Pazar és ötletes kalandfilm, minden oldalát igyekeztek rendkívül izgalmassá tenni, és kerülték az üresjáratokat. Azt hiszem, sokan szívesen eltöltenénk egy ilyen éjszakát, ahol megelevenedik a dinócsontváz, régi nagy és híres történelmi személyekkel ... Több
Stiller zseniálisan hozza a karaktert.Újszerű,és élettel teli a kihalt múzeum.Nekem nagyon bejövős,és tele van jobbnál-jobb ütős poénokkal.Wilson,és Williams is nagyon jól adják.Minden korosztálynak erősen ajánlott film.
Nagyon helyes film, bár nincs túlgondolva a történet. Az alapsztori érdekes és ötletes Ben Stiller is megállta a helyét. A karakterek jól kidolgozottak.
Egy Ben Stiller három részes sorozat első felvonást megtekintettem. Bár már régebben láttam , de véleményt még nem írtam a filmről így előtte a megtekintést pótoltam. Szóval nem rossz mese, vígjáték nekem tetszett egyedi hangulattal és varázslatos me... Több
Igazán kedvelhető és tetszetős filmre sikeredett a maga keretein belül. Nekem legalábbis ennyi itt elég volt ahhoz hogy szórakozzak. Szeretem az ilyen egyszerűbb tévés filmeket. Bejött.
Jópofa kis film, minden korosztály számára nézhető. Nagyon tetszik a történet és a színészgárda is igen erős. Viszont a folytatások szerintem feleslegesek voltak.
Aranyos kis limonádé remek CGI-vel. Itt még Stiller az egyik legfoglalkoztatottabb komikus volt az álomgyárban, ám mostanság sajnos eltűnt.
Gyerekkorom filmje is lehetett volna, amennyiben gyerek lettem volna a film megjelenésekor. Természesetesen a bennem szunnyadó gyerek és a mélyebb tartalmakat kereső felnőtt is szórakozott a filmen. Kategóriájánál fogva nem is vártam el fordulatos cs... Több
Érdekes ötlet nem túl érdekes kivitelezése. Átlagos családi vígjáték olykor kellemes humorral, a történetbe viszont szorulhatott volna kicsit több eredetiség, mert kb. fél kilométertől látni lehet ki a hunyó.
Nagyon jó film. Ötletes alapgondolat és rendkívül vicces amikor feléled éjszaka a tárlat. Aranyos és tanulságos kis film. Owen Wilson és Ben Stiller adja a sajátságos lüke humorát a filmnek. Robin Williams pedig tökéletes és inspiráló magabiztos karakter mint mindig.
Kicsit a Jumanjit juttatja eszembe, bár sok köze nincs hozzá. Igazi mesefilm felnőtteknek, remek látvánnyal és egy izgalmas történettel.
Nem kimondottan vígjáték, inkább családi film. Kedves kis történet. Jó lett volna ha több karaktert is belevisznek, de így is élvezhető.