Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Éjszaka a múzeumban (2006)

Night at the Museum
Filmadatlap
 
29
Szereplők
41
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Ben Stiller

Videók (2)

 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

0
Varázslatos alapötlet

Valamiért mindig halogattam a film megnézését, mintha kicsit féltem volna tőle, de aztán rávettem magam és jól tettem, hogy megnéztem. Jó alapötletből szerethető film lett.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Nagyon helyes film, bár nincs túlgondolva a történet. Az alapsztori érdekes és ötletes Ben Stiller is megállta a helyét. A karakterek jól kidolgozottak.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Stiller zseniálisan hozza a karaktert.Újszerű,és élettel teli a kihalt múzeum.Nekem nagyon bejövős,és tele van jobbnál-jobb ütős poénokkal.Wilson,és Williams is nagyon jól adják.Minden korosztálynak erősen ajánlott film.

 
Yosihiro   2020. 04. 16.

0
Éjszaka a Múzeumban 1.

Egy Ben Stiller három részes sorozat első felvonást megtekintettem. Bár már régebben láttam , de véleményt még nem írtam a filmről így előtte a megtekintést pótoltam. Szóval nem rossz mese, vígjáték nekem tetszett egyedi hangulattal és varázslatos megjelenítéssel egy igazi családi film. Igazából nagyot nem tudtak ezzel a filmmel alkotni de mégis adott valami pluszt. Élveztem ahogy a múzem életre kel és a kis emberek csodás. A történet írója ezzel a résszel mindenképp egy újfajta dimenzióba repített át ezt köszönöm. Ami talán kimaradt a film kapcsán az "emberi" kapcsolatok bemutatása a fiával való kommunikáció és egy új romantika kibontakozása amikböl valjuk meg cseppeket kaptunk. A végkimenetel jó és akár a folytatást is megnézem mert ha jól tudom van még kettő része. Összeségében a forgatókönyv rendezés és animálás remek ez öt csillag a szereplők a négy csillagnál nem érdemelnek többet a zene és effeketek is négy csillag. Így nálam ez erős négycsillagos film amit érdmemes megnézni. Igazából azért nem adtam öt csillagot mert hiányérzetem volt. A történetben szerintem ugrottak egy részt és így nekem nem volt teljes. A gyermekeknek nagyon jó szórakozás és bátran tudom ajánlani a felnőtteknek is.. Üdv Yosi

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Igazán kedvelhető és tetszetős filmre sikeredett a maga keretein belül. Nekem legalábbis ennyi itt elég volt ahhoz hogy szórakozzak. Szeretem az ilyen egyszerűbb tévés filmeket. Bejött.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

0

Jópofa kis film, minden korosztály számára nézhető. Nagyon tetszik a történet és a színészgárda is igen erős. Viszont a folytatások szerintem feleslegesek voltak.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 29.

0

Mese a felnőtteknek. Egyszer meg lehet nézni, sőt akár többször is de folyamatosan veszít a fényéből. A poénjai helyenként inkább bizarrak mint viccesek. Lényegében véve egy újabb Ben Stiller film. Poénos de nem túl nagy szám.

A film összbevétele 574 480 841 dollár volt (imdb.com).

 

Dextert, a kismajmot egy Crystal nevű csuklyás majom játszotta, aki Hollywoodban igazi veteránnak számít. Láthattuk őt többek között a Dr. Dolittle-ben, az Amerikai Pitében, a Másnaposokban.

(stevepisti)
 

2006-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 8. közös filmje.

(dulkap)
 

Annak ellenére, hogy számos jelenetben láthatjuk őket, forgatás során Ben Stiller és Owen Wilson mindössze egyszer találkoztak.

(hp)
 

Owen Wilson eredetileg csak egy rövid cameo erejéig szerepelt volna a filmben, de karaktere annyira tetszett a tesztközönségnek, hogy emiatt átírták a forgatókönyvet.

(hp)