Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Éjszaka a múzeumban (2006)

Night at the Museum
Filmadatlap
 
29
Szereplők
42
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Ben Stiller

Videók (2)

 
PadmeAmidala   2021. 04. 26.

legújabb vélemény

0
Vicces és ötletes vígjáték

Bárkinek tudom ajánlani, aki ki akar kapcsolódni. Ben Stiller jól játssza a szerepét, Robin Williams is jó amerikai elnökként.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Nagyon helyes film, bár nincs túlgondolva a történet. Az alapsztori érdekes és ötletes Ben Stiller is megállta a helyét. A karakterek jól kidolgozottak.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Igazán kedvelhető és tetszetős filmre sikeredett a maga keretein belül. Nekem legalábbis ennyi itt elég volt ahhoz hogy szórakozzak. Szeretem az ilyen egyszerűbb tévés filmeket. Bejött.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

0

Jópofa kis film, minden korosztály számára nézhető. Nagyon tetszik a történet és a színészgárda is igen erős. Viszont a folytatások szerintem feleslegesek voltak.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Stiller zseniálisan hozza a karaktert.Újszerű,és élettel teli a kihalt múzeum.Nekem nagyon bejövős,és tele van jobbnál-jobb ütős poénokkal.Wilson,és Williams is nagyon jól adják.Minden korosztálynak erősen ajánlott film.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 29.

0

Mese a felnőtteknek. Egyszer meg lehet nézni, sőt akár többször is de folyamatosan veszít a fényéből. A poénjai helyenként inkább bizarrak mint viccesek. Lényegében véve egy újabb Ben Stiller film. Poénos de nem túl nagy szám.

 
7ETEDIK   2018. 08. 02.

0

Aranyos kis limonádé remek CGI-vel. Itt még Stiller az egyik legfoglalkoztatottabb komikus volt az álomgyárban, ám mostanság sajnos eltűnt.

A film összbevétele 574 480 841 dollár volt (imdb.com).

 

Dextert, a kismajmot egy Crystal nevű csuklyás majom játszotta, aki Hollywoodban igazi veteránnak számít. Láthattuk őt többek között a Dr. Dolittle-ben, az Amerikai Pitében, a Másnaposokban.

(stevepisti )
 

2006-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 8. közös filmje.

(dulkap)
 

Annak ellenére, hogy számos jelenetben láthatjuk őket, forgatás során Ben Stiller és Owen Wilson mindössze egyszer találkoztak.

(hp)
 

Owen Wilson eredetileg csak egy rövid cameo erejéig szerepelt volna a filmben, de karaktere annyira tetszett a tesztközönségnek, hogy emiatt átírták a forgatókönyvet.

(hp)