Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
26
Képek
17
Videók
Elliott, a sárkány
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Mondanivalóval teli, tanulságos történet, melyben épp annyi fantázia világ van, amennyi kell, ajánlani tudom mindenkinek.

 
indingo   2017. 04. 17.

Helyes mesefilm volt, bár a gyerekeknek biztosan még jobban tetszik. A története kedvelhető és végül is a látványa is megfelelő.


 
dulkap   2017. 04. 10.

Egy helyeske történet közepes feldolgozása jó színészekkel, viszont borzalmas CGI sárkánnyal, ami inkább hasonlít egy kutyafejű, szárnyas játékbábura, ami eléggé kirívó egy olyan filmben, ahol minden egyéb tekintetben igyekeztek reális látványvilágot teremteni.

 
HercegPeter   2018. 01. 25.

Tipikusan csak gyerekeknek szóló film. Felnőttek számára nem igazán értékelhető. A sárkány inkább egy nagy, zöld kutya, de Süsüvel is mutat hasonlóságot. A történetben elég sok logikátlan történés és cselekedet van. Egyébként aranyos film és néhány nagy nevet is felvonultat, de ez tényleg csak a gyerekeknek szól.

 
HETEDIK   2018. 07. 02.

Szívmelengető mese minden korosztály számára. Persze lopkod a Maugliból, a sárkány meg hasonlít Süsüre, de szép a CGI, gyönyörűek a tájak, Bryce még mindig érzéki nő, Redford pedig már most legenda, a jelenlétük még jobbá tették a filmet. Bevallom a vége felé még el is pityeredtem, jó volt látni egy ennyire emberi filmet, főleg manapság, mikor a sárkány átölelte a kisfiút csak hab volt a tortára. Nem váltja meg a világot, de ha csak kis időre is, szebbé teszi. A zene pedig nagyon szép volt. Nem bántam meg hogy megnéztem.

Oakes Fegley
Oakes Fegley
Oona Laurence
Oakes Fegley
Bryce Dallas Howard
Robert Redford
Wes Bentley
Bryce Dallas Howard
Oona Laurence
Oona Laurence
Oakes Fegley
Oakes Fegley
Oona Laurence
Wes Bentley
Oakes Fegley
Wes Bentley
Karl Urban
Oakes Fegley
Bryce Dallas Howard
Oakes Fegley
Robert Redford
 
A Disney egy újabb csodákkal és kalandokkal teli, családi mesefilmet ígért nekünk, de az Elliott, a sárkány mindössze egy kedves, ám elképesztően unalmas kikapcsolódás lett. több»
 
A Disney idén már második alkalommal küld a mozikba olyan filmet, amit korábban már megcsinált. És csodák csodája, ahogyan A dzsungel könyve, úgy az Elliott, a sárkány is bájos meglepetésnek bizonyult. Ezúttal talán jobban ráerősítettek a nosztalgia-faktorra… 80/100 több»
 
Benne van minden, amiért kedvelni lehet az egeres cég égisze alatt készült filmeket, nem terheli meg túlságosan a kicsiket (a Zootopia pl. kicsit tömény lehet nekik), de végső soron elegendő kalandot és izgalmat tartogat felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
6,5/10 több»

A film összbevétele 143 695 338 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 65 millió dollár volt és jelenleg 143 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Elliott karakterének kialakítása több, mint egy évig tartott.

(mamiéstöti2)
 

Jó mozinak nézhetünk elébe, mert a rendezőt olyan mesék ihlették mint pl. a Totoro vagy a Chihiro.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.