia )
 

Az 1955-ben induló Disneylandben az első Dzsungeltúra sétahajózáson maga Walt Disney volt a kapitány.

(Artemisia )
 
Szó sincs A Karib-tenger kalózairól, kalandfilmes reformokról vagy az év legszórakoztatóbb darabjáról, csupán a Dzsungeltúráról van szó, amelyen mindettől függetlenül szívesen vettünk részt, és ahova, ha úgy hozza a sors (és a nézettség), akár boldogan vissza is térünk majd. több»
 
Kimondottan kedvelem Dwayne Johnson esetenként talán bugyuta, de jószándékú és szórakoztató filmjeit, a Skorpiókirály, az Utazás a rejtélyes szigetre és a Jumanji örök családi kedvencek. A Dzsungeltúrának innen volt szép veszíteni, de sajnos sikerült neki. több»